Честито ти компи и нет-че! "Пушите", викаш?! Ами теб ли гледа адашчето или тати? Наско като няма кой да гледа и не знае каква е техниката. Знае, че баба Марги пуши, но те излизат на терасата, та той и не ги вижда, де. Ако забелязвате, казвам "те", към което искам да допълня, че мамичката ми вече не живее сама, а с приятеля й, за който ви бях казала.

Снежанка, много са ти хубавки дечицата
А баткото, казваш, е панта?... Ами те батковците май всичките са такива
Само да са живи и здрави! И Наско вече се вълнува от Дядо Коледа, искал да му донесе пистолет, чанта и ееееей-такъв голям подарък, защото бил много послушен. Ама не искал Дядо Коледа да идва у нас. Пък ние купихме костюма на въпросния дядо - няма отново да казвам кой
Дианка, дано скоро оправите реда , та да ти дойде и вдъхновение
Важното е, че слушкат децата!Ей, Иви, тия твойте мадами са страхотни
Нацелувай ги едно хубаво от нас с Насче 
Дали защото не го впечатлява...не знам.
Предполагам двама-трима актьори поставят декори и правят сценки.

.
) Но с много гушкане и внимание, докато бебка спи, може би ще намалите ревността. Повтаряйте му, че го обичате много, даже повече от преди. Може да му подарите някаква играчка и да кажете, че е подарък от Мария
Търпение и здрави нерви и това е! Е, и ако има кой да помага по малко за домакинството, не би било хич лошо!

Гуш пак трябва да помага.Аз от три дни слагам по три капки сутрин в млякото,да видим!
И аз се боря да го събират по-често с тях, а не с бебоците 
Любака как го беше наяла бълха..направооо...сърцето ми спря. Огромни плюски, обединени в отоци, абее...чудо! Снимки няма да ви пускам, че не е за слаби сърца. Фенистила е златен! Любака сам си иска да го мажа, явно доста го облекчава.