Коледа идва!

• 120 610
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 855
Момичета,сигорно сте писали,ама  с кво оцветявате глазурата за меденките? newsm78

Сладкарски бои или бои за яйца  Wink

emy_emy , всяко тесто за меденки, медена къщичка или елха ще ти свърши работа. Няма нищо специфично в самото тесто.
Разточваш си го, облепяш някакъв огнеупорен съд със алуминиево фолио и след това с разточеното медено тесто го облепяш и изрязваш с нож, за да стане като купичка. Печеш го заедно със съда, за да заеме формата му. Като се изпече го вадиш и го оставяш да изстине напълно със самия съд, защото докато е топло може да се натроши. после отлепяш фолиото от вътрешната страна и го украсяваш, ако искаш  Simple Smile.

# 856
ЗОРИ----поздравления за кошничката!!
Страхотна идея Peace

# 857
  • у дома
3ори, страхотна идея за медените кошнички/купички  Hug дано успея да я запомня за догодина  Crazy

освен двата видя меденки, които направих, за Бъдни вечер и Коледа ще спретна баклавичките на tedi_b и охлювчетата от бутер тесто на L e o (със сирене и с тиква и орехи), като ще сложа късметчета в повечето охлювчета  Peace за останалото меню майка ще се погрижи, както всяка година  Mr. Green  Laughing

# 858
  • София
Браво на вас момичета, страхотни сте!  bouquet
След меденките направих и тези лесни сладки (без печене). След няколко дни ще направя и панетоне. Simple Smile

# 859
Зори,ще открадна идеята за кошничките Simple Smile

# 860
Зори,ще открадна идеята за кошничките Simple Smile

Крадете на воля, разрешавам  Hug Laughing!

# 861
Мацки, имам една молба. Може ли някоя от вас, която е правила къщичка от медено тесто да ми каже от къде мога да намеря и принтирам шаблон или нещо такова за да си направя и аз  Praynig

# 862
Момичета Heеееlp!!!  Praynig
 Направих чудните меденки.... Heart Eyesи сега искам да направя ванилени кравайчета. Hug
Изтрепах се да търся рецептата за тези внилени кравайчета и не мога да ги намеря... newsm78  а това са 44 старници... ooooh! Дайте линк моля ви към рецептата....вече се предавам... Blush

# 863
  • София
 Направих чудните меденки.... Heart Eyesи сега искам да направя ванилени кравайчета. Hug
Изтрепах се да търся рецептата за тези внилени кравайчета и не мога да ги намеря... newsm78  а това са 44 старници... ooooh! Дайте линк моля ви към рецептата....вече се предавам... Blush

Воала  Hug http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=249.msg8820#msg8820

# 864

Ето тук!

# 865
Аз искам да попитам за линцеровите сладки, направих ги само със масло , без маргарин,та дали ще омекнат и как се съхраняват до Коледа ( ако останат) Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 00:59 от gerichka

# 866

Ето тук!

labrex....Много благодаря!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 867
  • Някъде там, ела и провери...
Да споделя и аз с вас мой те меденки с който се борих до преди малко (нямам нерви вече  #Crazy) останаха още за украсяване, но тях утре сутрин  Simple Smile

# 868
  • У дома
Момичета, полу-заспала съм...само погледнах последните красоти. Ако искате за питката елха ще ви пусна утре амер. рецепта, с която питките стават перфектно кръгли, растат на височина и не се разливат настрани.

# 869
Момичета, полу-заспала съм...само погледнах последните красоти. Ако искате за питката елха ще ви пусна утре амер. рецепта, с която питките стават перфектно кръгли, растат на височина и не се разливат настрани.
Я ,това ми звучи много интересно Party!
Иска ли питане, пускай рецептата Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт