Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 150
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Бухтичка, ами щом майка му е близначка, шансът е огромен. Близнаците се раждат през поколение т.е. майка му да, той не, вашите деца - да. УСПЕХ!  Hug
Най-много близнаци се раждат в Европа!  newsm44
По-често втората и всяка следваща бременност за многоплодни. Искам да кажа, че сега ако не, може следващия път.  newsm62
В случая при тях не е през поколение, баба му е била близначка и родила близначки. Аз пак си мисля, че нямам много шансове, но ще видим Mr. Green

Иначе продължавам да съм без симптоми. Днес на лекции съм си взела едни бисквити, да не стоя гладна уж, да не ми прилошее, но не и не, нищо не става. Май вече и на мен ще ми се иска поне веднъж да повърна Laughing

# 61
хаха Vessi_to  ти си като мен .. по същия нячин бях и аз докато не ми показаха това в мен тъмното петънце Simple Smile
бременна си мила гарантирам .. и казвам честито

# 62
Здравейте от мен!
И така, аз съм една от вас  Flutter
Аманита, ЧЕСТИТО и добре дошла   bouquet
Саксофон, изчистих си кутията

# 63
  • Варна
Добре дошла Веси! Още една съгражданка  Grinning Леко бременеене мила, станахме и от Варна голяма групичка  Hug

# 64
Добре дошла на Аманита и Веси Hug

Виждам, че много от вас са тук сега, та се сетих да ви питам нещо. Татковците дойдоха ли с вас на първия преглед? И могат ли всъщност да дойдат? Защото приятеля ми много иска, а аз не съм съвсем сигурна, че ще може.

# 65
БУХТИЧКА разбира се че може.. но стои отвън пред кабинета, не съм питала дали може да влезне с мен .. но защо не все пак това дело е на двама ви

# 66
  • Варна
Ох, мерси на всички за топлото посрещане - сега се чудя , какво нещо е, много често чета разни неща от този фоум от години, ей така различни теми от сестра ми го знам ,   нямах регистрация. И...миналия месец реших да се ргистрирам, без причина  Grinning, оказва се сега че може би точно няколко дни след това съм забременяла...ако съм де.. newsm78 Grinning Още не съм убедена...
 Какво е това съвпадение се чудя.. Grinning Божа работа.. Hug

# 67
БУХТИЧКА разбира се че може.. но стои отвън пред кабинета, не съм питала дали може да влезне с мен .. но зашо не все пак това дело е на двама ви
Е аз за вътре имам предвид, дали ще може да види точицата Rolling Eyes

# 68
Аманитка, радвам се, че те виждам тук Hug. Добра дружинка заформихме. Дано до края на месеца още много момичета от Искам бебе да се включат тук и пак да се съберем тайфата Grinning.

Веси то, добре дошла   bouquet. И аз да ти кажа, бременна си, бъди сигурна и спокойна Peace. Пък ние на 26.11 ще ти стискаме палци, нали сме отбор   Wink

Бухтичка, моят мъж дойде на първия преглед, освен това мисля да си го водя с мен и по-нататък Grinning. Беше си в кабинета, гледа точката на монитора и се кефи Laughing. Той и с първата ми бременност присъства на почти всяка консултация. Ми така де, нали трябва да е съпричастен не само в бебеправенето ами и в бременеенето hahaha

# 69
  • София
Бухтичка, аз на първия преглед бях сама. Док видя точката и каза да ида след 2 седмици за сърчице и да доведа таткото. В понеделник бяхме двамата, беше много хубаво!

# 70
е това ти казвам че едва ли ще има проблем.. той може бащата при раждането да гледа камо ли на преглед

# 71
Виждам, че много от вас са тук сега, та се сетих да ви питам нещо. Татковците дойдоха ли с вас на първия преглед? И могат ли всъщност да дойдат? Защото приятеля ми много иска, а аз не съм съвсем сигурна, че ще може.

Тук няма никакви проблеми, защо да не може newsm78 Моят обаче го беше срам и не беше виждал първото ни бебче Cry Сега поне на 1вия преглед, който ще бъде с вагинален не иска да идва. Дано нататък се отсрами - прживяването е страхотно Heart Eyes

# 72
  • София
Аманита и Весито, добре дошли  Grinning

Бухтичка, естествено, че мъжът ти може да влезе вътре с теб на прегледа и всичко да гледа  Simple Smile Късмет!

# 73
Сега поне на 1вия преглед, който ще бъде с вагинален не иска да идва. Дано нататък се отсрами - прживяването е страхотно Heart Eyes
На мен точно това ми е малко неясно, ако е вагинален ехографа ми е трудно да си го представя. Освен да отида с пълен мехур и да си искам коремен.

# 74
Привет пак и от мен. Хубав ден на всички Simple Smile! Много е странно да се видя и аз в списъка с бъдещи майки. Гледам, че съм забравила да си кажа града - София. Аз не съм свикнала да пиша и малко се притеснявам, ама някак си ми е много приятно това вълнение, което цари тук Simple Smile.

Иначе да кажа за първия преглед и таткото. Той не дойде, но мисля, че нямаше да има проблем. Обаче ме гледаха с вагинален ехограф, понеже е много рано, и имаше няколко души в кабинета и мисля, че би се притеснил. Затова си мислех, че ми се иска да дойде следващия път, когато сигурно ще бъде с коремен ехограф.

Иначе на мен симптомите са ми леко гадене, може по всяко време на деня, което се успокоява като хапна нещо, малко съм уморена и ми се спи по никое време, болки в гърдите (ама хич не ми се струва да са порастнали) и честичко ходене до тоалетна, особено през нощта, и силно желание да ям нещо определено (онзи ден си сготвих спанак с ориз с невиждана целеустременост Simple Smile)! Понеже они ден ми казаха, че съм в 7 г.с., исках да ви питам на този етап вижда ли се със сигурност дали е един ембрион? Имам чувството, че коремчето вече ми е порастнало, а май е доста рано и се чудех ...  Малко дълго се получи, така че спирам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт