Казвайте ФЕВРУАРКИ пак, своя слънчев зодиак

• 8 629
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Един въпрос до кърмещите- какъв сироп за кашлица мога да пия аз? Положението вече става сериозно и няма да мина с чай с мед и лимон. А ме мързи да ходя на лекар.

И аз да отговоря нищо, че не кърмя Hug
Направи си домашен....само трябва да имаш, ябълки, лук, орехи ...и най-добре дюли. За суха кашлица дее Laughing

# 61
здравейте!аз като албански реотан,чак сега зацепих за подаръците за коледното ни парти Embarassed.по обяд ще излизаме и ще пообиколя за нещо забавно за случая Wink.ние май излизаме вечер и за всички вас.имаме една леля,която идва вечер и гледа Дари почасово,та довечера я извикахме и ще ходим на рожден ден Heart Eyes.да взема да пиина и за вас,ама сте много и ще трябва да се прибирам на 4 крака Sick

# 62
  • София
Добро утро!
Мъглата тук наистина е всепоглъщаща, нищо не се вижда. Това е гледката от терасата ни...

Ммммммммммм-да, днес май ще пазим къщите. Ники се блещи по прозорците  Shocked и се чуди къде е изчезнал света  newsm78
Bettie Page, Мяу ме е изпреварила. Аз също бих ти препоръчала Стодал на Боарон. Все пак е хомеопатичен продукт. И друг съвет - смени цигарите  Laughing
Ей мами, това беше шегичка, да не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Еми.

# 63
Добро утро!

Мъглата тук наистина е всепоглъщаща, нищо не се вижда. Това е гледката от терасата ни...

Един въпрос до кърмещите- какъв сироп за кашлица мога да пия аз? Положението вече става сериозно и няма да мина с чай с мед и лимон. А ме мързи да ходя на лекар.

Мъглата е ужас. Направо потръпвам от спомени от миналогодишната мъгла по това време, която се задържа 2 седмици.
За кашлицата - пробвала ли си само лимони с мед? Или пък виж в здравния има тема с бабините рецепти - има хубави, но не ги помня точно, за да ти ги кажа. Инак при мен/нас действа безотказно компрес с мед на врата и ако е слязо надолу - и гърдите. Дори на Ангел се престраших да го намажа малко, че много кашляше и му мина доста бързо. (А мед открих хубав на пътеките на 43бл. , първата откъм Мл2,3,4 - в един магазин за сушени плодове и други такива)

Честити месечинки на Ники, Борислав и Алекс!

# 64
  • София
Инак при мен/нас действа безотказно компрес с мед на врата и ако е слязо надолу и гърдите. Дори на Ангел се престраших да го намажа малко, че много кашляше и му мина доста бързо.

Този компрес наистина е безотказен, но малко си избързала ...Ангел е мъничък още. Не му го прави често и внимавай  Hug Това го казвам, защото го правих на Криси, мина й почти веднага, но се обрина...а беше на 1,5 г. и ядеше мед без проблем. След това не е имало реакции де, ама все пак процедирай с едно на ум. За  Bettie може, естествено без проблем Hug

# 65
И аз гледах репортажа по новините на БТВ в 20.00 часа.

Ъъъ, няма новини в 20ч. Тези в 19ч? Или не е бтв?

# 66
Тук пък за разлика от при вас е пекнало едно страхотно слънце само за разходки. Обаче тъкмо да облека Алекс за  разходка  до кухнята и той заспа сладко сладко. Та сега ще ходя сама и май ще отложим разходката за след обяд.
Крачетата са ни много по добре от тия гъби но тази сутрин забелязах че има отзад на врата където се поти като спи.  ooooh!  Не знам как да го държа това дете да не се поти. Сега е по едно боди и завит с одеяло докато спи и пак се поти. Явно ще е с много проблемна кожа като майка си.

# 67
  • София
И аз гледах репортажа по новините на БТВ в 20.00 часа.

Ъъъ, няма новини в 20ч. Тези в 19ч? Или не е бтв?

Естествено, че няма новини в 20ч. Ама нали съм  ku-ku
По БТВ в 19ч.

# 68
  • София
аз нещо не можах да го открия този репортаж  newsm78

# 69
Да, и аз. Гледах в нетерата новините от 19,00 ч. на 20,11 (т.е. вторник), но нищо нямаше  Thinking Да не е по-предишен ден?! А те след малко и ще я махнат тази емисия понеже ще качат днешните обедни новини. Нищо де - както и да е. 

# 70
с коя сме една зодия-Деви/ци/ Thinking

# 71
Да, и аз. Гледах в нетерата новините от 19,00 ч. на 20,11 (т.е. вторник), но нищо нямаше  Thinking Да не е по-предишен ден?! А те след малко и ще я махнат тази емисия понеже ще качат днешните обедни новини. Нищо де - както и да е. 

Там си е, просто цъкваш на предишни предавания. И аз ще зяпам сега.

В 19.11 вечерните е. 11 минута.

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 13:14 от Maktub

# 72
  • София
Аз май съм единствената водо(под)лейка до тук...

Мъглата при нас се вдигна и май ще поизлезем след малко след пореден безуспешен опит за хранене... Мойто дЯти само от баща си приема май друга храна... Ама къде е през седмицата той да го храни...
Аз от нова година се връщам на работа и след много мислене реших да викам майка ми да гледа малкия докато тръгне на ясла. Тя е доста изпълнителна и не ми прави неща през главата та да видим как ще се справим. Ще пробвам и тая програма "В подкр епа на майчинството" - може по нея и роднини да се наемат.

# 73

Там си е, просто цъкваш на предишни предавания. И аз ще зяпам сега.

В 19.11 вечерните е.

Оффф, аз бях пробвала преди за някво друго предаване да гледам по-старите, обаче искаше да си платя (а аз съответно не исках  hahaha ) и мислех, че за всички предавания дава само последните 5 безплатно, а по-предните са платени. Ели, мерси, че ме светна  Blush
Момичета, смених паролата на албумите. Новата парола е... Няма да кажа Mr. Green Ще ви я пусна сега на ЛС! Ако пропусна някой - да знае, че е случайно и да ми пише.
(и да приложи 5 лева за услугата, че празници трябва да се посрещат!!!  Money )

P.P.S. Това се оказва едно безумно досадно начинание понеже не може да се разпраща до повече от 3ма потребители едновременно, а също и ми прави забележка, че нямало 30секунди от предното изпращане...  Confused Отделно не може да разпознае някои хора - Нинка, киша, бейби дол и грийн. Ще проверя после за промени в изписването им...

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 13:35 от jas.min

# 74
  • София
Мерси за честитките Simple Smile Да почерпим  cook Нещо не съм спец по слагане на хубави картинки Embarassed, та по-скромно, ама от сърце Laughing
Моята 9-месечна от сутринта ме е подхванала с номерцата, та ще се включа по-късно...

Общи условия

Активация на акаунт