Сливен 20

• 17 318
  • 295
  •   1
Отговори
# 135

а на Жана Дарк: в Комлука съм то4но до сградата на подгответата на ГПЗЕ, кооперацията в горния ьгьл на улицата Wink

Наблизо сме,но няма да съм те виждала,защото аз съм по-навътре.На лични ще ти обесня точно къде.

Рени,знаеш как мога да помогна ,ако имаш време заповядай  Hug.Ще гледам и аз да намина,но е по-сложно  Sick.

# 136
Ренка, писах ти оня ден на скайп (вчера също) получи ли месажа?

# 137
Ренка, писах ти оня ден на скайп (вчера също) получи ли месажа?
Тц....отивам на скайпа  Laughing
Живе,кога е удобно?

# 138
 Вайлет,какво е най-удачно да купя всъщност,според това,което е събрано до момента.Някакви хранителни продукти или друго?Имам и идея откъде да купя евтино бельо,но трябва да се прибера в Елхово,аз съм оттам,тъй че ще остане за следващото ходене.

# 139
Вайлет,какво е най-удачно да купя всъщност,според това,което е събрано до момента.Някакви хранителни продукти или друго?

...да бе, я кажи какво долу горе да взема и аз Wink

# 140
И според мен е добре малко да се отложи с ходенето , за да могат повече хора да се включат.

А какво стана с коледното тържество за тези деца? 

Рени, мисля че трябва да определиш дата когато на теб ти е удобно, а тези които са свободни тогава ще дойдат да помагат!

# 141
Така,момичета...тук съм  Peace
Много  Hug Hug Hug за Пъзелчето и за Катя(сливен).Браво момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Милче,това за бельото е супер....хубаво ще е ,ако можеш да намериш нещо не така скъпо(нали за потници и гащи говориш).
Значи аз да кажа-смятам да пътувам в петък,или събота-ще преценя,като наближи.
Пък каквото и да вземете-няма да е излишно....децата са много и всичко е нужно.Дори и нещо да се повтаря-няма чак такова значение.Хубаво е да се вземат плодове-те дори и да се повтарят-няма  лошо  Wink Peace .При мен има 4 торби с продукти,ама не съм ровила да гледам какво има и не знам точно какво има всъщност.Аз чакам да се съберат всички покупки и чак тогава ще мина и аз да напазаря с вашите парички  Hug .Най-важните неща-памперси,долно бельо и спално бельо са скъпи и няма как да ги набавим,освен,ако не ги намерим някъде много евтино.
Да ви кажа този път.....ако се включат всички,които от последните постинги казват,че ще се включат....май ще се съберат доста неща...  Hug Hug Hug После ще се отчитам   bouquet
Уф,момичета аз също гледах пак филма за дома в Могилино...който го е гледал-същото е там положението  Cry пак много се разстроих  Cry Cry ...и таз тъпа оФца-заместничката на Масларова....баси наглата...нямало проблем с храната в домовете....абе никакви проблеми нямало...всичко е ОК едва ли не....всичко е под контрол...направооооооо  Sick Sick Sick а видяхте ли как изглежда един дом за деца с увреждания във Великобритания ?

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 00:20 от вайлет

# 142
а видяхте ли как изглежда един дом за деца с увреждания във Великобритания ?

Е, мен точно това ме впечатли най-много. Едва ли някога ще ги достигнем с тези наши политици Sad

Добро утро, момичета.
Вън каква е мъгла, нищо не се вижда. А от утре дават и голям студ да идва. Бррр...
Вие направихте ли си елхите вече? Ние в неделя си купихме една изкуствена и я наредихме. Сега чакаме Дядо Коледа Simple Smile
Хайде лек и усмихнат ден на всички.

# 143
Да,точно за гащи и потници става дума,ще си ходя по Коледа и ще купя,като качество-цена е най-добрият вариант,който съм срещала досега.Днес ,ако имам време ще мина да оставя нещата ..или утре най-късно Simple Smile

# 144
Като заговорихте за бельо се сещам, че приятелката ми в Силистра ми е казвала, че там има нещо като цех за бельо и нощници,ще я помоля и нея да провери за какви цени става въпрос...
А Ренка от лигавници има нужда предполагам,гумени най-вероятно,ако трябва и такива да търсим или да се набляга повече на храна Thinking

# 145

А Ренка от лигавници има нужда предполагам,гумени най-вероятно,ако трябва и такива да търсим или да се набляга повече на храна Thinking

..не съм Ренка, но да отговоря - като разговаряхме с директорката и наистина спомена, че се нуждаят от гумирани лигавници, които не се износват толкова много Peace ...правилно предполагаш Peace

# 146

..не съм Ренка, но да отговоря - като разговаряхме с директорката и наистина спомена, че се нуждаят от гумирани лигавници, които не се износват толкова много Peace ...правилно предполагаш Peace

Благодаря  Laughing  На обяд ще излизаме и ще питам по детските магазини Peace

# 147
  Рени,днес ми е удобно,че смятам да забегна тези дни нанякъде и няма да ме откриеш.Ако искаш към обяд ,днес .В офиса съм,но свирни преди това за всеки случай.

# 148
иСКАМ ДА попитам някой има ли впечатления от фирма "Рая" - обзавеждане за дома newsm78

# 149
А така....днес имах много работа и чак сега влизам....Живе,май те изтървах,а?  Rolling Eyes
Пък за тези лигавници-верно,че имат нужда децата...направо бях ги забравила...директорката наистина се оплакваше,че много бързо се хабят и се износват.
Милче  Hug Hug Hug Там съм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт