Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 113
  • 834
  •   1
Отговори
# 345
някой има ли инфо за това

''Пробвайте и с детски център Слънце. Намира се на ул. Воден 28, ет.2
Момент така и телефон да дам:0885335915.
Аз ползвам тях, за моето слънчице.''

цитат от темата за частните детски градини е
Къде беше тази улица,че ми е много позната newsm78

# 346
До *27-юли* Rolling Eyes

# 347
oooo как една стара къща с никакъв двор може да се нарече ЧДГ #Cussing out
А иначе улица Воден е малката уличка, където беше преди Лакосте, пресича пешеходната зона

# 348
по телефона казаха че е по скоро детски клуб и  уикендите правели рожденни дни

# 349
Слънце е до салона на Капанов /всъщност салона май вече не е там/, срещу друга една частна "градина" Зорница.
Това е уличката като се тръгне от Сохо към площад България.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=9014d4c033b4538b113cf43d5b8bf7c8&a … ame=&oType=49
На картата даже Зорница е отбелязана.
Снощи като се прибирахме минахме от там, но отвън нямаше как да добия впечатление.
Все пак мисля, че е място където да оставиш детето си за няколко часа, не е градина. А в никакъв случай не е място за рожден ден.

# 350
Аз искам горещо да препоръчам на всички мами клуб Елитис....миналата година празнувахме там рождения ден на моята принцеса и беше страхотно. Искам да кажа, че децата се забавляваха много , а това е най важното...

# 351
  • Варна
Не знам за тържествата, ама иначе искат по 3 лв. за половин час и вече съзнателно пропускаме "Елитис" като място за забавление. Rolling Eyes Направо си е обирджийство - последните пъти платихме съответно 9 и 12 лв. #Cussing out Уляха се просто!

# 352
И на мен ми се иска да го пропускаме,но все натам ме дърпа.
И аз с по-малко от 9.00 не се разминавам.
Доста е скъпо,но ходим по 2-3 пъти месечно.
За РД не ми харесва.
Голяма мешаница става,много външни посетители има.

# 353
  • Варна
Някой празнувал ли е тук?
Радост и усмивка

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 17:01 от Dahlia

# 354
Dahlia , Януари месец ходих да видя за какво става въпрос,но ми казаха че това не е място където се празнуват РД.Това са две госпожи който организират РД.Трябвало да си намерим подходящо място и те щели да организират тържеството.Иначе  снимките които са показани са от занималнята.Много беше уютно вътре.

# 355
  • Варна
Моля ви да ми кажете къде се намира сладкарския цех "Вики".
Благодаря предварително.  Hug

# 356
  • Варна
Информацията ми е от преди почти година, не знам дали се е преместил другаде - зад Пикадили - Палах център, една невзрачна постройка, май пишеше "хляб" на нея.

# 357
Информацията ми е от преди почти година, не знам дали се е преместил другаде - зад Пикадили - Палах център, една невзрачна постройка, май пишеше "хляб" на нея.
няма го вече там, ходих през февруари да търся торта за дъщеря ми там

# 358
няма го вече там, ходих през февруари да търся торта за дъщеря ми там
новият им цех е във Възраждане в новото кварталче, което се е обособила срещу Орхид

# 359

Миналата година ползвах услугите на Радост и усмивка за четвъртия  рожден ден на дъщеря ми.Направихме го в сладкарница Гес. Доволна съм.Двете дами,които правят анимацията са изключително приятни,идейни.Децата много се забавляваха-игри,танци!Имаше костюми за всички,които предварително бяхме избрали от каталога със снимки.Препоръчвам ги! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт