ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии!

• 11 295
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
 hahaha"банка деская"  Joy"банка пиуеус-сега можеш" Laughing Wink

Коко е по-добре (почти здрав  Mr. Green)
И аз чакам само добри новини и от останалите болни дечица  Praynig

Дай Боже  Praynig

# 166
  • Варна
...
Аз на Калоян не му позволявам да спи по касно от 16.00 часа (дори и късно да е заспал), защото иначе и аз не мога да го прикоткам вечер.

Много трудно го оставям Александър в леглото и много трудно го изкарвам. То започва едно пищене, че не иска да влиза... Снощи баща му се смили и го оставихме да заспи при нас. Следва обличане в заспало състояние на чувал и пренасяне на леглото му. Няма да го повтарям това обаче. Naughty Всяка жабка да си знае гьола, нали така? Mr. Green

Дес, много приказва твоята госпожица. Браво, много ви се радвам. А и ето каката как помага! Wink Все по-добре ще става! Ти как си? Heart Eyes

Бързо оздравяване на малките сладури и следурки!

# 167
Здравейте , милички! Hug

Отбивам се да кажа, че Лили се готви за операцията утре.Вече в друго отделение, майка й не я пускат там и е самичка. Трябва да и слагат източник в сърцето (незнам какво е това и за какво се прави) и да й дават някакви АБ и утре ще я оперират. Молете се всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig

Аз утре сигурно ще оставя Али на баба й в Двореца на децата и ще тичам в Пирогов.Още две приятелки ще ходят.Да не  са сами майката и таткото на Лилето по време на операцията Cry Оххххххххххх  Cry Cry Cry

# 168
  • София
 Vili4ka много положителни мисли изпращам на това семейство дано бързо се оправи малката принцеска и да са много щастливи и да и се радват.Хубаво е ,че ще има някого при тях аз по себе си съдя докато го чакам да го изведат от реанимация...Искам и аз да имам такива приятели в такъв момент,ама нали си имам Вас  bouquet  bouquet  bouquetБлагодаря ВИ
Успех  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 169
  • Варна
Пеперудкее, кажи 2 думи за Симонка-Бонбонка, не се крий...

# 170
  • София
Хей Пеперудка не надничай,  а във темичката ни се ти отчитай.Как сте със Симонка бонбонка?  bouquet Hug Heart Eyes

# 171
BON_TONI, много ти благодаря!

В бързината забравих да ти пиша  ooooh! ooooh! ooooh!

На вас ви пожелавам сега да се насладите на празниците и рождените дни, а след това да мине леко и безпроблемно операцията! Много гушки на твоето съкровище от нас с Али  Hug Hug Hug

# 172
Ех, изловихте ме този път  Embarassed
Все не се наканвам да пиша, а чета абсолютно редовно! То като съм изпуснала вече писането и не знам как да започна Wink
Ние сме добре, говорим много. Имаме си гостенче за няколко седмици на 1,6 г. - братовчедка ми с малкия и в нас е пълна лудница. Все се дърпат за играчки нещо или той я бие  Laughing, а тя ми се оплаква Simple Smile
Не ходим на ясла, май ще я давам като се затопли, че ме е страх с тези болести. Но много се радвам на всички дечица от темата, тръгнали и свикнали там, че ходят и с удоволствие  Heart Eyes
Виличка : да кажа, че и мен ми стана ужасно мъчно за детенцето Sad Няма по-голяма болка от това да ти е болно детето и особено от такова страшно нещо! Дано след операцията всичко е наред! Ще се моля  Praynig
BON_TONI: пожелавам ви от все сърце и при вас нещата да се наредят със следващата операция и край с тези интервенции!
Деси: честита ти дъщеричка! да ти е жива, здрава и красавица и умница като кака си!
Аз между другото нямам компютър сега под ръка и ползвам един в офиса на нашите, че ние с моя мъж пак сме разделени и май така ще е, макар че ни вика за Коледа да се прибираме. Ама аз този път нещо не съм навита Simple Smile
Хайде лека вечер, радвам се че прописах хехе  Flutter Обещавам да съм по редовна Wink

# 173
Пеперудке,трудно е в такива моменти,но щом се налага-ти си знаеш най-добре мила.Доколкото разбирам не е за първи път-Вземи най-умното решение.

# 174
Ехооо
Добро утроооо
Всички ли спите още ?Хайде , че вече почти изпих кафенцето  Grinning

# 175
Пеперудке,трудно е в такива моменти,но щом се налага-ти си знаеш най-добре мила.Доколкото разбирам не е за първи път-Вземи най-умното решение.
Така е но нищо не  ти коства заедно да карате празниците ти си умна и силна жена вярваме в теб .И аз минах по този път.Туку виж сте се сдобрили  Praynig Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet

# 176
Добро утро!

Gushanka, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти много здраве, много късмет и много любов!

Мимито & Светла, благодаря за кафенцето  Hug

пеперудка, ти си знаеш най-добре!Стискам палци всичко да се нареди така, както искаш!  Praynig Peace

На Лили операцията пак я отлагат.Счупили са и рамото и било опасно ои незнам още какво - не съм говорила с майка й още, от друга приятелка ги чух тези неща...Е това е вече безобразие! 10 дена ги държат и нищо не правят, сега раменцето са й счупили и твърдят, че само се е счупило и незнам вече  Cry

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 09:05 от Vili4ka

# 177
Честит рожден на Гушанка! Здраве и  касмет, всичко друго в своя ред!!!  bdbaloni happy bd

Пеперудка, добре си се завърнала!  Hug

Виличка, тъкмо написах, че стискам палци за операцията и те я оложили  Confused Дано скоро да се оправят нещата, че наистина се измъчиха близки и детенце  Praynig

Светле, мерси за кафенцето. Второ ми е ама добре ми дойде  Peace

Ако щете ми вярвайте 80% от рекламите ги зне и повтаря в захлас,и току си поръча някоя,ама те не я дават и тя почва да хленчи.

Същото е и при нас  hahaha

Дива Орхидея, Калоян доста често заспива на спалнята и после го местя в чувала и в неговото легло. Напоследък обаче лежи-лежи на спалнята и като вече да заспива става и вика "искам тойто легло", мести се там и си заспива.

Иначе Коко още трудно оправя мойто, твойто и неговото. Често ги бърка и е много смешно. Понякога вместо "мойто" вика "АЗ" - напр. "това аз колата"  Joy

# 178
Гушанке, бъди жива и здрава!   bouquet Много, много щастие ти пожелавам! весел празник!  Hug
Вили, мила, колко още има да страда това детенце?.... Cry  Cry  Cry Ужас, от сутринта ми е мрачно заради операцията, сега не стига, че няма операция, ами и рамото й счупили! Боже, горката майчица и горкото детенце,... пиша, а очите ми текат, текат....
 Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 179
Анту, съжалявам, че така ви натоварвам - толкова съм несъобразителна  ooooh! Няма да плачем, ще мислим само хубави неща и това е! Няма да ви занимавам повече, за да не ви разстройвам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт