Отговори
# 150
Момичета благодаря   bouquet за хубавите думи и за пожеланията за здрави нерви на нас с таткото, че като гледам какъв е екшънът определено ще имаме нужда от много здрави нерви.
Влади просто в последните дни е неузнаваем. Влязъл е в една фаза на отрицанието. каквото и да му кажа да направи или да свърши отговорът е НЕ. Направо в чудо сме се видели с баща му  #Crazy  #Crazy и от време на време баща му леко го тупа по дупето, нещо за което аз съм абсолютно против, но просто търпението има край и без да искаш до тази степен. Всъщност вие как се справяте с подобни изблици на отрицание и инат от страна на вашите МАЙчета.

# 151
  • София
Здравейте,мацки Hug
Някой да е ходил или да е чувал нещо за хотел Хармония в Банкя?Мартеа Wink?

# 152
  • София
Eй, Ками, много сладък Калоянчо на аватара  Heart Eyes
Стана ми коледно!

Ние събота и неделя ще сме в Мелник за newsm24 Wine Glass

# 153
Привет!

Тържествено се присъединяваме към групата на болните.Станислава де. Температурата се върна с нова сила във  вторник вечерта. В сряда я водих при същата педиатърка като предният път, тя пак каза да и давам студени напитки и изписа хомеопатични свещички. Снощи детето повърна в съня си жилави секрети. Температурата не пада под 37,5гр., не може да се изкашля, само хрипа като дърт пушач Confused
Днес най-после я заведох при нейната педиатърка, която се завърна след дълго боледуване. Жената каза, че няма да я праща на снимка, но според слушалките това си начало на вирусна пневмония. Вярвам й, много добър диагностик е, сега сме на Зинат и Амброксол. Уф!

Айде стига оплаквания...Ава също пуши, че даже и си кръстосва краката. Направих и забележка и вече почти не го прави. Знае 3 песни, а четвъртата не мога да я разпозная, но съм сигурна, че  не е детска. А най-вече си измисля песни Rolling Eyes. Много танцува, ще кача някой клип да я видите Laughing Вчера ми взе интервю- прави се, че държи микрофон и ме пита как се казвам Joy
Ще пишем писмо на дядо Коля Laughing, да донесе ...не е ясно още какво.
Вече не говори за себе си в 3то лице ед.ч., а в първо... сега не се срещам други изцепки, а не са малко.
Висока е 97-98см, тежи 13-14кг.

Много здраве на всички, стягайте се, че Коледа наближава Heart Eyes

# 154
Kaми незнам нищо за този хотел.
На болните бързо оздравяване.
Гуш виж има ли нещо свободно за Нова година-цени.

# 155
Здравейте милички Hug
Включвам се телеграфно, понеже имам да готвя доста още...нашето тати се прибира утре вечер и му правя любимите нещица...но да се похваля, че днес си имах малък гостенин у дома- Ивчо с Деспинка- най- сетне се видяхме /първият и единствен път досега беше около първата годинка на децата/ Blush, а тя често си е в Русе...та малките поиграха, поувършаха, ние малко поговорихме, после някои се поразкривиха /визирам Лора Flutter/, ама тя същата като Ивчо- еднакво "шетат" играчките, а Теа си ми е кротушка...беше доста срамежлива и мълчалива, ама другият път като дойдат- вече ще ги познава и ще изнесе програма  Joy!
Деспинка, Теа после 3 часа ме пита "къде е Десито; Ичито ко прай..., спинка ли...папка ли..." въобще много се е впечатлила Heart Eyes...
изчезвам сега...
и всички ви чакам на гости...много ми е хубаво така...иначе само с децата се издивява  hahaha

# 156
Пфу... добрютру.... пък и мъглааааааааа... лошо!

Дребен се опитва да се разбуха... та сега се чудя - осцилото по три пъти на ден три дни ли беше? дали си пречи с есберитокса - нали и двете са хомеотапия? Дано "пресечем" работата...

Hug за всички. Отивам да допия кафето, докато дребния играе на мивката.

# 157
Добро утро и от мене!
Ние днес ще ходиме да видиме баба ми и после Ники ми заяви ,че иска да ходи до Мола Shocked.
Та така, ще сме по трасето...
Лек ден family  Nature Sunny

# 158
Здравейте!
Камиж,и ние редовно искаме в МОЛА-на асансьорчетата!Но аз не я правя тая грешка да ходя с Даката,защото след това няма тръгване,тръшка се по земята,в един магазин не мога да вляза!
Да ви се оплача-Данчо продължава да се крие и нааква,снощи отново Crossing ArmsНаправо незнам,бяс ме хваща.Тъкмо бях приключила с насрания Радо до уши(буквално,е..ти памперсите-пропускат яко #Cussing out) и се бях притеснила,че акото му е пълно със слуз ThinkingОтивам в дневната и питам мъжа ми къде е Данчо,а той вика-"крие се някъде...",веднага разбрах къде по миризмата....С една дума,затънала съм в лайна Mr. GreenМного ме притеснява слузестото ако на Радо,от днес стриктна диета.
Иначе Данчо проявява голям интерес към акордеона,купихме му малък ,но той вече иска голям и гледа фолклорна програма с интерес.Дали не е бъдещ виртуоз на този инструмент? newsm78

# 159
  • София
Дидка, милата  Grinning По миризмата викаш  Joy 
Съчуствам ти...аз пък сменям насрани и напикани памперси и на двамата. Голям проблем значи с това гърне Rolling Eyes А покрай бебето имам усещането, че сменям памперс на възрастен човек..толкова ми е огромен Любака Confused
Дано се справиш със слузта в акото и откриеш от какво е. Лоша работа.

Августа  Joy Много ме развеселихте тази сутрин  Grinning

Снежанка, какво да ти кажа...ефекта с пошляпването само ще засили ревността. Обратното- трябва да сте по-"щедри" и любвеобилни към баткото. Включвай го и него в грижите за бебето. Позволявай му да го къпе (напр. да му измие крачетата в банята), да изхвърля памперсите му, да ти подава мокри кърпички...Когато си гушнала бебето се радвай на баткото и на него му говори нежно, а не на бебето.
Не знам, да чукам на дърво при нас няма ревност, а обратното. Правя тези неща +още едно, за което при вас е късно. Купихме едно бебе на Любака още лятото. Хранихме го, завивахме го и така малко подготвих Любака по отношение на вниманието ми към друго дете. Отделно, че той пресъздаваше към бебето моето отношение към него и му забелваше пишката, като го успокояваше после Laughing
Но мисля, че можеш да му купиш едно бебе и на него за да видиш как се чуства той и как ще се държи с куклата.

Катке, много си хубава на снимката и мисля, че трябва да я махнеш, щото ще ти оскубя косата...Мъжа ми снощи минава покрай компа, докато чета темичката, и се спря да се загледа по теб #Cussing out
Не, без майтап, позна те и каза, че си много хубава на снимката Flutter
Бързо зодравяване ви пожелавам   bouquet

Тиа, не мога да бъда полезна....само да пожелая да не се разболявате...

Любака може да не пуши, ама псува Confused Току-що каза "майка му стара" сраммм...
Иначе ми е душичка. Храни бебето, дава му бибата, отсервира масата, бърше я с гъбка, мие пода...абе..на мама отмяната Heart Eyes

# 160
Ха здравейте  и от мен!

Дидка, бъди настоятелна в диетата. Млечните истории се изчистват поне за два месеца.

За Коледа говорите - Теа категорично иска от дядо Мраз бебе. Казвам - имаш вече 3, а тя - не, искам истинско - да го приспивам, като Ивчо такова (едномесечният и братовчед), ама жълто. Сега с баща й трябва да се свързваме с братята азиатци, я той, я аз Mr. Green

Ками, не го знам този хотел, всъщност знам само Банкя Палас, на който основната му характеристика е, че е скъп. Като поразгледах - този Хармония се пада в една от най-хубавите части на Банкя, добре ми изглежда...

Дидка, Диана, Камиж, Августа, развеселихте ме Grinning Гобеми акита, голяма работа...Пък Ники вече и с претенции Mr. Green

Катка, дано я пресечете пневмонията Praynig Много страшно ми звучи. Добре, че се е върнала вашата си педиатърка.

Тиа, есберитоксът е ехинацея. Не мисля, че е хомеопатия - класическата хомеопатия в основата си не е равна на билкарство примерно, а точно преведено - лекуване на същото със също. Т.е. - атакува се даден проблем с малки дози от същия. Как го обясних и аз... Основната ми мисъл е, че не мисля, че има проблем да се дават едновременно.

Снощи бяхме на гости на едни приятели, които отскоро се преместиха в Банкя, на същата улица, на която се намира детския клуб на Теа. Те се отопляват на камина, но не е толкова топло, колкото вкъщи. Теа през цялото време се инати да си облече допълнителна жилетка, баща й обясняваше същото, а седяхме до много късно. Като се прбрахме мен (която бях по яке през цялото време) ме втресе, а към 6 Теа се събуди със запушен нос, сополи и кашлица. Умирам си от яд, ей как ще се разбираме с тия две Телета, не зная. Сега дано не ми се разболее пак...

# 161
Станислава днес няма температура, ще видим дали ще вдигне довечера. Иначе е задръстена от секрети, едвам диша. Моля се за сополи, че да изтичат, мамка му #Cussing out

Дианке, успокой се снимката е отпреди 12 години и килограма, дори не знам дали съм аз Rolling Eyes
Сложих я да се надъхвам и да си докарам докрай влизането във форма.
Поду ми се едно местенце между веждата и окото...уффф...чак челото ме боли, слава богу само като го пипам. Отекло ми е очото, изглеждам страшно, Жоро снощи спа силно изтеглен в неговата половина на леглото Mr. Green

Цитат
Любака може да не пуши, ама псува  Току-що каза "майка му стара" сраммм...

хахахахахахахах Joy
Представям си го- сладко, малко човече върви и попържва hahaha

# 162
Мартеа, къде се намира този детски клуб в Банкя, да дам насоки на нашите да разведат Теа някой следобед и без това ще и липсваме, поне да и изнамерим приятни емоции, че само рехабилитация  Crossing Arms... кажете и за в София къде може да се заведе детенце...в смисъл не само клубове, ами разни развлечения...баща ми със сигурност ще иска да я впечатлят с неща, които не е виждала милата...давайте идеи...

# 163
Бе изплющях ги и двете, че и вит. С дадох  Tired.

Иви ами ... детски клубове... площадки (те вече и доста от кварталните станаха нови и хубави), зоопарка, ако времето позволява, малко пързалка с шейна ако има сняг... често казано не виждам какво по-интересно има в София от колкото в друг град. Може в Патиланци да я заведат, но като съвет - ако могат през седмицата по-добре от колкото събота и неделя - страшен фраш.... Не се тревожи - детенце ще е добре с баба и дядо... даже може да те учуди с реакция.

Диана това със "свикването" с идеята за друго бееб ми хареса много.

Дидка дано откриеш причинителя и да не ви мъчат повече такива алергични истории...

Катка оздравявайте.

# 164
Мартеа, къде се намира този детски клуб в Банкя, да дам насоки на нашите да разведат Теа някой следобед и без това ще и липсваме, поне да и изнамерим приятни емоции, че само рехабилитация  Crossing Arms...

Странджа 14 е адресът. Най-добре да си хванат едно такси от центъра, че е далечко за пеша и е баир, естествено Grinning 2 лв е това разстояние. А в клуба на час също е 2 лв, от 8 до 18 работи. Ако ходят пеша, ще видя точно как се казваха улиците, за да обясня, че за три години научих имената на нашата и още две Embarassed
Може в Патиланци да я заведат, въпреки че мен това място с нищо не ме впечатлява, а да, освен с цени, поне преди. И Теа също не го обича, защото винаги, когато сме ходили е голяма лудница. Подозирам обаче, че вече би й било интересно. Иначе какво по-интересно - и на Теа й е интересно в моловете заради ескалаторите. Може да я заведат в този на Стамболийски и Опълченска, до него директно отива маршрутка 10 от центъра на Банкя, там са за около 30-35 минути, когато не е час пик - примерно към 11 ч. Не си спомням обаче дали там има детски център. Друго за през зимата не се сещам, освен примерно куклен театър, но аз съм прочута параноичка и не бих я завела през зимата в затворено пространство с мноого малки деца, в което се вихрят всевъзможни вируси Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт