Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 153
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
sisoni, отиди на лекар още в петък след като може, иначе ще се побъркаш от притеснение до понеделник. Консултирай се дали да пиеш нещо. Аз за съжаление не мога да помогна, защото не съм имала преди никакви зацапвания и не знам какво се прави Confused

# 46
Добро утро на всички !
Радвам, се че имам още съгражданки тук.
Пожелавам на всички,които ги мачи гаденето да спре най- накрая.
И аз като patishonka съм много гладна, но само като видя храна  Sick
Приятен ден ви желая  bouquet

# 47
  • София
Сисонче  Hug да си лежиш и да пиеш вода. Тези две неща. Доколкото знам има известен процент жени, които имат кървене като това, което описваш, но всичко се оправя. Мисли позитивно!

# 48
Сисони, напълно подкрепям написаното от Саксофонче Peace. Много често се случва в началото на бременността да се получи зацапване. Не се стряскай и си почивай повече. Утрогестана не би ти навредил по никакъв начин - това си е чист прогестерон, който изиграва най-голяма роля през първите месеци на бременността - за успешно имплантиране и по-нататъшно развитие на плода. При прогестеронова недостатъчност обикновено се получава розово или ръждиво зацапване. С първата бременност го пих до края на четвърти месец. Гадното е, че предизвиква гадене и замаяност, но може да се слага и вагинално (дори при бременност е препоръчително) и тогава няма странични ефекти.
Все пак бих те посъветвала да отидеш на лекар преди насочената ти дата, за твое успокоение. Ако не чуете пак сърицето, просто ще знаеш, че е било още рано и няма да се самонавиваш. Успех, мила  Hug

Саксофонче, ще ти пиша на ЛС. Идеята за списъчето е чудесна Grinning. Ако искате по-нататък, като се съберем по-голям отбор, да си спретнем и една софийска среща Wink

# 49
  • София
Абе момичета, щях да забравя да ви кажа едно огромно
 ПРИВЕТ!

Днес, 21 ноември е Световен ден на поздравите (World Hallo Day).

# 50
sisoni Аз доколкото знам се изписва или дуфастон или утрогестан.Те са заместители на женските хормони естроген и прогестерон и спомагат за удебеляване стените на матката и по лесно и сигурно "захващане" на сакчето.
Аз имах силни прерязвания ниско в дясно и лекарката ми изписа дуфастон и ми каза,че ако продалжи чак като чуе пулс на плода тогава може да определи някакво лечение.Задължително се излиза болничен. Аз си лежах в къщи на топло, гледах лигави романтични филмчета и всичко отмина.
Почивай си и ти  bouquet

# 51
Та за близнаците си го мислех снощи........при положение, че нито аз, нито таткото имаме близнаци в рода,каква е възможността да са две? newsm78
А аз да питам ако в семейството на таткото има близнаци за мен има ли вероятност? Защото аз от това, което четох, май не, но да питам и вас. При него майка му и баба му са близначки.

# 52
Аууу, докато успея да напиша "Добро утро" и сте изписали 5 страници!
Саксофонска, Астарта и Peaches - мерси! Hug

По-късно ще се включа подробно, че имам много работа!

# 53
Мили бременелки,
бях в командировка миналата седмица и като се върнах се опулих  Shocked Оставих форума на пета страница на първа тема, а сега сме на трета тема Joy Не можах да изчета всички, защото съм на работа и все пак трябва и да поработвам от време на време, макар че изобщо не ми се отдава  Sick Съвсем ме налегна гаденето.
Добре дошли на всички новопристигнали  Hug  bouquet Дай Боже да има още много Simple Smile
Аз да се похваля че в понеделник видяхме биещото сърчице и съм много радостна.

# 54
охххх момичета добрах се и аз до написването на едно голямо ЗДРАВЕЙТЕ, МНОГО ПИСАНЕ МНОГО НЕЩО ..Л ЕИ СИСОНКАААА
НЕ ИСКАМ ДА СЕ ОТЧАЙВАШ .. DUPHASTON АХТЕ ТИ ИЗПИСХАТ И СПОРЕД МЕН, АЗ СЪЩО ГО ПИЯ.. ИСКАМ ДА СЕ УСМИХНЕШ И ДА СЕ УСПОКОИШ

МОМИЧЕТА ТОВА ЧЕ СЪМ ТОЛКОВА БОДРОПИШЕШТА ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА Simple Smile Grinning Grinning Grinning Grinning ЧЕ ДО МОМЕНТА НЕ МИ СЕ Е ДРАЙФКАЛО С ИЗВИНЕНИЕ , НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА ТОВА ГЪРЛОТО МИ Е ПО ЗЛЕ И ОТ ВЧЕРА А И СОПОЛЧЕТА ИМАМ ВЕЧЕ #Crazy

# 55
  • Видин
Здравейте от мен! Много от момичетата ме знаят от Искам бебе.Е, аз съм в пета седмица по мой сметки Crazy
Ходих на лекар в понеделник, но на 5 ден от закъснението просто нямаше как да се види нещо.Видяхме малка точица 2мм, но доктора не е сигурен.След 2 седмици пак ще ходя.Дано чуя и сърчице този път.Малко ме притеснява, че имам леко течение-няколко капки само-не е розово,ами жълто.Мисля,че е нормално но все пак си се притеснявам.
И така, аз съм една от вас  Flutter

# 56
  • София
Бухтичка, ами щом майка му е близначка, шансът е огромен. Близнаците се раждат през поколение т.е. майка му да, той не, вашите деца - да. УСПЕХ!  Hug
Най-много близнаци се раждат в Европа!  newsm44
По-често втората и всяка следваща бременност за многоплодни. Искам да кажа, че сега ако не, може следващия път.  newsm62

Aelia, кутията ти е пълна и не мога да ти пратя ЛС. Така или иначе исках просто да благодаря и да ти кажа, че ще публикувам списъка, когато повечко мами ми пишат.

Хайде, казвайте кой къде ходи на ЖК или къде смята да ходи!

ПС. ИХАааа! Аманита пристигна! Чакам те от началото на седмицата. Казвай си бързо град, години, първа бременост (май се разбрахме да броим само успешните) и кога ти е термина според калкулаторите, че искам да те видя и на първа страница.

# 57
аманта честито добре дошла в бандата на "оплакващите се мами", радваме се че има все повече подкрепа и нови бъдещи маминки, пожелавам ти другия път да видиш една значително по-голяма точица и док да бъде сигурен вече pregnant stork-boy stork-girl

# 58
  • Видин
Хехе,Саксофон,нападна ме а:)
На 21 години съм от град Видин.ПРМ беше на 16 октомври,та според мой сметки на 22 юли ще се появи моето човече.Първа бременност и съм малко шашната.Все още нищо не усещам само леки болки понякога в яйчниците и гърдите ми са станали слонски (ако те изобщо имат  ooooh! )
И така от мен,момичета:)

# 59
  • Варна
 Здрасти пак, ето пиша и тук..Който не е разбрал аз съм Весела на 27г. от Варна. С все още непотвърдена бременност и два положителни теста  Hug , записах си вчера преглед за 26.11. - тогава стават 2 седмици от закъснението. Последният ми цикъл беше на 14.10 - затова си мисля , че вероятно ще съм юлска мама  GrinningНе сме планирали бременност, но щом е станало - дете на любовта.. Grinning
  Първа бременност ми е, доста странно се чувствам..опитвам се да открия симптоми.. newsm78, но не са много за сега..освен че съм сънчо  LaughingТа мами, кажете записах си час аз, за понеделник, ама как ще ме преглеждат...как е най добре, ако съм бременна???С вагинален или коремен ехограф??

Общи условия

Активация на акаунт