Отговори
# 135
Ооо, Гите, добре си се завърнала!  Hug Честито ти компи и нет-че! "Пушите", викаш?! Ами теб ли гледа адашчето или тати? Наско като няма кой да гледа и не знае каква е техниката. Знае, че баба Марги пуши, но те излизат на терасата, та той и не ги вижда, де.

Ако забелязвате, казвам "те", към което искам да допълня, че мамичката ми вече не живее сама, а с приятеля й, за който ви бях казала.  Blush

Снежанка, много са ти хубавки дечицата  Hug А баткото, казваш, е панта?... Ами те батковците май всичките са такива  Wink Само да са живи и здрави!

И Наско вече се вълнува от Дядо Коледа, искал да му донесе пистолет, чанта и ееееей-такъв голям подарък, защото бил много послушен. Ама не искал Дядо Коледа да идва у нас. Пък ние купихме костюма на въпросния дядо - няма отново да казвам кой  Mr. Green  И ще обличаме татито. Та вече правим с него репетиции - кога ще дойде, какво ще каже, ама да не вика силно, да не уплаши децата и т.н.  Laughing

Дианка, дано скоро оправите реда , та да ти дойде и вдъхновение  Hug  Важното е, че слушкат децата!

Ей, Иви, тия твойте мадами са страхотни  Heart Eyes Нацелувай ги едно хубаво от нас с Насче  Hug

# 136
Гита добре се завърнала.
Снежанке, млаката е много красива, а баткото е направо страшен.
Ники пее песничката за " мама ми купи днес...."други си измисля и си пее.И тя е танциорка.
Много се вълнувам за тържеството в градината,но още нищо не се говори.
И аз обеснявам за Дядо Коледа, ама не му обръща много внимание.

# 137
  • София
Това с пушенето е много странно...около Любака всички пушат (баби, дядовци, без мъжа ми), но той никога не се е правил, че пуши Thinking Дали защото не го впечатлява...не знам.

За Коледа ще попитам и в нашата ясла какво ще правят..а пък и на театър не ги водят  Rolling Eyes

# 138

..а пък и на театър не ги водят  Rolling Eyes

Ами те и нашите не ги водят, кукленият театър идва при тях.  Simple Smile  Предполагам двама-трима актьори поставят декори и правят сценки.

# 139
  • София

..а пък и на театър не ги водят  Rolling Eyes

Laughing
те са специални бе, театъра идва при тях  Laughing

без майтап, май всеки четвъртък имат представление в градината.

Мойте щерка оказва се ходела и на английски. Не можела да заспи заедно с малките, та я водели на уроци по английски с големите. Седяла мирно, слушала и често повтаряла и тя по някоя думичка. Снощи си направих експеримент, без да очаквам кой-знае кво, викам - какво е епъл - и наш'та вика - ябълка. Щяхме да паднем с баща и. От кеф де. Казва и хеллоу. Обаче майка и татко не ги знаеше  Confused
Аз не съм се замисляла дали искам - вчера ме питаха от градината дали имам нещо против, викам  - ми не. Като е за малко и е просто нещо различно, малко да се разнообразява. Само дано не стане някаква каша.

# 140
По кафенце  food010 kaffeetrmker_2 newsm64
Гуш,браво на Емаи аз искам а запиша Ники на някъкъв спорт и език,но ми се струва ,че е ного малка,ще изчакаме още .

# 141
Гуш, хубаво е това за английския. Не вярвам да стане каша в малката главичка. За нея това е просто забавление, разнообразие и възприема само това, което и е интересно и лесно. Не е като да трябва насила да запомни думички или възприеме урока..

И в нашата градинка не ги водят никъде, театъра им идва на крака. Имат си голяма зала, където провеждат подобни мероприятия, не излизат извън градинката никъде.

Моя Дени така се е разял напоследък, че не мога да го позная. Изяжда по половин пакетче Chocapic след вечеря и сумати мляко с него. Тия реклами му промиха мозъка и сега иска да яде само Сникърс, Чокапик, Нескуик, Кит Кат "пучино" и разни подобни. Вечер, като си легнем и се насуче, започва да се пазари да му дам нещо да папка, защото бил гладничък. Снощи нямахме нищо за похапване и той милия седи влеглото и се пазари "Моля те дай ми нещо да си папна. Нещо като солетки, вафличка, чокапик, бисквитка, нещо подобно" Laughing Сега ще ходя да се запасим с подобни нещица, да не му отказваме на детето, като му се хапва.

Лек ден на всички Hug

# 142
И ние сме му фенове на Чокапика Laughing.За английския-имше предложение в градината за няколко урока седмично,но само 4-5майки бяхме съгласни и се провали.Театр и ходи през1-2седмици.Най голямото им забавление сега е телевизора.Понякога след следобедната закуска им пускат филмчета,но има само 1телевизор в цялата градина,та затова сега събрахме пари да им купим за нашата групичка TVи DVD.Та в тоя рез на мисли моя син иска от Дядо Коледа "филмче дето се мушка в компитъра,ама как беше бе?",аз казвам"ДВД ли?",а той "ми да,бе,същото" Laughing.Тъй,че не е много труден подаръка Laughing.
Ренката,и аз не пуша,а татито само навън ама впечатлило се е детето от пушенето Joy.

# 143
Снежанка, много е  хубава Мария, пу-пу!!! А бате Влади също е страхотен! Да са ти живи и здрави, а на вас с таткото - здрави нерви, докато се поуталожат нещата.

Ние минахме през точно същото, като се роди Надето. Ревност, искаше определено повече внимание за него, отколкото за нея (нали досега са били единствен център  Grinning) Но с много гушкане и внимание, докато бебка спи, може би ще намалите ревността.  Повтаряйте му, че го обичате много, даже повече от преди. Може да му подарите някаква играчка и да кажете, че е подарък от Мария  Wink Дианка, за кошмарите, помниш, и ние минахме през това, засега сме в затишие, сякаш се е успокоил и е приел новото положение на нещата, дано!  Praynig Търпение и здрави нерви и това е! Е, и ако има кой да помага по малко за домакинството, не би било хич лошо!

Ние още сме болни, ужасен е този вирус. Марти горя 2 дена с 38-39.5, вчера беше вече свалил Т, мислехме, че го е преодолял, но днес пак е с 38-37.5, кашля... аз още не мога да се оправя напълно. Надето от вчера е с хрема, моля се да се оттърве поне тя, давам й вит. Ц и я кърмя много, дано  Praynig Иначе е много порастнала, скоро ще снимам и ще покажа (но първо да оздравеем)

бъдете здрави и вие всички!

# 144
Здравейте и от нас!
Да попиша,докато Радо си играе на активната гимнастика! Flutter
Ние сме добре,кърмим се успешно и започвам лека полека да се интересувам и да си припомням захранването.Мисля след 6 м. да започна,но как- още незнам.
Снежанка,много са ти сладки дечицата.И нашия бати е своенравен,но съм му намерила цаката да го контролирам.Много обича брат си и иска постоянно да го гушка,лошото е че не умее да си мери силата и често от играчка става плачка Sad
Мартеа,доколкото разбрах за клеевата тинктура се дава 10-15 дни профилактично в месеца.Или съм в грешка? newsm78Гуш пак трябва да помага.Аз от три дни слагам по три капки сутрин в млякото,да видим!
Иви HugТи си бойна мама,дано скоро Теа почне да стъпва добре и да ти олекне и на теб на душата! Praynig
Дианче,аз мога да се похваля че имаме изграден режим с двамата бон-бона.Радо докато си дремва вечерната дрямка около 18ч.(понякога не спи,но...)къпя,храня Данчо.Но аз имам бавачка в тези часове на деня.
Малейна,дано Надето да и се размине.Скопошно оправяне на Марти!Я ми поясни какво трябва да НЕ ям,защото и Радо е с АД и оня ден като хапнах леща бузите му се опъпчиха,акото му беше със слуз,а нямам време тия дни да чета в нета по този въпрос.А това ,че е с АД ми го каза педиатърката.БЯх яла морени с фъстъци Blush и Радо реагира.
Отивам,че ме викат Crazy

# 145
  • София
Гуш, браво на Ема и браво на лелките, че я пускат с по-големите  Peace И аз се боря да го събират по-често с тях, а не с бебоците Whistling

Малейна, дано Надето я подмине, а вие бързо да се оправяте!

Като заговорихме за пъпки ooooh! Любака как го беше наяла бълха..направооо...сърцето ми спря. Огромни плюски, обединени в отоци, абее...чудо! Снимки няма да ви пускам, че не е за слаби сърца. Фенистила е златен! Любака сам си иска да го мажа, явно доста го облекчава.
Само източника на бълхи не знам кой е...кучето не  е със сигурност. Тя е направо стерилна откъм паразити. Тъпото е, че с тези препрати и каишки дори и да има бълха у нас тя не скача по кучето, а по нас  Laughing
Имам усещането, че е от при нашите...там в мазето на едните комшии живеят котки, които ръсят въпросните бълхички newsm78

# 146
Малейна,дано Надето да и се размине.Скопошно оправяне на Марти!Я ми поясни какво трябва да НЕ ям,защото и Радо е с АД и оня ден като хапнах леща бузите му се опъпчиха,акото му беше със слуз,а нямам време тия дни да чета в нета по този въпрос.А това ,че е с АД ми го каза педиатърката.БЯх яла морени с фъстъци Blush и Радо реагира.
Отивам,че ме викат Crazy
ами най-напред -- всички млечни, яйца, бобови, шоколад, ядки, риба, свинско, мъхести плодове (киви) и цитруси, за това се сещам на 1во четене. Ако 1 седмица си на такава диета и детето се подобри, може малко по малко да включваш по 1 нещо в диетата си и да следиш за реакция. и така докато (ако) откриеш от какво/какви храни е... успех и кураж!!!  Hug

# 147
Благодаря Малейна,че то не остана храна,която да ям WinkТъкмо ще отслабна!

# 148
Ехооооооо, здравейте!
Рекох да се явя, да блесна пак с някое изявление  Grinning и както си четях, гледам а  Shocked Августа! 2ри път Августа  Hug 3ти път Августа  Laughing  и реших да ви се обадяяяяя
Че напоследък нещо само чета и въобще не пиша във форумите, ама никъде  Tired
Малкият ми е в стачка, т.е. яслите са в стачка, а той е вкъщи, аз имам много работа, таткото е луднал покрай тая къща, въобщеееее кво да ви разправям.
Дона, тоя Пламък е голяма фогичка  Hug Нашият Ники така една вечер...излизаме от Биллата, пълнолуние и той като се развика: мамо, тате, гледайте лайна! Ние  Shocked Ама голяма лайна, вижте, хубава лайна...и само това повтаря, сума ти народ около нас хихика, а ние се чудим къде да се наврем  Embarassed И колкото повече ми обяснявам, че това е ЛУНА, а не...онова другото, той повече вика  hahaha Joy
След няколко вечери, на Техномаркет, срещаме неговата любима мед.сестра от яслата.Излизаме от магазина и си говорим....И навън, познайте: огроооомна, красива, оцъклена ЛУНА. Нашият синковец вика: Лельо Таня, виж, това не се казва "лайна", това се казва
Л - У - Н - А!  И го повтори още 10 пъти. Познайте кой се смя и кой се черви пак  hahaha Joy
Иначе той си е такъв-бърборан голям, хич не му спира плямпалото. Всичко знае, на английски(понеже се виждаме често с 2 семейства англичани и като ги види веднага почва: give me five - all right и полсе happy birthday to you), което ме кара да се замисля за някоя езикова група вече  Thinking
Иначе, Дона, Кременчен, по новините бях аз, да. Благодаря ви за комплиментите  Blush
Валя, Иса е една прелест просто  Hug
Дианка, радвам се, че звучиш свежо и най-вече, че ще се разреши проблема на Любака. Не се бавете, защото пораженията върху слуха се влачат цял живот  Cry
Ама като ви се пуши толкова много припалвайте по малко, с мярка, нали знаете  Peace
Малейна, пробвай с физ.разтвор в нослето или Стеримар,ама с капкомер, че много силно пръска(аз на Ники му слагах по малко мас в нослето, ако щете вярвайте, при нас помогна. Ама не ви я препоръчвам без консултация с лекар, докторите го отричат този вариант)

# 149
За маста да кажа и аз,че и ние миналата седмица го изпробвахме тоя метод и при нас помогна след като опитахме със Олинт,Мукосептонекс.Накрая му спрях всякаккви капки,само Стеримар и два пъти мас в нослето Grinning.Е спряха пустите сополи Peace.

Общи условия

Активация на акаунт