Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 725
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
Добър ден и от мен .
Аз си самопредписах фолеива киселина, и се чудя дали да взимам витамини-бих искала най-вече заради калция, защото см чувала, че по време на бременност много се развалят зъбите пък и бебчето има нужда от калций.
Патишонка много хубава тема   bouquet
Kokolin@ съжалявам, че не можах да помогна  Sad

# 46
Като стана въпрос за витамини. Най-добрите са натуралните.

Хайде на масата. Сготвила съм ви полезна супичка.  eat

# 47
Майра, супер, много ти благодаря  bouquet Сигурно и за другите ще е от полза.

Астарта, съчувствам ти Confused Мразя градския транспорт. Защо по дяволите хората не се къпят, ей това не мога да си обясня Rolling Eyes

Ще ви замоля снимки на храни да не пускате, гледам да избягвам разни изкушаващи неща, знаете как е Laughing

# 48
  • Варна
Ох, че добре изглежда, а аз най вероятно ще ходя за пица..В офиса само с боклуци се тъпчем  Rolling Eyes

# 49
  • София
Миличка Астарта  Hug, направо си представих какво ти е било в гадния рейс... Аз си мисля, че не е лошо да почна да си взимам по малко почивки от работа... То сега, в началото на бременността също има нужда...

Дуци, не знам дали дебелеенето и витамините са свързани... Аз не съм пила витамини с предишните си бременности, но качих по 25 кг и с двамата... Мисля, че това се дължеше на факта, че съм слабичка по принцип и затова натрупвам повечко като съм бременна, но пък след това по естествен път, без никакви усилия ги свалям... Този път май няма да кача толкова обаче, щото ми се гади и хич не ми се яде...

Тони, не й се връзвай на майката на гаджето ти...  Simple Smile Спомням си, че майка ми също се разплака от радост, когато й казах за първата ми бременност.

Майра са я гледали на немски видеозон и затова е толкова яка снимката  Grinning Майра, супер е наистина!

Симпатюхче, калцият е много важен за теб. Бебето ще си извлече всичко, което му трябва от твоите кости, зъби и т.н. Аз съм се опитала да го увелича...

# 50
На мен пък освен фолиевата ми изписа и Центрум Матерна newsm78

# 51
Астарта, на вагинален. Следващият път вече ще е коремен - ще си правя това измерване за гънката на врата. Казаха ми да не пишкам 3-4ч, ама аз каквото съм сигурно и 1 няма да издъжа. И татито  обещал да дойде Heart Eyes
Иначе за градския танспорт направо си го представих - аз съм с ниско кръвно и винаги ми прилошаваше преди в София Sick

Аз като си гледам снимката - не ми се струва толкова ясна - от предната бременност сега ми се виждат по-ясни, а уж смених лекарката заради по-добра техника newsm78 Може просто принтера да  е малко гаден де, че на екрана се виждаше много добре Wink

Коколина, мерси за супичката Hug Аз имам голям проблем с обяда - на работа съм до 13ч, взимам малката и докато се приберерем става 14, докато си приготвя нещо - обядвам чак в 14.30.

# 52
  • Видин
Момичета, много съм притеснена, не мога да ви чета
току що се връщам от тоалетната и имаше кафяво,тъмно кафяво зацапване - доста беше.спомням си че доктора ми каза да му звъня само ако е кръв но след малко като се успокоя ще му звънна
не знам вече какво да мисля страх ме е всеки път като вляза в тоалетната просто е ад
дали е проблем кафявото или наистина само ако е кръв може да стане нещо по лошо

# 53
  • Варна
Момичета, много съм притеснена, не мога да ви чета
току що се връщам от тоалетната и имаше кафяво,тъмно кафяво зацапване - доста беше.спомням си че доктора ми каза да му звъня само ако е кръв но след малко като се успокоя ще му звънна
не знам вече какво да мисля страх ме е всеки път като вляза в тоалетната просто е ад
дали е проблем кафявото или наистина само ако е кръв може да стане нещо по лошо
Спокойно сега, обади се на лекаря си и попитай.. По всяка вероятност всичко е наред. Така че недей се шашка предварително! Hug

# 54
  • София
Ох, добре че още не ми се гади от миризми, че в градския транспорт наистина е ад.
А в събота бяхме на опело и попа като почна да обикаля с тамяна и си викам сега ще умра от миризмата, но слава Богу издържах.
Като видях супичката и реших, че е време да ви зарежа засега и да отида да хапна.
А да ви питам, как се справяте с пушачите си колеги. Като не съм казала още на никого и не мога да седя в една стая с тях и те сега си мислят, че нещо съм им сърдита Grinning

Аманита, лекарката ми каза ако имам зацапване веднага да звъня и щяла да ми даде нещо да пия, тъй че се обади и опитай да почиваш повече днес!

# 55
  • Видин
каза ми спазмалгон 3 по 1 май че папаверин 3 пъти по 2 и още нещо но не го запомних въгле-нещо си просто в тоя момент не можех да мисля
и повече почивка

# 56
  • Бургас
Ей ей...няма да се шашкаш..спокойно сега..отиди си в къщи..пусни си някой хубав филм и се отпусни....

звънни й пак, извини се и й кажи да повтори лекарствата...

Вси4ко е наред.....ина4е щеше да те приеме да лежиш за няколко дни...

Майка ми е имала прокървяване в 3 месец и е лежала в болница за няколко дни...давали са й няколко хап4ета да пие...

Сестра ми е голяма магарица ве4е тъй 4е спокойно.. Wink

ВСИ4ко ще е наред.... Hug

# 57
Аманита, в коя седмица си?
Защо не отидеш да те погледне?

# 58
  • Бургас
Росини аз съм от Лазур ..до Сарата бялата кооперация..Ти защо се премести...щяхме да сме съседки Wink

# 59
Amanitka  стискам палци да не е сериозно това което ти се е случило. Непременно лекар да те види и пиши, че си добре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт