Литературен клуб - VІ

• 58 733
  • 676
  •   1
Отговори
# 180
Абсолютна класика, страхотна книга.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да...Мисля да я започна скоро отново, четох я за първи и последен път в трети клас (не се смейте) и си спомням, че плаках много.

# 181
  • София
Абсолютна класика, страхотна книга.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да...Мисля да я започна скоро отново, четох я за първи и последен път в трети клас (не се смейте) и си спомням, че плаках много.

И аз бях много мъничка като я прочетох за първи път, но скоро си я припомних и пак бях очарована от нея.  Grinning

# 182
...
И аз бях много мъничка като я прочетох за първи път, но скоро си я припомних и пак бях очарована от нея.  Grinning

И аз така.
Моята баба не ме остави на мира като малка, настояваше да я прочета, а като пораснах си я купих за личната колекция и пак си я припомних. Класика. Страхотна е.

# 183
Тогава остава и да си припомним "Вечната Амбър"  Wink
"Мъртвите сибирски полета" реших да я пропусна. Знам, че е мноого любовна и за декабристите  Grinning

# 184
Аз пък "Вечната Амбър" я пропуснах навремето абсолютно умишлено.  Grinning

А "Мъртвите сибирски полета" толкова ми харесваха, но не знам как ще е положението при 20 + години към възрастта ми.  Simple Smile

# 185
"Вечната Амбър" и аз умишлено я пропускам от много време. Страх ме е от идентификация с литературния герой Blush

# 186
Аз пък бях на 15-16, когато прочетох "Вечната Амбър"....но като се гледам как съм се "развила" оттогава, нещо не ми е оказала влияние героинята Laughing Да взема да я прочета сега, да видя... Wink

# 187
и на blekuta  благодаря за Ангелски езици

И аз като попрочетох оттук-оттам отзиви, си я поръчах от немския Амазон, както и една друга книга с разкази на Димитър Динев. Ще се включа по някое време с впечатления.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 19:38 от блажка

# 188
Сега съм се заредила с романите на Агата Кристи-Поаро е любим герой,а сериалчето-класика.

# 189
Сега съм "потънала" в "Последна любов" на У.Уортън.
След нея ме чака "Нататък билетът не важи" на Ромен Гари.
Благодарение на вашите отзиви Hug

# 190
Сега съм "потънала" в "Последна любов" на У.Уортън.
След нея ме чака "Нататък билетът не важи" на Ромен Гари.
Благодарение на вашите отзиви Hug

Вчера си мислех за тази книга на Р. Гари (първата от него, която прочетох)  Peace
Има дори филм по него: http://imdb.com/title/tt0080164/, който ме разочарова. От него също препоръчвам горещо "Обещанието на зората"  Peace Това е един от предпочитаните ми автори, който пише също и под името Емил Ажар. Бил е и на дипломатическа служба в София, за което пише в автобиографичните си книги.

# 191
Сега съм се заредила с романите на Агата Кристи-Поаро е любим герой,а сериалчето-класика.
о любимо  Mr. Green аз съм луд фен на Агата Wink от тук може да си свалиш 10 книжки http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=cat … 193&Itemid=61 а в zamunda-та има първи сезон на сериала с Поаро
Имах още адреси, но в момента пиша от лаптопа, че ни замина дъното на компа и сега е на ремонт Twisted Evil

Да се похваля че останах много доволна от Хеликон. Направих поръчка петък вечер и вторник получих мейл - извиняваха се че нямат някои книги и ще се забавят 3-4 дни. След 3дни ми ги доставиха, т.е. общо за 5 работни дни. Сетих се че при тях поръчвах още веднъж и нямах проблеми. Явно си е до късмет

Сега довършвам Крис Кузнски "Завещанието на Пилат" - почти изплагиатствано от Дан Браун, но с подчертан криминален елемент. Увлекателно книжле, на феновете на трилър кримките ще им хареса. После почвам доставените от Хеликон - избрах ги от темата и по точно от харесаното от вас за 2007.

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 19:19 от Slavi

# 192
Да се похваля че останах много доволна от Хеликон. Направих поръчка петък вечер и вторник получих мейл - извиняваха се че нямат някои книги и ще се забавят 3-4 дни. След 3дни ми ги доставиха, т.е. общо за 5 работни дни. Сетих се че при тях поръчвах още веднъж и нямах проблеми. Явно си е до късмет

Не знам дали е удачно да се разчита само на късмета в такъв род услуги  Thinking, но очевидно при тях поръчването на книги в съчетание да са и в наличност, а и да разчиташ и да ти ги доставят,  е като игра на тото Simple Smile

# 193
Slavi -благодаря за линка  bouquet

# 194
Минавам в темата да похваля books.store.bg - коректни са, поръчах си малко специализирана литература, доставката беше почти скорострелна. Приятно ме изненадаха Peace

Чете ми се "Венерини коси" - малко нова руска литература, посветена на любовта, на женската любов конкретно. Има я в нета на руски, разбира се, но напоследък електронните книги не ме изкушават. Искам да я имам в ръцете си печатна и да мирише с онзи особен мирис на новонапечатани страници.

Иначе в скоро време няма да прочета "Игра на дама" - чета я на вечер по лъжичка. Обаче определено след като я прочета, ще знам защо я наричат програмен роман на предното столетие.

Общи условия

Активация на акаунт