С тези огромни тумбачета, ще родим ЯНУАРСКИ юначета!

• 13 940
  • 278
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Привет и от мен!

Тази нощ спах като къпана  Laughing За сметка на това от тази сутрин почнах Малтофер и ми е доста гадничко на стомаха  Sick... Вие как го пиете /дъвчете или смучете би било по-точно/? Ако всеки ден ми е такова /като в първите месеци/, двете оставащи ми седмици на работа ще ми се видят ад  Sad

Оставила съм целия пазар за декември, след като излезна в болнични. Дано тогава не е много заледено, че никак не ми се иска да тупна и да си натреса неприятности точно накрая... Реално погледнато, имам много неща от каката, така че и пазара няма да е кой знае какъв. Но... миналия път оставих суеверните баби да купуват всичко; този път мисля да си купя нещата аз - малко шопинг терапия и почивка ще ми дойдат добре - поне за една - две седмици. После ме чакат мебели за каката, разместване на цялата къща, Коледни празници, бебе - дано да дойдат по този ред, че иначе ще стане интересно. Така че - оставила съм си шопинг терапията и коледните подаръци за след две седмици. Козметик, фризьор и маникюр посетих миналия петък - беше си разтоварване  Flutter

За коледните украси - каката си иска елхата, така че утре ще украсяваме. Коледната украса е още нещо, с което да си оправите настроението - поне мен ме зарежда с много положителна енергия.

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 11:40 от Debi

# 16
Здравейте и от мен.
Аз от 2 нощи спя като къпана,ставам само един път до тоалетна.Днес мисля да обиколя магазините,малко да се разтоваря в това гадно време.Бебчо е много активен тези дни,имам чувството,че е навсякъде.
Лек ден на всички

# 17
  • София, Дървеница
Да ви се оплача... отплеснах се с играта на МТЕЛ (тази с колата) - отговарях на некви въпроси и сега като си проверих сметката нарастнала с 30 лв.... Cry
много лошо, а аз уж не си парам по хазарта... явно е от хормоните  Confused и когато човек си няма друга работа.... Close
И така за Коледа им "направих подарък на МТЕЛ"

Сега е ред да ми се смеете...

# 18
  • Пловдив
Здравейте , момичета
И аз да се присъединя към клуба на неспящите . То не беше въртене налаво , надясно , накрая заспах като си подложих една възглавница под корема , та дремнах 2-3 часа . Сега се чувствам като изцеден лимон, а имам майстор вкъщи и е една лудница. Ама така е , който прави ремонт в последния момент  Simple Smile

# 19
 Добро утро! Добър ден!!! Мен пак ме хвана ''големия глад'',ама трябва да изчакам обед и сега при лапвам ..по мъничко EmbarassedСамо да кажа,че за оправяне на чревната флора и редовно посещение до двете нули,сега зимата,ям киви Crazyмного яко действа-2-3 на ден и пей,сърце Mr. Green
 В понеделник би трябвало да изляза в болнични вече,ама не мога да оставя милото сам да тича навсякъде и затова тук,в нашия офис ще си продължа работа,докато не вляза в болницата,което е в средата на декември.Което пък мен ме плаши ужасно,защото там наистина ще ме хванат нервите.... Tired ooooh!

Лек и забавен,емоционален и усмихнат ден!!!

Последна редакция: сб, 24 ное 2007, 15:00 от juleto18

# 20
Хай и от мен!
Минавам само да ви прочета и  да се разпиша в новата тема. В това гадно, мъгливо време нищо не ми се прави. Само пред ТВ-то лежа, е и с баткото писахме малко диктовки заедно. Mr. Green ......друго не ми се прави, чистенето друг път. Crossing Arms

Деби, и аз пия Малтофер Фол от повече от месец. Дъвча го/не го смуча/ но още сутрин на гладно, преди закуска. Сигурно има значение как го пиеш и ти.

ива, наистина много неприятно това с Мтел. Аз директно ги трия тия смс-и и не ги и чета. Такива работи не ми трябват. Stop

Хайде, ще ви хвърлям по едно око днес, но ми е едно мързеливооо.

# 21
  • София
Шушони в листовката пише да се приемат по време или веднага след хранене. Аз го сдъвках веднага след ядене, пих вода /по препоръка на доки/, борих се 1 час след това с последствията и накрая ядох солети, които пооправиха нещата. От утре - задължително по време на ядене, че...

iva_top нищо фатално не се е случило /е, пари са наистина, но нали ти си добре/. И аз като Шушони трия директно - сметни сама шансовете от 88 коли на 5 милиона абонати, и то ако томболата не е дирижирана /а в България такова нещо като недирижирана печалба няма, поне според мен/. Не си трови нервите и бебето за бели кахъри  Hug

# 22
  • София, Дървеница
нищо фатално не се е случило /е, пари са наистина, но нали ти си добре/. Не си трови нервите и бебето за бели кахъри  Hug
Знам че е така, но на себе си се ядосвам, защото не се занимавам с такива неща  Close...
Лек ден на всички с по-малко мъгли и черни мисли...

# 23
 Здравейте и от мен,
поздравления за новатра темичка   bouquet
Аз още се боря с тази проклета настинка, която два дни ми разказа играта, днес пък ставам сутринта с подути сливици и вече ще откача, една хрема отвратителна кашлица и най-важното е, че съм страшно заразна, аз хванах от милото, той се оправи много бързо а аз заразих свекървището и сега ме обикаля по коридорите като болна от чума, но ако това е начина за малко да се лиша от присъствието и, нямам нищо против  Laughing
Абе ще се оправя няма да се дам!
За "ТЯ" /хи хи/ ами не съм се замисляла, ама ако имаше лоши последствия нали всички щяха да са само с по 1 детенце, все пак за да се стигне до тук никоя не е останала девойка  Laughing
Всичко ще е наред, само хубави емоции ви пожелавам, малко остана до така желаната среща!!!

# 24
Здравейте!При мен сънят е ок но заспивам доста късно към два и полвина но за сметка на това се излежавам до 11ч Grinning  Naughty NaughtyМАЙ И ПРИ НАС ТОАЛЕТА Е ПО ЖЕЛАНИЕ , ЕПИДУРАЛНАТА Я ПОСТАВЯТ ТУК НА 3-4СМ РАЗКРИТИЕ , ДАВАТ ТИ В РЪКАТА НЕЩО КОЕТО АКО ПОЧУВСТВАШ , ЧЕ УПОЙКАТА НАМАЛЯВА ГО НАТИСКАШ И ТАКА СИ ВЛИВАШ НОВА ДОЗА Simple Smile НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА СТРАШНО Grinning ХИЧ И НЕ МИСЛЯ ЗА ТОВА ИЛИ ПЪК АКО МИСЛЯ СИ МИСЛЯ САМО ХУБАВИ НЕЩА, КАК НЯМА ДА ИЗДЪРЖА НЯКАКВИ СИ 4 СМ РАЗКРИТИЕ, ЩЕ ИЗДЪРЖА С УМСИВКА ДАЖЕ Grinning ДНЕС МИСЛЯ ДА ОТИДА И АЗ ЗА НЯКОЙ НОВА ПОКУПКА, ЧЕ МИ ДЕЙСТВА МНОГО ОБОДРЯВАЩО. Simple Smile

# 25
Деби - Малтофера го пия, т.е дъвча веднага след закуска и нямам проблеми.

# 26
Здравейте, аз тази сутрин се излежаваш доста, след акто сутринта се събудих в седем с таткото за работа, после пред телевизора спах до 11, което е много добре...
Сега чопля семки и още си допивам кафенцето с млако и се чудя как да се накарам да избърша малко прах и да прескоча до магазина за нешо за чоплене и после пуска филмите и цял ден само до тоалетната ще прескачам...
Малко ми е скучно сама, уж цяла седмица чакам да мързелувам, ето сега пак се оплаквам...
За "тя" не берете грижа, както се е разпънала за бебето, така ще се свие след това, нали е мускул, то иначе щеше да има жени само с по едно дете и изритано след това от мъжете си, защото са негодни за употреба Laughing
След като природата го е измислила така, значи така трябва да е.
Оффф ще ставам, че така пак ще си пропилея ден я, ще ви зърна пак по-късно. Hug

# 27
Добрютру!
Аз си спя като къпана.

mari_rus, моята щерка е правена в Париж, родена в България и живее в Канада  Simple Smile. Голям майтап.

Елеонора, съжалявам, че ще пропуснеш появяването на белия свят на малкото слънце, важното е да сте добре и двамата и всичко да мине ок, в което не се съмнявам, хората си знаят работата.

Относно Тя, много зависи как ще се напъва по време на раждането и дали ще има външни разкъсвания. Ако има кой да ви казва как точно да напъвате, всичко ще е ок, Тя е еластична и бързо-бързо ще си възвърне формите и размерите. Ако не обаче, се получават разкъсвания и при шева и кройката понякога стават грешки. Затова също е важно и епидуралната да се дозира правилно, че да се усещат напъните по време на самото раждане. БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ!!!

# 28
NEW VALIA, ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ДЕТЕНЦЕ Simple Smile
ЗА ТЯ Grinning ИЗОБЩО НЕ МИСЛЯ!ТОВА СИ Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО РАЗТЯГАНЕ И ПОСЛЕ СВИВАНЕ, КАКТО И СТОМАХЧЕТО Simple Smile ПЪК И ЧЕТОХ В МОЯТА КНИГА , ЧЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ПРАВЯТ УПРАЖНЕНИЯ, СВИВАНЕ И ОТПУСКАНЕ ТАМ ДОЛУ Grinning  И КИЛОГРАМИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ Е ПОПРАВИМО, НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ТОВА, НАЙ ВАЖНОТО Е ЗДРАВИ ДЕЦА!

# 29
Минавам съвсем за малко да ви се похваля - най накрая се сдобихме с креватче.  newsm44
После ще кача и снимки.
Целувки на тумбачетата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт