Ало, мамо, чу ли?! Бебок ще имаме през ЮЛИ!

• 11 722
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Amanita, обади се на лекаря и отиди на преглед ако можеш Hug

Яничка не се обажда, дано всичко е наред Praynig

# 61
Извинявам се за спама,но какав е смисъла и от спазмалгон и от папаверин, като и двете са болкоуспокояващи.?????

# 62
  • София
Голям е смисъла, Симпатюхче... Карат всички мускули да се отпуснат, да не контрактират, включително и матката... Така обезболяват и успокояват... Това е...

Аманита, лежи си. Стискам палци всичко да е наред!

# 63
  • Бургас
тя като отиде да я погледнат сигурно ще й даДАТ нещо по-специално..а успокоителните са може би междувременно да успокоят мускулите както казваш...ау дано Господ да ги пази и нея и Яни4ка.....

Наистина се моля и за двете вси4ко да е наред Praynig..

# 64
  • Варна
Пак ми е доста зле на стомаха... Днес май ще ми е първия гаден ден. Искам да се издрайфам върху някой клиент докато обяснявам колко велики автомобили продаваме...  Sick

# 65
Ели CZ, щях да превеждам, ако бяхте казали, че ви е интересно. Ставаше въпрос за спорта по време на бременност. Ако има желаещи ще преведа.

Peaches, и аз се чудя дали да се спра на сокчето на Хип. Много се наплаших от нещата, които пише за Матерната - и пет случая да са, пак е голям процент от мненията, които съм изчела. Предпочитам калция да си го набавям отделно и да ям повече сирене, отколкото да рискувам дори и малката вероятност бебето да е с калцирани кости newsm78

Аманита, възможно ли е това зацапване да е от раничка или от секс? Успокой се и звънни на лекаря, добре е, че не е червено. Иди да те види. Възможно е да се наложи и нещо хормонално да ти дават.

Добре дошли на новите момичета!

# 66
Пет случая, че нещо не е било наред заради витамините или пет са чули, че има вероятност от еди какво си?

# 67
Дуци, пет случая, в които лекар след раждането е установил, че има проблем с костите на бебето. Предвид, че в темата са участвали не повече от сто човека, за мен това е голям риск. Дори и да се дължи на случайност, съмнението в този препарат ще ме накара да се чувствам неспокойна. Няма смисъл, след като има алтернативи. Grinning

# 68
Здравейте, Момичета!
Аз до сега бях в леглото  Embarassed напоследък много ми се спи, но по лошото е , че от обяд до вечерта ми се гади адски много Sad и таке е вече дни наред...
Просто исках да споделя с вас  Sad
Майра , бебчето ти е страхотно, и как хубаво се вижда Simple Smile
Какво става с Яничка??? Вече се притеснявам за това момиче....

# 69
Забравих да ви кажа ....моят лекар ми препоръча да вземам витамини Rolling Eyes
Top levure - съдържа витамини, минерали и олигоелементи + фолиева киселина естествено, те са на естествена основа, уж нямат химия и са ФРЕНСКИ, което малко ме успокоява, защото на запад контрола в/у лекарствата е на ниво Simple Smile

# 70
Астарта това с градския транспорт е наистина жив кошмар. Като знам на мен как ми прилошава, представям си ако ме затворят с още 50 маймуни в смрадливия автобус. И аз така на 2 пъти припадах в маршрутка, и без да съм бременна.  Опитай се да тръгваш половин един час по-рано докато още няма задръствания и когато евентуално можеш да седнеш в автобуса.
Аманита почивай си. Не стой пред компютъра. Обади се на лекаря и той ще реши какво да правиш. Стискам палци. Не се притеснявай.
Аз да си призная от сокчетата на Hipp ми се гадеше, при положение че си ги купих 6-7 месец, когато вече всички неразположения бяха преминали.
А за Матерната преди година и половина я бяха спрели от внос, защото наистина имало проблеми с нея. Но за други марки витамини едва ли има проблем. newsm78
Патишонка давай каквото си превела.Какво за спорта??? Оххха как ми се карат ски. От както е навалял сняг по планините само за това си приказваме в къщи.

# 71
  • Варна
Здравейте, момичета! Дано ми отговорите. Зверски, ама зверски ми е подут стомаха. на ЖК съм за първи път в четвъртък и направо не знам какво да правя. Чувствам страхотна тежест в корема и на вид съм ще кажеш в пети месец Sad дано не ви се стори смешно питането ми: дали мога да пия нещо за този дискомфорт? Благодаря на отзовалите се!

# 72
  • Варна
Ако е запек, освен там разхлабващите продукти мляко, мед и плодове , мисля че единственото позволено разхлабващо за бременни е Дуфалак. Попитай в аптеката , ако решиш! Hug

# 73
Благомира и моя корем се подува. То е съпроводено и с доста силна болка. Всичко това при мен не е от запек  Rolling Eyes а от матката. Пия но-шпа 1 или 2 таб. и когато матката се поуспокои тя се прибира и болката отминава. Дано и на теб да помогне.

# 74
  • София
И моя корем се подува... Бях писала за това преди няколко дни... Не е свързано с отделителната система... Не знам що така става, но ми се оправя само като си лежа... Затова ми е гадно в офиса, мрън..., искам да си лежа...

Коколинче, нош-па-то помага ли ти срещу подуването?

Общи условия

Активация на акаунт