Нетърпеливи сме да чуем вече, сърчицето на ЮЛСКОТО човече!

• 11 487
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!   love001 Искам да попитам, ако някой може да ми помогне - как да си определя термина?  newsm78 ( все още не съм ходила на лекар)  smile3538 Последният ми цикъл беше на 01,10,2007

# 196
  smile3540 Ако някой проявява интерес към моето слънчице може да го види тук:
www.bgbaby.net/venibg

# 197
към 6-7 г.с се чува сърчицето, тази твоя лекарка явно не те е разбрала.Всъщност зависи от техниката, но към 6г.с. бебето вече си има сърце и то тупка

благодаря за бързия отговор, явно наистина не ме е рабрала

# 198
  • Варна
Ох, Patishonka , дано си права, благодаря ти за милите думи.. Сега и за тази киста мисля, то ме и наболява в дясно. Боже дано изчезне.. Praynig А за теб и бебка много се радвам дано е девойче..  bouquet Успех и кураж на всички момичета..

# 199
Patishonka загледах се в тикера ти и нещо не ми се връзва с датата от първата страничка  newsm78

# 200
Vessi_to не се притеснявай, при мен в 5-та седмица доки не видя нито сак нито енбрион, но ми каза че трябва време защото Бебчовците се развиват различно при всички мами Wink и седмица по-късно всичко беше ОК
трябва време мила, ние жените по принцип сме припряни , а пък при бременност още повече Laughing
А що се отнася до кистата , една приятелка също имаше в началото на бременността, която по късно изчезна защото нямало от какво да се храни, вече е в девети месец и си чака Бебчето....
Желая ти успех, всичко ще е наред , но си мисля че ще е по добре ако отидеш на лекар по рано от определената ти дата....
Весел ден на всички

# 201
Здравейте и от мен!   love001 Искам да попитам, ако някой може да ми помогне - как да си определя термина?  newsm78 ( все още не съм ходила на лекар)  smile3538 Последният ми цикъл беше на 01,10,2007
07.07.2008 би трябвало да ти е термина при 28-дневен цикъл Simple Smile

Иначе момиче да ви кажа още нищичко не усещам, никакви симпотми, нищо. И гърдите почти не ме болят. Пак казвам, не се оплаквам, но ми е странно и все очаквам да се случи нещо. Вече нямам търпение да дойде четвъртък Grinning

Яничка, и аз много се надявам, че все пак бебчо ще успее да се задържи Hug

# 202
Danisio, така е, не се връзва  Grinning На първата страница бях дала дата според предполагаемия ми ден на зачеване, а след като отидох на лекар си коригирах тикера според изчислението на ехографа... Може да ме преместите за 22.07, може и така да ме оставите .... Според мен ще родя на 17.07  Grinning

Весито, виж в търсачката - има доста теми за киста и бременност. Като почетеш малко ще се успокоиш! Кистата ти е доста малка и най-често подобни кисти изчезват по време на бременността или най-малкото не растат. Няма да се притесняваш. Сигурно често си мислиш за това и не можеш да спреш да си мислиш, но ето какъв е моят трик - когато се тревожа за нещо здравословно и постоянно го мисля, затварям очи и си представям как имунната ми система се справя с проблема... Представи си имунната ти система като малки бойци, които воюват за теб... представи си как кистата намалява, намалява и изчезва...
Просто опитай - бас държа, че на другия преглед ще ти кажат, че е взела да намалява. Човешкото тяло има сили да се справи с проблемите, мислите ни са тези, които понякога пречат  Grinning

Бухтичке, ти беше ли ходила веднъж на лекар или сега ще ти е за първи път? Не се притеснявай за симптомите - ще се появят сигурно към осма седмица, сега е раничко. Пък дано изобщо не ти става лошо. Те и моите гърди не ме болят въобще, но са наедрели мъничко, изглеждат по-различно...

Дайте някакво четиво за бременността, в което да се описват и промените в майката Много ми е интересно, а на всички сайтове, които знам се описват само промените в бебето...

# 203
На мен първия път ми беше гадно на стомаха, но вечер. Не съм повръщала, имах кофти вкус в устата и ми беше некомфортно.
Сега обаче хич нямам подобни оплаквания и слава Богу.

# 204
Патишонка
много е съкратено но все мак пише нещо
Промени в майчиния организъм под влияние на бременността 
http://www.doctorbg.com/page.php?id=13688
За любопитковци като тебе тука има и други статии:http://www.doctorbg.com/pages.php?id=174

Има ли желаещи да поемат щафетата за следващата тема???

# 205
  • София
Бухтичка аз цялата си първа бременност нямах никакви симптоми, освен че корема ми се издуваше! Laughing

Така че радвай се ако си така, защото си голяма късметлийка.

Весито, при мен бебето се видя чак в 8 г.с. и аз също се бях притеснила, но казаха, че всичко е наред и просто някои бебчовци се развиват по-бързо, а други по-бавно. Така, че рано е да се тревожиш! Naughty

# 206
  • Варна
Благодаря ви много Shada, Patishonka, Margo 98, опитвам се да съм спокойна  ooooh!, до колкото е възможно..Ама сега в това състояние , много ми е трудно да не рева Cry.. Обаче на работа нали още не съм казала гледам да се въздържам..

# 207
Коколина, мерси за статиите   bouquet

Момичета, днес се сетих, че не сме говорили на една тема, която при повечето ни вече е актуална - парите за майчинство.

Нали знаете, че се взема брутната заплата през 6те месеца пред 45 дневния болничен ? Ще се опитате ли да се осигурявате на по-голяма сума?

# 208
Благодаря ти Бухтичка!   newsm51
Коколина можеш да ме запишеш за 7.07.2008г за сега, а като отида на доктор ще докладвам ако има промяна.  smile3521

# 209
  • Варна
Въобще не съм на ясно с това..Аз съм тук от 4 месеца на работа, ако всичко е наред мисля след празниците да напусна...Не зная. Като започвах ме попитаха имам ли немерение да.. забременявам. Казах че до 1-2 г. нямам планове. Ама то - случи се , дай боже всичко да е наред. предполагам , че като съобщя ще намерят причина да ме резнат веднага... Thinking Не зависимо дали имат право, собственик на фирмата е достатъчно влиятелен господин, който има всякакви права.. а и договора ми е с 6-мес. срок - обучение.. Така че хабер си нямам какви права имам в случая, а и не бих се молила..

Общи условия

Активация на акаунт