Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 37

• 47 517
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 615
от 15.11 ми е поръчката статуса в сайта и е a domicle и днес получих това няква идея кво правим с парите

# 616
те не са ти дърпали парите въобще, ама и моите не са #Crazy ако трябва пак да правя да казват бързо #Crazy

# 617
те не са ти дърпали парите въобще, ама и моите не са #Crazy ако трябва пак да правя да казват бързо #Crazy

Къде пише, че не са  й дръпнали парите?  newsm78

# 618
has not been charged  незнам на български как се води времето Embarassed Embarassed Embarassed но се превежда буквално че не е дебитирана въобще Embarassed извинявам се за лошото граматическо познание по бъларски Embarassed

# 619
  • Sofia
И аз имам поръчка от 15.11 точно с този код, която си чакам. Не са ми пращали никакви писма,а парите си ги дръпнаха веднага както обикновено.

# 620
has not been charged  незнам на български как се води времето Embarassed Embarassed Embarassed но се превежда буквално че не е дебитирана въобще Embarassed извинявам се за лошото граматическо познание по бъларски Embarassed

Da, вярно, ама като не чета  Shocked

rouslana, все пак си виж банковото извлечение.

# 621
на момента ми ги дръпнаха от картата и до момента нямам въстановена сума за въпросната поръчка веднага след като я пуснах ми пратиха дори майл за потвърждение

# 622
Моля ви, ако някой е купил вече прословутата детска пухенка - , обаче в цвят rose, нека качи реална снимка. Бих искала да добия наистина реална представа за цвета.

Пускам за втори път Wink:

Пик 1
Пик 2
Пик 3
A това кой номер е и колко е годишно За подарък е и немога да преценя Rolling Eyes

# 623
your credit card has not been charged for it това ще рече че не са ги дърпали, този ти пише че ти няма координатите на картата и този код не е от тяхната система Shocked кой ти е дръпнал парите? и какъв е срока да повториш поръчката, щом ти задържат парите? Shocked

# 624
на момента ми ги дръпнаха от картата и до момента нямам въстановена сума за въпросната поръчка веднага след като я пуснах ми пратиха дори майл за потвърждение

Провери да не са ги блокирали само.
Ако ти стоят още блокирани им пиши да ти ги освободят, ако са ги дръпнали им пиши да ти ги върнат.
Те пак добре, че те уведомяват, че няма да си получиш поръчката.  Tired

# 625
  • Варна
Помощ за размери?
От 1 до 5 - мъжка блуза. Търся L размер в крайна сметка. newsm78

Искам да поръчам от този суитшърт размер L а дадената номерация с цифри от 1 до 5 ми е непозната. Някой знае ли L на коя отговаря?

# 626

Искам да поръчам от този суитшърт размер L а дадената номерация с цифри от 1 до 5 ми е непозната. Някой знае ли L на коя отговаря?
при Ппепе Джиинс 5-цата е L  Peace

# 627
Моля ви , не ми се смейте , но имам следното питане(не видях някъде да е обсъждано!)
В неделя направих 1-ва поръчка, получих мейл , в който я потвърждават. Получих и СМС,че сумата е изтеглена, но днес си гледах движението по кредитната карта и не видях тази транзакция. Има ли начин за проследяване статуса на поръчката от сайта им(примерно с този Реф.Н , който пращат в мейла)? Изобщо как се разбира какъв е статуса на поръчката?

# 628
Вичи никак Peace

Флаш, ако е по британската номерация 1 е С, 2 е М, 3 е Л... Peace

# 629
да, де но парите ми са в картата, какво ще значи това?

Общи условия

Активация на акаунт