Гадене,повръщане,но не е за мръщене!Ясно е вече,на път е ЮЛСКОТО човече!

• 17 140
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Не знам, Саксофонска... Храната ми има гаден вкус, като не се наям ми става гадно на корема, като ям нямам капацитет да се нахраня като хората... имам много работа... нямам симптоми... боли ме кръста... ей такива работи.

Мрън.
Отивам да спя, че да не омрънкам темата. Освен това още дАртанян от Тримата мускетари е казал: "Който спи, обядва". Велика мисъл!
Отивам да се храня - насън.

# 31
  • София
На мен ми е малко по добре и гаденето понамаля,това е благодарение на Натриев цитрат,пробвайте ,безвреден е .
Какво е това? Сироп, хапчета или ...??? newsm78 newsm78 Че вече не се трае Sick
От аптеката ли се купува?
Сироп е и се купува от аптеката,струва 2 лв и малко,но е наистина ефикасно,доки ми каза 4е мога да пия и по цяла супена лъжица(е,не от най-голямите),а аз пия по 5 мл. и пак има ефект

# 32
  • София
 Hug Здравейте момичета Hug

elen@ ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  , че ме отмени Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  страхотна е темичката.

Влизам само да ви кажа, че и аз видях бебчето  Laughing и съм много щастлива и се видя и едно малко тупкащо сърчице и направо се разтопих Flutter Grinning

Нямам сили да пиша  Rolling Eyes , чак сега ми остана свободно време, а много ми се спи smile3507

П.п. и аз започнах с гаденето Sick абе като парцал съм , ама ми е кеф Mr. Green

# 33
Привет момичета  smile3503. Аз вчета не бях много добре и попропуснах май доста нещиша.
ketito , честито сърчице  smile3501  love001. Много бързо растат тези бебета, кога тест после точка а сега.... Пожелавам на всеки такова щастие. Я раззкажи с вагинален УЗ ли те прегледаха? Качи ли снимката за да я видим.
Оххх аз напоследък нещо все се притеснявам и се чудя дали да не ида още веднъж на лекар (преди датата  която ми определи моята лекарта). Все искам да видя някакво развитие на моята тоцица. Ама знам че е прекалено рано и на 5г.с.  половина пак няма да се види повече от точка. Rolling Eyes
Руми_ днес ще отида да си купя този Натриев цитрат??!?!? Дано и на мен ми помогне. Да не говорим, че от 2-3 дни корема зверски ми се подува и ме боли.
Край, няма да се оплаквам. Радвам се, че ви има момичета  Hug. Дори и когато ми е зле и не мога да пиша ви чета и се успокоявам.
От няколко дни се чудя  newsm78 и я по-добре да ви питам. Знаете ли около коя г.с. може да се измери пулса на бебето. Нали има някакво поверие, че в зависимост от това дали пулса е под или над 140 удара в минута бебето е момиче или момче. Не че имам някакви предпочитания за пол, да не ме разберете погрешно. Просто съм любопитна.
Elen@ още веднъжпозравления за хувавата страничка. Ако искате може да си сложим в началото и предишните (стари наши теми). Както прецените.

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 09:05 от Kokolin@

# 34
  • София
ketito, поздраления за щастливото събитие! Както ми хрумна наскоро - вече се разхождаме с две сърца под мишница

Patishonka, убиваш ме направо! Не можела да се храни милата, обаче иначе никакви признаци нямала..  hahaha
За твое успокение ще ти кажа какво говорих с док в понеделник. Викам му "Докторе на мен нито ми се гади, нито ми става лошо. Притеснява ме това. Сякаш нещо не е наред. Така ми се иска поне веднъж да повърна.. " Щеше да се позадави от смях човекът. Увери ме, че всичко си е съвсем нормално и че това означава, че организмът ми реагира добре на новия развиващ се в него организъм и двамата се разбират чудесно и всичко ще е наред.

Каза ми, че може само по един път на ден да се притеснявам, щото ако не се тревожа сигурно няма да съм аз, но само по веднъж, иначе не позволява. На бебчо са му нужни положителни мисли и емоции.

# 35
Добро утро, мацки  bouquet!

Кетито, честито Hug. Много се радвам, че сте чули сърчицето. Оттук нататък никакви притеснения и леко бременеене.

Коколина, идеята ти да включваме линк към старите ни теми на първа страничка е страхотна. Подкрепям с две ръце Peace.

Патишонче, стига с това мрън-мрън Naughty. Усмихни се широко, бременна си, бебчо расте в теб и иска една щастлива и усмихната мама Heart Eyes.

Натриевия цитрат го имам, вземала съм на Алекс срещу повръщане, когато беше болен веднъж. Но някакси го гледам и не мога да се престраша да си пийна. Изглежда ми много гаден брррррр Sick.

Ние с Алекс сме болни, гърлото продължава да ме боли, кашлицата се усилва, а от днес ме болят и костите. И малчо е проточил едни сополи, ужас. Обмислям варианта да си дам 2 дни почивка и да си останем утре и вдругиден вкъщи да се лекуваме.

# 36
  • Варна
Добро утро момичета. "Пролетариата" се монтира на работните места Simple Smile Днес ми е много нетърпеливо едно такова, напрегнато. Вчера звъннах на доки и тя ми каза, че днес мога да отида на преглед, въпреки че ми е само 4-ти ден закъснение. Дано да види нещо, въпреки, че ако не види много ще се разочаровам. Та в 6 часа съм при нея.

Спорен ден на всички!

Ketito, честито и от мен!

# 37
  • София
Астарта, почивка!  Peace Утре ти и Алекс трябва да се здрави.. Каква е тая кашлица - вижте навън какво хубаво утро!

Toni_baraboni, непременно да пишеш след прегледа и да качиш снимката на точката в общото албумче!

Абе момичета, много ми се иска да си имаме и поне една мама с близнаци...  Mr. Green Който не си е видял точката, да знае, че в него са ми надеждите и да се стяга!  Joy

Ще правя списък на софийските мами, коя в къде ходи/ще ходи на ЖК. Така може и да се виждаме, кой знае... Който иска нека ми пише на лични!

# 38
Добро утро,

и аз вече съм на работа, а тук е едва 8.30ч. Добре че дребната спи по цяла нощ без пркъсване да се наспивам и аз Wink

На мен послдните дни ми е много по-добре, даже не съм повръщала. Гаденето става само когато се забързам нещо и задъхам или когато много огладнея. Направо не мога да повярвам, дано да свършва. Както писах преди подължи до края на 3ти месец, но беше само сутрин.

Днес влизам в 9та седмица. Няма тъпение да видя и аз бебчо Heart Eyes

# 39
  • София
Готово! Добавих старите теми  Simple Smile
А за ЖК, не знам още  ooooh! Но следващата седмица трябва да се ориентирам вече.

# 40
Абе момичета, много ми се иска да си имаме и поне една мама с близнаци...  Mr. Green Който не си е видял точката, да знае, че в него са ми надеждите и да се стяга!  Joy
И на мене тази идея ми се върти в главата.   newsm62 Даже четох из форума за Майките с близнаци и там казват, че близнаците си проличават, когато се видят двете сърчица. Така, че саксофонееееее не е късно и ние да се изненадаме приятно.  smile3534  хе хе хе хе какво ли е усещането  newsm68

# 41
  • София
Добро утро и от мен! Та за близнаците си го мислех снощи........при положение, че нито аз, нито таткото имаме близнаци в рода,каква е възможността да са две? newsm78
А някъде четох , че на една мама чак в 22г.с. се е видяло, че бебчетата са две....... Crazy......

Лек и успешен ден,момичета!

# 42
Здравейте момичета!
Добре дошли на новозаписаните.
simpatiuh4e и аз съм от Ловеч но седма година живея във Варна

Еха момичета вие май сте на състезание докато напиша до тук бяха песнати 5 отговора

Аз съм страшно притеснена. Вчера сутринта хподих при личната да ме прегледа защото хремата ми е ужасна. Изписаха ми едни пръскалки за гърлото и носа. Но когато се върнахме от болницата имах розово кремообразно течение на превръзкаката(понеже от както ми мина овулацията когато забременях имам течение и ходя с превръзка) и така целия следобяд. Обадих се на гинеколожката и тя каза да взимам бузколизин и нош па и ако стане наситена кръв да тичам в болницата. Говорихме че понеже не е чула пулса на бебето нищо не може да каже как се развива плода. Имам час за 26.11 да видим дали има пулс но вчера ми каза ако искам да отида сега в петък 23.11. Страхме е обаче защото ако отида в петък и пак няма пулс трябва да се побъркам за това май по- добре да си отида на 26.11. Ох незнам какаво да правя много ми е притеснено ща се побъркам.

Снощи говорих с една приятелка по телефона която знае разбира си и обясних даже й поплаках. Тя пита майка си и майка й казала "Кажи й да не се притеснява това е напълно нормално в първите месеци на бременността и й кажи че ще има момченце"

Постоянно лежа от вчера направо ме болят вече кокалите от лежане и днес има малко надявам се по късно да спре моля ви стискайте ми палци че ако стане нещо незнам

# 43
  • София
Добро утро, момичета!

Саксофонче, благодаря за топлото посрещане  Simple Smile

Руми, Коколина, натриевият цитрат освен под формата на гадно лекарство, може да се приема и под една много по-добра форма в достатъчно количество - Спрайт!

Патишонка, точно като теб съм и аз по отношение на храненето... Хем огладнявам, хем като хапна съвсем мъничко и ми става много..., аве странна работа... Ама това са си симптоми  Simple Smile

Астарта, оздравявай! Пий чайчета с мед, витамин С ударно, постой си у дома на топличко!

# 44
  • София
sisoni, не съм компетентна, но съм чела в другите теми, че в случай на зацапване се пие утрогестан. Много мои познати момичета от форумчето имаха зацапване и след съответните мерки всичко си дойде на мястото. Веднага се сещам за Кали, която имаше зацапване, а сега е в средата на бременността си. Тя всеки ден пише в седмичната тема на ИСКАМ БЕБЕ. Просто пиши там и мацките ще ти дадат съвет.
Обади се на лекарката си я питай не трябва ли да пиеш утрогестан (все пак не си го изписвай сама Naughty) Ако трябва се консултирай и с друг лекар.
И най-важното е да знаеш, че МНОГО ЖЕНИ СА ИМАЛИ ЗАЦАПВАНЕ, А ПОСЛЕ ВСИЧКО Е БИЛО НАРЕД И СА РАЖДАЛИ ЗДРАВИ БЕБЕТА СЛЕД ЕДНА НОРМАЛНА БРЕМЕННОСТ.
Нужно е наистина и да лежиш много. Колкото можеш повече лежи. И не се притеснявай. Всички тук ти стискаме палци!  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 09:59 от saxophone

Общи условия

Активация на акаунт