Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 219
  • 834
  •   1
Отговори
# 285
GerDa , ти ме уби.  ShockedАз днес смятах да ходя да резервирам в ГЕС... Вярно е, че вчера не ми обърнаха особено внимание, и трябваше д им вадя думите с ченгел, ама си мислех, че това е защото само питам...В същност, те чак накрая разбраха, че няма да капарирам същия ден...
Ъъъ, и сега къде да ходя да търся бре, ми то няма едно свястно място в тоя град... smile3515

# 286
  • Варна
Ъъъ, и сега къде да ходя да търся бре, ми то няма едно свястно място в тоя град... smile3515

very_nice по-горе писа, че е останала доволна от Хоризонт. Да каже подробности, викам аз, цени, туй-онуй...  Flutter

# 287
  • софия
на 16ти правихме РД в детския кът на ПФОЕ МОЛ
стана хубаво парти....децата се натичаха /възраст между 2 и 4г/, тортата - голяма, вкусна с пластмасови фигурки
масите за пушачи бяха по в страни и нямаше дим около децата...

останахме доволни...куверт 7лв на дете /сок+сладки+соленки+сандвичи/...възрастните свободна консумация

# 288
На детския кът на Пфое мол нямам абсолютно никакво доверие.
Първо-заради наличието на пушачи, и второ заради наличието на ескалатори-моите деца специално ще трявба да ги събирам оттам непрекъснато. За мен това не е удачен вариант.

# 289
Аз все пак резервирах в Стелито.Отказах се от Камелия,въпреки ,че ми е едно от любимите заведения,но не е много подходящо за деца на 2-3 годинки.
Днес ми направиха добро впечатление в Стелито.Уточнявахме менюто и дори момичето ме съветваше ,когато и се струваше ,че поръчвам повече храна от необходимото.Решихме да има плата с мезета и салати за възрастните ,а за децата сандвичи и торта.Ще наема аниматорката на самото заведение.и ще видим какво ще се получи!После ще пиша отзиви!

# 290

very_nice по-горе писа, че е останала доволна от Хоризонт. Да каже подробности, викам аз, цени, туй-онуй...  Flutter
ще ти пиша лични

# 291
   tsve_te   как ще събереш 15 деца в стелито?

# 292
GerDa , ти ме уби.  ShockedАз днес смятах да ходя да резервирам в ГЕС... Вярно е, че вчера не ми обърнаха особено внимание, и трябваше д им вадя думите с ченгел, ама си мислех, че това е защото само питам...В същност, те чак накрая разбраха, че няма да капарирам същия ден...
Доня Туфиня какво да ти кажа... не искам да настройвам никой, просто споделих какво се получи при нас. Ако при вас са се държали прилично може би няма да има проблем. Не зная вече... но е истина че няма едно свястно местенце за децата в този град.

# 293
Не зная вече... но е истина че няма едно свястно местенце за децата в този град.

Може, може, но на мен по-скоро ми се струва, че няма угодия за родителите на децата в този град  Mr. Green От споделеното дотук добивам впечатление, че от "свястното местенце" се очакват някакви небивали неща - да няма цигарена смрад, но все някъде да се пуши; да е просторно, но да не е блъсканица; да е пълно с красиви мебели, играчки, украси и прочее, обаче да е евтино; да няма куверти, такси и стотици левове, но да разполагаме някак с цялата площ и да няма други присъстващи на нашия празник; по възможност да ни се позволява да си носим торти, петифури и филии от вкъщи, и да платим само 5 минерални води; да бъка от сърдечни и отзивчиви аниматори/възпитатели/квалифицирани кадри, които да обслужват само и единствено нас /срещу не повече от 2-3 лева на час/... Абсурдно е просто. Всъщност има доста приятни места за деца в града, стига да не очакваме някой друг да е по-заинтересован от забавлението на собственото ни чадо повече, отколкото сме самите ние, това е.

# 294
  • Варна
Туфи, виж в детския кът на Сентрал Плаза, преди десетина дни 30-ти беше свободно като дата и на мен ми се стори хубаво. Ако сте по-малко хора и сте главно с малки деца, доколкото разбрах могат да сложат на родителите маса вътре в детския кът (иначе няма видимост към него от кафето).

# 295
Не зная вече... но е истина че няма едно свястно местенце за децата в този град.

Може, може, но на мен по-скоро ми се струва, че няма угодия за родителите на децата в този град  Mr. Green От споделеното дотук добивам впечатление, че от "свястното местенце" се очакват някакви небивали неща - да няма цигарена смрад, но все някъде да се пуши; да е просторно, но да не е блъсканица; да е пълно с красиви мебели, играчки, украси и прочее, обаче да е евтино; да няма куверти, такси и стотици левове, но да разполагаме някак с цялата площ и да няма други присъстващи на нашия празник; по възможност да ни се позволява да си носим торти, петифури и филии от вкъщи, и да платим само 5 минерални води; да бъка от сърдечни и отзивчиви аниматори/възпитатели/квалифицирани кадри, които да обслужват само и единствено нас /срещу не повече от 2-3 лева на час/... Абсурдно е просто. Всъщност има доста приятни места за деца в града, стига да не очакваме някой друг да е по-заинтересован от забавлението на собственото ни чадо повече, отколкото сме самите ние, това е.
Много се радвам че на теб са ти 'угодили'  Hug Би ли споделила къде? От кои заведения си доволна?
А за гореспоменатите ти изводи... нямам коментар. Извинявам се за въпроса, но ти имаш ли деца?

# 296
Извинявам се за въпроса, но ти имаш ли деца?

Не се извинявай, имам. Две. Което не знам каква връзка има с темата, но както и да е. Чудесни рождени дни се получават в Хоризонт, в Арлекин, Вила Буров, в Портокал, в детския кът в Морската градина, в лятното заведение зад Хоризонт /не знам как се казва/, в Златния лъв, вила Юра /не знам дали още съществува/ и още сто места, вкл. на всяка една зелена поляна. В Сентрал Плаза и Елитис не съм била, но пък мои познати са оставали доволни. Зависи какво очакваш. Аз лично се ангажирам с всички подробности около партито, посрещам и изпращам гостите си, забавлявам се с децата  - тоест, малко вероятно е да съм недоволна, щом важното си е мое дело, но пък някой друг сипва кафетата и мие чиниите след мен  Mr. Green

# 297
crazy chick , извинявай за въпроса, ама колко пъти си била на детски рожден ден във Вила Буров през зимата?
Следя темата, основно се коментират места за РД през есента, зимата, пролетта. То е ясно, че лятото всяка поляна става за парти.
Иначе принципно съм съгласна с теб, че угодия няма, обаче и избор кой знае какъв няма,  за съжаление...

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 11:27 от slavena

# 298
И аз мисля, че угодия на родителите няма, но пък и местата за празнуване наистина не са кой знае колко.....За мен основния проблем е тютюневия дим, разнасящ се навсякъде, във всяко заведения.....

Първите 3 РД на дъщеря си правих у дома - заради децата. Е, вярно, живея на тясно, но събрах най-близките приятелчета, с които се виждаме сравнително по-често. И украса съм правила, и аксесоари за ЧРД съм купувала, и балони с хелий събрах в мижавата си гарсониера, и торта тематична съм правила. НО пак казвам - за децата. Баби, дядовци, рода във Варна нямам, така че тях не ги броя изобщо.....а ако имах най-вероятно нямаше да правя втори РД за тях, а само щях да ги поканя на вечеря с торта.

Тази година реших РД да е на заведение. Миналата година обиколих почти всички, сега само 3. В крайна сметка го направих в Портокал. Не защото имам много пари за пилеене Mr. Green......Защото там е хубаво. Единствено исках партито да е 2 часа, а не само 1 ч. и 30 мин., защото така ми се губи времето по посрещане и настаняване на гостите и после по изпращането им. Въпреки това купона беше супер. Дори съжалявам, че масичките не бяха в голямата зала, да можем родителите там да пие кафе и да гледаме игрите. Партито беше морско. Децата хапнаха и пийнаха, после имаше поднасяне на торта и т.н. и т.н......На края имахме и подарък за спомен.....
Не правя реклама, просто споделям мнение.
Другото място, което си харесах беше пицария Домино срещу фитнеса на ТИМ в МУ. Там се отделя целия долен етаж на заведението само за РД, залата е на две части, трябва да има обаче аниматор.

Може да кача снимки по-късно, макар че не успях да хвана хубави пози......

# 299
Tanetо, подсEти ме за Домино, с дъщеря ми бяхме в неделя там на РД. Беше много приятно, долната зала беше само за нас, родителите бях поканили клоун от Парти Джак, децата се забавляваха, храната също беше ОК. Обаче се пуши, а и не става според мен за много хора - максимум 10 възрастни и толкова деца.

Общи условия

Активация на акаунт