Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 611
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
  • offshore & overseas
хи хи .. неочаквано кантарите излизат напред.. а къде се скатавахте че не черпихте септември..

Аз черпих. Виртуално. Laughing

# 16
само аз ли съм Девица Heart Eyes

# 17
хи хи .. неочаквано кантарите излизат напред.. а къде се скатавахте че не черпихте септември..

Аз черпих. Виртуално. Laughing
теб те знаем.. ама аз и ти правим 2 а другите две?!! А? А?!
хехе девица ама друг път.. а онова малкото дето щъка край теб непорочно зачатие ли е..   Hug

# 18
Мамчета,преди малко моят малък мъж направи 7-8 крачки сам Grinning Grinning Grinning.Зъб може да няма,но явно ще проходи по-рано.Сега обаче се чудя дали да му направя прощъпулка идната сряда или по-следващата newsm78 newsm78...Вие какво ще ме посъветвате?

# 19

хехе девица ама друг път.. а онова малкото дето щъка край теб непорочно зачатие ли е..   Hug
[/quote] Joy Joy Joy

# 20
  • русе
Май засега съм единствен Козирог!
Относно албумите - още предния месец като изчезна осеммесечния албум се учудих, а няколко дена по-рано бях качвала снимки, сега пак - много странно newsm78 Така че съм За !
kalka, честито деветмесечие на адашката на моята дъщеричка и честито зъбче!

На нашето днес , въпреки че е седмо, пак му се зарадвахме, и вече май е крайно време да й купя четка!
За излизанията вечер - само един път, и то след като я приспах към 22 и то само за два часа - и ние заспиваме на цица, а тя се буди често през нощта и заспива единствено в моите прегръдки! Ама честно да ви кажа още не са ми залипсвали много вечерните излизания! Особено в това студено време!Толкова ми е спокойно и уютно на топличко вкъщи - с близките ми наоколо!

# 21
  • София
Мамчета,преди малко моят малък мъж направи 7-8 крачки сам Grinning Grinning Grinning.Зъб може да няма,но явно ще проходи по-рано.Сега обаче се чудя дали да му направя прощъпулка идната сряда или по-следващата newsm78 newsm78...Вие какво ще ме посъветвате?

Ние изчакахме да стане по-уверен, да кляка и да се изправя сам и да се престраши сам да тръгне. Има няма 2 седмици Simple Smile.
Гласувах за стрелец, а за смяна на паролата съм "за".

# 22
Малеее колко сте изписали, едната тема привършили че и нова започнали. Аз гласувах за лъвовете и за сега сме наравно със скорпитата и стрелчетата. А за паролата съм за не е приятно да ни трият снимките ако не някой недоброжелател. Хайде после ще пиша още че на тати му писна да бяга след бебо на килима.

# 23
  • русе
 rnpn ,hrisito , HugБраво на малчуганите! А ние още сме си "купили" крачета!

# 24
  • София

Eeee браво на юнака  smile3539
Изчакай малко, та да ходи стабилно на прощапулника....сама ще го усетиш кога е готов за празника Hug
....За анкетката: Близнаци.

cheers
Честита месечинка и зъбе на Мимето Hug

# 25
  • София
Joy Joy Joy Със сигурност други девици няма, ама как си го направила този номер - не знам  Joy Joy Joy
Честита месечинка на Мария   bouquet Всичко най-най-най   newsm67

# 26
Ех да можеше да има един канал само с реклами супер. Честит празник и от мен на Християнското семейство!   bouquet Мир, любов на всички вкъщи.  bouquet
Браво на децата за първите стъпки и прохождането. Ние за сега още се подпираме тук таме и още не сме се пускали. Но за сметка на това голямо дърдорене пада баба, дяди, да да, айде, дай, ей, еба, агу и кви ли още не бебешки звуци. Много е смешен.
За излизането като се роди бебока и свеки беше тук да помага излизахме за по кафета. Имаме едно РД с бебо заедно понеже и те бяха с бебе 2 месеца по малко. После още един юбилей на ресторант, когато майката беше тук и го гледаше. Събудил се и го забавлява час но в 24:40 се прибрахме. Преди седмица 2 жалки опита да излезем. Единия след като го приспахме и и излязохме в 21 той писна и се върнахме след 20 минути. А втория пак така само че след час. Сега на 5-ти сме поканени на РД пак и не знам ако го оставя на моята баба как ще стане работата и дали въобще аз да ходя защото няма на кой друг. Тук баби няма моята си замина в топлите страни а свеки в Ямбол. Днес споделих с една позната че ми се иска да имаше почасово гледане.  Имало агенция за почасово гледане на деца ама не знаеше от каква възраст защото май това е най-добрия вариант за момента.

# 27
Гласувах в анкетата и съм ЗА слагането на нова парола (не че бях сложила снимки в деветмесечния) но е много неприятно така да изчезват

# 28
Ама съм заплес...
Честита месечинка на Мария ! Желая и да порасне голяма и многоо да слушка!!! 

Честити годишнини на всички празнуващи!  bouquet Много любов и разбиратество им желая!

# 29
  • Бургас
Anim,
RULES!

Общи условия

Активация на акаунт