Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 612
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Стрелец!!! Скоро ще имам рождееен дееен!  Party
Не съм излизала вечерно (след заспиването) изобщо. Има кой да го гледа, но той заспива на гърда, а аз се приготвям заедно с него за сън. Иначе излизаме към 19- 19.30 и се прибираме към 22ч. за къпането. Ще почакам, спрем ли да се кърмим, ще излизам колкото поискам, да поотрасне малко. Сега ми е свито отвътре, а и не съм се "затъжила" за нощния живот  Wink.
Хе- Хе, виЙ Мартуш не мой го "мръднете" от почетното нЪмбЪруанческо мЕсто до Мианита  Heart Eyes, тя може да му се радва......ама само т'ва  Joy
За предложението за албума съм ЗА!
Нямаме зъби...още  Confused
А за подаръците за празненството- купуваме нещо, което да става и за момче и за момиче и теглим "чоп", това ли е принципа?
Бравос на проходилите бебковци, на новоозъбилите се, на месечковците и честит празник на Християнското семейство. Бъдете здрави и се обичайте!
А гледахте ли материала за мама Блага по БТВ вчера?

# 31
  • София
Уфф аз чак сега обърнах внимание, че повечето дечица заспиват късно Embarassed то наистина, за къде да се излиза тогава Embarassed
Значи съм късметлийка, че Петя заспива 19-19:30 максимум Wink
Стрелец!!! Скоро ще имам рождееен дееен!  Party
.....
А за подаръците за празненството- купуваме нещо, което да става и за момче и за момиче и теглим "чоп", това ли е принципа?

Брей колко стрелци  Grinning  И мъжо е стрелец и за първи път от 10 г /откакто сме заедно/ не мога да му измисля подарък, изчерпала съм се Crazy
За подаръците newsm78 май не сме обсъждали как ще се получат от децата...аз предлагам, те да си ги изберат...на принципа "което каквото докопа" Joy

# 32
  • София
Честита месечинка на Мария  bouquet
Овне съм Laughing
Не знаех за албума. Нова парола трябва значи.
Все си мислех, че децата прохождат към 11-12 м, а то май по-рано било. Алекс прави крачки, като я държа. Онзи ден пък, както се беше облегнала в леглото, явно почувства опора и се пусна да дойде към нас Shocked. Падна де, ама хлапе на няма 9 месеца е #Crazy Край на блаженството... Мъж ми като гледа старите и снимки, се присети как си стоеше, където я оставим преди половин година:lol:
Проходилка засега не смятам да вземам. Уж за нейно добро. Дали ще успея обаче, а  Blush?
Досега спеше с ританки, ама като се изправя по леглото, ги настъпва, понеже се смъкват. Затова снощи и отрязах чорапчетата на ританките  hahaha И спа босичка. Вашите бебоци как спят (сори, ако темата за пижамките е обсъждаана вече)?
По едно време излизахме вечер, ама сега дечкото се буди на 30 минути и реве за мама (за цица,де). Само така се успокоява. Не признава нито татко, нито баба Twisted Evil И излизанията са в застой. То с това неспане, не че имам сили Crazy
По повод нощното будене: преместихме леглото на Алекс до моята страна на спалнята и махнахме решетката, за да може като се събуди, да цока и да я търкулна на нейното местенце. Да, ама не става. Все идва към мен и се гуши Hug Прекрасно е, ама не се наспивам даже когато тя спи Sad
Днес каква разходка си направихме! До офиса ни закара татенцето и после се прибрахме пеша от Мария Луиза до Света Троица Mr. Green Хубаво е да има разнообразие.
Доскоро Heart Eyes

# 33
  • София
Ехо!
Гласувах още сутринта- Стрелец съм  bowuu
Относно излизанията- само два пъти съм излизала привечер без Ева за по 3-4 часа, когато бяхме  в Плевен и майка ми я гледаше. Няколко пъти сме я водили с нас на гости и на заведение през лятото, и май с това се изчерпва нощният живот.

Но снощи си направихме женско парти  Mr. Green Мъжът беше в командировка и на гости с преспиване ми дойде една много мила стара дружка, трите с нея и Ева си прекарахме чудесно.

Бебочка отскоро се пуска от бейби-уокъра и прави по една-две крачки... след това тупва по дупе  Laughing
Вчера въведох риба в менюто й, с пюре на Нестле- треска, царевица и зеленчуци, прие го добре.

Лека вечер , аз отивам да къпя едно сладко дупе!

# 34
Какво са давали за мама Блага.. Може ли кратък преразказ?

# 35
Да и аз не съм гледала по БТВ за мама Блага. За какво иде реч?
Алекс е крив пак не иска да заспива до късно вече ако го оставя в кошарата се изправя и пищи, направо не знам как ще я караме за напред с това преспиване. Confused

# 36
Да и аз не съм гледала по БТВ за мама Блага. За какво иде реч?
Алекс е крив пак не иска да заспива до късно вече ако го оставя в кошарата се изправя и пищи, направо не знам как ще я караме за напред с това преспиване. Confused

Къде, какво? Уж чета внимателно и пак пропуснах. Да не е нещо за филмчето, което беше качила преди?

Аним, за подаръците и аз имам същата идея  Laughing Да нападат децата куп подаръци...

Леле, вече и прохождащи деца... не бебета.... Браво!!! А иначе мисля, че е по-добре да си затвърди знанията - а и често се случва да проходи, да спре за седмица-две и после вече стабилно да се пусне.

Яс, много дълга таз анкета Simple Smile Стрелеца прави едни такива движения....

# 37
Яс, много дълга таз анкета Simple Smile Стрелеца прави едни такива движения....

Joy Joy Joy Сега се загледах  и аз в движенията  hahaha

# 38
За анкетата - лъвче, изравнихме първите. Wink
Вчера купихме подаръци за нашите деца и за коледното парти. Може да им направим и състезание - кое първо ще докопа подарък. Joy Другият вариант е томбола - теглят се имена кое на кого ще подарява.
За излизанията - във Варна сега два пъти бяхме на танци. Майка ми веднага се ожали, че не могла да спи. За два пъти в годината не е голяма работа да види аз как съм всяка нощ. Не е голям кахър след има-няма 12г. ще излизаме спокойно, леко предпенсионно.  Laughing
Ние също сме в отбора на беззъбите. Снощи се скъса от рев и чак след Панадола се успокои. Дали не почва да пробива? newsm78
За мама Блага ми е минало край ушите, но питах мъжо. Имало е репортаж за семейство с недоносено бебе, което ще съди Майчин дом. В следствие на вътрешна болнична инфекция бебето е получило увреждания. ДАНО мъжът ми не е разбрал или не се отнася за нашата мама Блага.

Честита месечинка на Мария!  Two Hearts

# 39
Стрелецът определено е най-активен. newsm65

# 40
  • София

Стрелецът определено е най-активен. newsm65
newsm62
мен пък ме кефи ...козлето как си мърда опашката и мига невинно с очички   newsm0335

# 41
Охоооо и ние "кротките котета" излязохме в челни позиции с останалите Laughing Ясничкее хороскопа определено е много весел. Peace
Ееее как ви завиждам благородно за партито и как ми се искаше да сме по-близо за да дойдем и ние при вас ... Сигурна съм че ще си изкарате страхотно и неповторимо.

# 42
А момата има вид на останала без клиентела. Досадно й е някак. rotfImbo

# 43
  • София
Ееее как ви завиждам благородно за партито и как ми се искаше да сме по-близо за да дойдем и ние при вас ...
Mish, извън темата - аз пък завиждам на теб, че си в Шумен. Там живееха баба ми и дядо ми допреди 10г. Прекарах най-прекрасното време от живота си в тоя град. После продадоха къщата и дойдоха тук...после и двамата починаха... А аз все не намирам сили да отида, макар че имаме роднини. Струва ми се, че ще умра от мъка Cry Айде, че се разревах...

# 44
Здравейте и от мен, цялото албумче ли са изтрили съвсем всички снимки или само едно от подалбумчетата  newsm09 бе то невнимание ама пък често нещо се случва та съм за да си имаме тайна парола, щот ми се струва че компа те пита дали верно искаш да изтриеш  newsm78 аз па оня ден таман качих в неколко албумчета по неколко снимки, тюх язък.
За хороскопа съм скорпи ама не черпих щот тогаз не стигнах до интернет па после вече беше късно.
За излизането си излизаме понякога, даже малкия беше на 4 седмици кат съ влачихме на купон в посолството по случай 3 март  smile3521 свеки го гледа и сестрата на мъжа ми, абе гледачи има на опашка се редат толко са сладки едвам си изчакват реда даже се карат кой е сега на ред  argue
За спането спиме с пижама и чорапи (най-често ги намирам в торбата сутринта) и с торба за спане.
Я кажете за Блага който е гледал, че аз БТВ не мога да гледам.
Лека нощ пък дет вика мъжа ми расправят че първите сто години било кофти после се оправяло.

Общи условия

Активация на акаунт