Бързи и лесни рецепти за микровълнова?

• 128 794
  • 234
  •   1
Отговори
# 135
  • I'm passenger through the desert from myself i come<->to myselfi return
 Whistling запис

# 136
На микровелето правя за бързо:
 * гювече със сирена
 * зелен боб с топено сирене
 * задушени моркови, картофи и др.

Разкажи за зеления боб с топеното сирене, моля!

# 137
Правих ябълковия сладкиш. Децата си облизаха пръстите и сега ме карат през ден да го правя
И гнездата много харесаха. ДАже могат сами да си ги приготвят Laughing

# 138
запис да следя темата, имам микровълнова  с грил, но досега само притоплям храната в нея, никога не съм готвила в нея newsm78

# 139
мама_съни , ако може линк към ябълковия сладкиш! Simple Smile

# 140
Много хубави рецепти намерих тук,още днес ще пробвам някой.Моята микровълнова се води 4 в 1 ,но досега не съм пробвала нито грила, нито конвекцията,ползвам я само за размразяване и притопляне.Единствено картофи в плик за салата правя,защото става бързо-В обикновенна найлонова торба се слагат няколко добре измити картофа ,без да се дупчи или да се слага вода и се пускат около 10 до 13 мин.,зависи от мощността на печката-после много лесно се белят и стават вкусни.
Правила съм много вкусен кекс за 10 мин. в микровълновата,отгоре намазан с шоколад,по рецепта взета от форума ,но не мога да я открия

# 141
мама_съни , ако може линк към ябълковия сладкиш! Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241916.45
на 4-страница , мисля че беше ябълков щрудел

Аз добавих съвсем малко малко газирана вода. стана много ронлив, даже според мъжо прекалено Laughing

# 142
  • у дома
сисса, сподели за зеления боб с топеното сиренцеееееее

# 143
  • нейде там, където ....
Да дам малко различна насока на темата, с друго приложение на микровълновата фурна.

Домашна кола-маска.
    2 ч. л. захар
+  2 ч. л. лимонена киселина
    2 ч. л. вода
се поставят за около 2 минути в микровълновата, докато сместа придобие цвят на лимонада. Изсипва се върху парче плат с размери около 50х20 см и се разтила с лъжица. После се ползва по предназначение.

# 144
И аз да се запиша! Браво за идеите !   bouquet

# 145
Аз правя принцеси,кекс,мусака.За съжаление още не знам кога да пускам в действие и грила.Идеи?

# 146
  • Пловдив
Телешки суджук , домашен или купен от магазина,нарязан на парченца и пуснат на пълна мощност за по-малко от 1 минутка. Става страхотно мезе, за онези което помнят и обичат печената луканка  Mr. Green

# 147
Телешки суджук , домашен или купен от магазина,нарязан на парченца и пуснат на пълна мощност за по-малко от 1 минутка. Става страхотно мезе, за онези което помнят и обичат печената луканка  Mr. Green

аз го помня  Laughing И ще  направя  Peace Благодаря, Ваня  Hug и привет  Grinning

# 148
  • Czech Republic
Много хубави рецепти намерих тук,още днес ще пробвам някой.Моята микровълнова се води 4 в 1 ,но досега не съм пробвала нито грила, нито конвекцията,ползвам я само за размразяване и притопляне.Единствено картофи в плик за салата правя,защото става бързо-В обикновенна найлонова торба се слагат няколко добре измити картофа ,без да се дупчи или да се слага вода и се пускат около 10 до 13 мин.,зависи от мощността на печката-после много лесно се белят и стават вкусни.
Правила съм много вкусен кекс за 10 мин. в микровълновата,отгоре намазан с шоколад,по рецепта взета от форума ,но не мога да я открия

Здравей:)

Предполагам че е този Светкавичен кекс - писала съм рецептата и тук някъде, но нещо не мога да я намеря.

# 149
Здравейте,
благодарности за хубавите идеи и рецепти за микровълнова.
Аз сега имам много голямо желание да започна да готвя в нея и като виждам може да се прави почти всичко, но имам един наистина важен според мен въпрос:
При използването на обикновенна иенска тенджара-трябва ли да се захлупва нацяло с неиния капак ИЛИ се налага специално използването на специален съд за микро.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт