Отговори
# 120
Татянче, в Бг ги има отдавна, но са синички  Laughing Иво има два такива и ги употребяваме нон-стоп за спане, миналата година пък го ползвах единия за чувалче за количката. Тук обаче бяха по-евтини - 10 лева мисля че беше бройката. Сега не знам колко са.

# 121
юле направо ме раzби. Тука са нова стока, всяка седмица пускат нови работи та тия ги има таzи седмица. И аz купих 2 броя сини, с бели ме4ки  Laughing

# 122
Юлче, не остана!!! Peace

Наде, Рина не е ли наблизо, да се видите!? Thinking

Тина, как е фризьорството? Grinning

Бюти, придържай се към аватара си! Wink

Мисля, че Вили е в депресия, заради яслата.  Sad От два дни иска, да е само с мен и то не просто в една стая, а в скута ми. Върнахме се в бебешкия период в това отношение. Тъжна е, не си играе, няма апетит. Само гледа, да се гушка и да полягва.  Tired
В този смисъл, при нас не важи правилото, че уж по-малките деца по-лесно свиквали с ДЯ/ДГ. Но пък и Вили никога и по никакъв повод не се е деляла от нас дори и за час, до сега. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 14:52 от envia

# 123
  • Русе
Привет!
Ха, дано се е разминало на Миленка! Praynig

Стаско да се дооправя, че "школото" го зове! Hug

И за мен уикендите, не са каквито бяха  Tired - в последно време както почти не работя, всичко ми е един безкраен изнервящ уикенд  Close. Бабълче, не е успокоение, ама много мъже са така. Close

Енви, и Диляна стана болезнено привързана към мен след като тръгна на ясла, а хем не е била непрекъснато с мен (денем я гледаше майка ми). Вкъщи изглежда добре, но ми казваха, че на яслата е тревожна  Confused - то затова толкова време я държаха на половин ден. В понеделник пак я пускам (след 3 седмично отсъствие) и не знам какво да очаквам... Tired

# 124
Здравейте момичета.
Честит имен ден на Мати със закъснение.
Честит рожден ден на братовчедчето Станислав.

Татянка, права е Юлчето и ние имаме такъв, но не го ползваме - 10 лв, син, но без шарки с едни тик-таци да става по- къс или по-дълъг.

Рали, Данчето и тя роди с форцепс Стаско. Мисля, че не и го даваха първите дни. Но тя като се появи ще каже подробности. Но дано дотогава да дадат информация на родителите.

Енви, нормално е мисля. Симона всяка вечер като се приберем има един час на гушене. Същото състояние като Велинката.

С риск да дразня момичетата с лоши уикенди, нашия засега протича прекрасно. Вчера имахме гости приятели с момченце на 2. Ех как си играха децата. Даде ми надежда, че Симона не е твърде асоциална. Метнах върху леглото един чаршаф, стана като палатка, изпразних им едно отделение на гърдероба и таква игра падна. Целуваха се, а бащата на момченцето вика : "важното е да не пушат цигари"

Днес пък ние сме на гости, пак с деца. Ходихме на Макдоналдс и обикаляхме Комо. Много обичам като има план.

ПО)желавам остатъка от уикенда да бъде хубав за всички Hug

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 15:42 от Черепахова

# 125
  • София
Момичета  Hug втория ми досег с РСто е да пиша тук - вкъщи сме, добре сме  Heart Eyes Резултатите на 2 изследвания ще науча във вторник, но казват няма нищо притеснително, но ще видиме.
В сряда постъпихме в инфекциозното отделение на Окр. б-ца, защото шефчо се беше обезводнил (в началния статий де), а и повече от седмица вече вдигаше ежедневно Т, имаше наченки и на разстройство. В четвъртък, там, вдигна 39 Т и ни пратиха на ренген - няма бронхопневмония. Ставам, че много ме дърпа.

# 126
Данче,
добре завърнали се със Стасик!!!

Hug Heart Eyes Hug

# 127
  • София
Бюти, придържай се към аватара си! Wink
[/color]
Мда,опитвам се! PeaceМакар че ме е стегнало едно ужасно главоболие от няколко часа.
Черепахче, радвам се, че уикендът ви минава добре.  Flutter
Данче, хубаво е, че сте вкъщи. Какво се оказа?Вирус или нещо друго?

# 128
Данче, бързо оздравяване на Стаси!

Аз нямам време да чета, много  Hug на всички.

# 129
Рина като нямаШ време да 4етеШ, поне пиШи как сте  Hug

Ян4е, вярвам ви, но явно са миналогодиШни модели  newsm78  Няма zна4ка, важното е 4е са идеални сега zа zимата  Wink 

Дан4е  Hug  много  Heart Eyes  zа вас

Милена се събуди от обедния сън и сега Ще ходим в ИКЕА, много оби4ам  Blush

# 130
Милена се събуди от обедния сън и сега Ще ходим в ИКЕА, много оби4ам  Blush
Искам и аааааааааааз Blush

# 131
  • София
Данче, развам се за вас! Не пиеше ли вода Стаско тия дни като беше с температура!

# 132
Здравейте!
Най-накрая да седна на пс-то на спокойствие, иначе Скарлет не ми дава възможност да пиша, види ли ме на компютъра и ми се качва отгоре и тя иска да пише.

Рина като нямаШ време да 4етеШ, поне пиШи как сте  Hug

Татянче, добре сме.  Hug Няма нищо ново при нас. Вас затрупа ли ви снега вече?
Тук в момента не е много студено през деня, но сутрин можеш да замръзнеш.

Наде, харесва ли ти Лондон? Вече започнаха да слагат коледната украса в търговските центрове.

# 133
Здравейте   Hug
Данче, развам се, че сте си вкъщи  Grinning
Рина, ми не съвсем  Confused очаквах почече честно казано  newsm78 не знам защо. Забележителностите са хубави, поне това което видях де, но другата страна на Лондон не ми харесва и честно казано искам вече да се прибирам в София  Heart Eyes

# 134
Здравейте   Hug
Рина, ми не съвсем  Confused очаквах почече честно казано  newsm78 не знам защо. Забележителностите са хубави, поне това което видях де, но другата страна на Лондон не ми харесва и честно казано искам вече да се прибирам в София  Heart Eyes

Ами да Wink Ако беше дошла за една седмица, щеше много да ти хареса.  Grinning  Но, като се свалят розовите очила и се види действителността е друго. Поне сме на едно мнение, че с който и да си говоря само ми го хвалят този Лондон.   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт