Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 623
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Ееее как ви завиждам благородно за партито и как ми се искаше да сме по-близо за да дойдем и ние при вас ...
Mish, извън темата - аз пък завиждам на теб, че си в Шумен. Там живееха баба ми и дядо ми допреди 10г. Прекарах най-прекрасното време от живота си в тоя град. После продадоха къщата и дойдоха тук...после и двамата починаха... А аз все не намирам сили да отида, макар че имаме роднини. Струва ми се, че ще умра от мъка Cry Айде, че се разревах...
Така е и аз последно време взех да се улавям че се връщам по често към спомени от детството си. Остарявам ли какво ли не знам ама е факт ... Можел би защото последно време нямам натрупани нови странични (извън ежедневието) и съзнанието се връща към запас от вече натрупани спомени които изникват когато сме били безгрижни.
Но пък погледни от веселата страна Сега с това малко сладко съкровище до себе си всеки ще натрупа нови и нови. Усещам се че така както се смея т сърце на Алекс кат оправи номерца не съм се смяла никога през живота си и то толкова често. Така че ти пожелавам още многоо веселба с твоята малка кукла съименничка на Алекс Simple Smile

# 46
Хайде честита месечинка на пораснали месечинковци хубавец Ники на Скай  Hug  Борко на Бопси. На Алекс на Мила-мама със закъснение! Нека малките слънчица греят всеки ден със своите усмивки и стоплят сърчицата на своите майки със детския си смях и любов!

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 00:38 от Mish

# 47
Яс, много дълга таз анкета Simple Smile Стрелеца прави едни такива движения....
Мммммм да... Трябваше да я съкратя анкетата малко. Да оставя една "представителна извадка" - например скорпита, риби и козирози - да видим тогава кой ще бие  Twisted Evil А за действията на стрелеца -  да отговарят стрелците  hahaha
P.S. Честита месечинка на Никсън, Борко и Алекс! Да са здрави и щастливи, и да имат прелестно детство - такова, че някой ден с умиление да си спомнят за него, както ние правим за нашето!

P.P.S. Момичета, пускам нещо, което е цитирано в темата са правописните бисери. Направо се напиках от смях... Какви проблеми има жената, а ние тука с по 1 дете се оплакваме...  Joy

Цитат
Та така: имам една вризея (не знам дали точно така се пише - с ярко червен цвят растящ като меч нагоре). Цвета вече взе да залинявя, но тя милата ми е пуснала 3 бебчета...Тъй като сме все пак ноември, чудя се дали сега е подходящо да ги отделя и засадя?

Още нещо: имам от доста години една гуцмания. Преди около 8 години и тя пусна бебета и аз ги отрязах и раздадох на приятелки, като от голема умнотия реших да си запазя майката (нали е майка все пак....). Тя горката, разбира се, че повече нито цъфна, нито върза...Аз си я гледах, де, въпреки че приличаше малко на праз, а наскоро взех да се замислям дали да не я подаря на някого или даже да я изхвърля, щото ще се местя в ново жилище и ми се искаше да си взема само по-големите хубавелки от цветята си, пък тя не е най-първа хубавица с тоя празешки вид..

......Не стига че ще пусне цвят, ами си родила и едно бебче, около 3-4 см е още....Та сега бременната ми гуцмания въобще не мисля да я подарявам или изхвърлям, и всеки ден и се чудя...Тя сигурно е усетила настроенията ми и си спасява живота, милата...

...И последното нещо, с което ще ви досадя пак ми е много странно, щото и една драцена ми цъфна преди около две седмици...Гледам я 7 години, за първи път ми скроява такъв номер.....

....Моята Гуцмания имаше 2 бебета и когато се опитах да ги разделя малкото беше около 5см. Не успя да се захване, затова изчаках голямото да порасне поне 15см. Майката я хвърлих, защото започна да мухлясва ...

... Поливам го с малко водичка в дупката по средата и това е. Знам че обичат вагата и го пръскам....

...Ами тя и мойта майка-героиня гуцмания имаше доста жално-трагичен вид, та затова аз й се канех да я метна на боклука...Е, нямаше може би да я метна, а просто да я оставя с надеждата някой да я осинови...Ама ей я сега, бременее ми в къщи...Нейното бебе е още много малко, та може би ще изкара до пролетта докато порасне...Ама на вризеята децата са по-пораснали, те са ми на гайле дали да ги чакам до пролетта....
[/color]

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 00:45 от jas.min

# 48
Ей на на.. Ники играе вика и се смее.. аз съм лееекинко изнервена на среднощния му ентусиазъм.. пак е с хрема.. може и да има толкова често хрема това дете.. УФФФ ама ... Мерси за пожеланията

# 49
  Чесито на всички месечинковци !

# 50
  • София
ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ!

А гледахте ли материала за мама Блага по БТВ вчера?[/color]

Аз гледах - точно за нашата Блага става въпрос и за още едно семейство. В следствие на вътрешно болнична инфекция в Майчин дом, постоянното даване на АБ на децата и това че са родени недоносени е причнинила смъртта им. Сега родителите искат да съдят МД.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 08:08 от hrisito

# 51
Кажете по коя телевизия и в кои новини (предполагам) е било, да го гледаме в нетера.

Яс, имах предвид картинките  Peace А иначе можеше да са само две опции - скорпиони и други  Mr. Green

# 52
  • Стара Загора
Яс, имах предвид картинките  Peace А иначе можеше да са само две опции - скорпиони и други  Mr. Green
Joy  Joy Joy
А картинките сега ги забелязах какви чупки правят, супер са. Peace

# 53
  • София
Добро утро Hug
Тук пак има мъгла и дано се вдигне като вчера, че никаква консултация няма да направим Sad

Имам една молба, към софийските мами , които ще бъдат на купона...ако имате останали и непотребни бурканчета /от най-малките с кофти капачка/ да ми донесете няколко Hug
За детската на Криси са Laughing Вчера я изпратих с 3 броя пълни с леща, ориз и царевица, че имаха някакво занимание....та учителките взеха, че ги харесаха и искат още, за да ги ползват за децата за боички. А аз преди месец изхвърлих 2 торби ooooh!
Цитат
Та така: имам една вризея ..

Та това не го разбрах, що е попаднало в тази тема...наистина при цветята, на издънките им казват бебета newsm78 За мен е куриоз, че въпросната гузмания /гуцмания/ е изкарала повторно цвят и издънки. Ша взема да посетя цветарките, та да видя как става тая работа Joy

Честита месечинка на всички пораснали бебоци Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 08:51 от Anim

# 54
Добро утро.
Смея да отбележа че днес се по наспахме малко до 8:30. А и времето е е супер за разходки.

# 55
  • София
Честита месечинка на Ники Синеочко, Борислав и Александра  smile3525 Да растат здрави, щастливи и послушни дечица за радост на всички   bigdance2
А ние, в Младост сме се яко умъглили днес  Sad Дано към обяд става за разходка.
И аз гледах репортажа по новините на БТВ в 20.00 часа. Дадоха съпруга на мама Блага (засичали сме се в квартала и затова го познах). Заедно с едно друго семейство ще съдят МД, заради вътрешноболничната инфекция. Доколкото разбрах, в резултат на нея е починала Нели, а детенцето на другото семейство е с увреждания.

# 56
  • София
Ааа кой е третият близнак ...бързо да си признае  Laughing

# 57
Да, де - ясно за картинките. Но за двете опции - не става. Ако вариантите са скорпиони и други, тогава другите ще са мнозинство и ще бият, а това не е хубаво. За това реших, че може да се преброим с риби и козирози (които май са най-малко.), та ние да сме най-.... Абе някакъв среднощен майтап съм мислела.
Аним, според мен цитатът е пуснат там и съответно аз тук, защото е забавно как говори жената за цветята си.  "... от голема умнотия реших да си запазя майката (нали е майка все пак....)..... приличаше малко на праз, ..................да си взема само по-големите хубавелки от цветята си, пък тя не е най-първа хубавица с тоя празешки вид.....
......Не стига че ще пусне цвят, ами си родила и едно бебче, около 3-4 см е още......Тя сигурно е усетила настроенията ми и си спасява живота, милата....... цъфна преди около две седмици. Гледам я 7 години, за първи път ми скроява такъв номер......Ами тя и мойта майка-героиня гуцмания имаше доста жално-трагичен вид, ........Е, нямаше може би да я метна, а просто да я оставя с надеждата някой да я осинови... Ама ей я сега, бременее ми в къщи..... Ама на вризеята децата са по-пораснали, те са ми на гайле......"

Аз поне умрях от смях.  Joy

# 58
  • София
Добро утро!

Мъглата тук наистина е всепоглъщаща, нищо не се вижда. Това е гледката от терасата ни...

Един въпрос до кърмещите- какъв сироп за кашлица мога да пия аз? Положението вече става сериозно и няма да мина с чай с мед и лимон. А ме мързи да ходя на лекар.

Честит празник на месечинковците   bouquet

# 59
  • offshore & overseas
Айде, честити месечинковци и от менЯ!!

Добро утро!

Мъглата тук наистина е всепоглъщаща, нищо не се вижда. Това е гледката от терасата ни...

Един въпрос до кърмещите- какъв сироп за кашлица мога да пия аз? Положението вече става сериозно и няма да мина с чай с мед и лимон. А ме мързи да ходя на лекар.

Ууу, наистина, типичен младоСки смоК.  Mr. Green

Що не пробваш със Стодал (на Боарон). Би трябвало да е безвреден. От два дни давам на Каля и смея да твърдя, че има подбрение. Тя не беше с кой знае каква кашлица, де. По-скоро кашлюкане, което реших да пресека Овреме.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт