Мами от Norge!!!

• 10 784
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Осло
норич- уу мерси , Господ здраве да ти дава и дребни дечица   Joy Joy
Наздраве и от мен ,...със сок  Mr. Green

# 136
Ох, момичета, мойто вино взе да става мираж. Доставчика няма да идва до 10.12 поне  Sad deata ще си стои неука и нейната книга е отлежава с винцето!  Grinning
Явно ще се ходи у Палачинки на алкохолен туризъм!  Grinning

# 137
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244141.0

Деатка,ето баницата Peace

ха,наздраве с един виртуален гльог или кои каквото пие newsm24
Норче...наздраве дарлинг...,

# 138
Ох, момичета, мойто вино взе да става мираж. Доставчика няма да идва до 10.12 поне  Sad deata ще си стои неука и нейната книга е отлежава с винцето!  Grinning
Явно ще се ходи у Палачинки на алкохолен туризъм!  Grinning
Аааах...блазе ви ...блазе ви... Blush Норче ние кога с теб ще си направим алкохолен полуден... Hug И да метнем по едно глогче ..да се сгреем Wink

# 139
норич- уу мерси , Господ здраве да ти дава и дребни дечица   Joy Joy
Наздраве и от мен ,...със сок  Mr. Green
деатке....кви сокчета бе душа... Rolling Eyes ... и ти ли като нас в тронделаг  пиеш само по уикендите... Joy....  Blush  :

# 140
Розееее, пази си имиджО Деатката!  Grinning

# 141
Ама ще я видим на форумската среща....дали ще го опази...  Grinning  шъ я на напиваме... тайно  Joy ...без тя да знае  Wink

# 142
момичета, така като ви чета и благородно ви завиждам (за пиенето, за какво друго Simple Smile). откакто забременях (април 2006), само бира съм опитвала и един - два пъти винце (а него много си го уважавам).

ако знаете как натрупа ...  Nature Snowman

# 143
  • България
Еи,зна4и,сно6ти съм пропуснала феста тук,нали си легнах болна Mr. Greenрано Sad
Наздраве от мен post factum Wink

Deata,внмаваи какво ми пожелава6(Дребните де4ица),4е тои Господ и без друго дава,ма ние ги гоним Wink

Лек ден на вси4ки  bouquet,аз днес съм ранобудна като никога,6те ставам нов 4овек bowuu

# 144
Добпо утро и лек ден и от мен. И аз съм ранобудна като Нора, ама не 6тото съм ре6ила да ставам нов 4овек. Днес 6те ходя на болница, 6те си хортуваме за keisersnitt с някой там  Shocked УУфффф

# 145
Milva, що тъй бре?
Марйо, муахаха, ше опрете вии до мен, знаех си аз, който не знае да знае, че всички пътища не водят до Рим, някой водят и до Хаугесунд  Wink

# 146
Добро утро и от мен.
бебчо, честита шофьорска книжка!
И аз глога не го харесвам с канела и карамфил, предпочитам го само със стафиди и бадеми Laughing
Milva2003 , един съвет от личните ми наблюдения тук: ако те сами ти предлагат съгласявай се и не мисли много.

# 147
6тото съм сбъркана и ме е страх от болници като от бяс. Направо изпадам в 6ок. Та днес имам 4ас за разговор, да видим какви 6те ги извъртим. На6ата болница тук в Тонсберг много суперска. Пълен хай-тек. Сега въвеждат и подвижни плоски екрани с клавиатури на всяко легло. Може6 да си рови4ка6 из нета, да си гледа6 филми и да си вика6 персонала 4рез тях. (4увам, 4е и рихсхослиталет имали такова не6то). Оба4е тия, които работят тук са просто не6то ужасно. Не съм 4ула една добра дума за тия хора. И от това аз о6те пове4е се паникйосвам.
Тука пък на работа не мога да инсталирам кирилица и нямам sh, sht,ch, ер малък. Така 4е съжалявам за Й и 4исла вместо букви.

# 148
Ами ркб не ми предлагат. Аз се натискам, въпреки 4е вси4ки са за естественото раждане. То аз все наопаки.

# 149
  • София/Осло
Ама ще я видим на форумската среща....дали ще го опази...  Grinning  шъ я на напиваме... тайно  Joy ...без тя да знае  Wink
Абе ей ..куче с кокал ще плашите вие  Joy Joy Joy Joy Joy

[/quote]

Deata,внмаваи какво ми пожелава6(Дребните де4ица),4е тои Господ и без друго дава,ма ние ги гоним Wink

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт