Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Феталната морфология е вид ултразвук, който предоставя триизмерно изображение. Препоръчително е да се извърши след 12-та седмица. Други важни ултразвукови изследвания по време на бременност включват нухална транслуценция, фетална морфология и сърдечна морфология. Биохимичният скрининг обикновено се извършва между 15-та и 19-та седмица.
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
-
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
-
Какви са препоръчителните дрехи за бременни и какви са опциите за панталони?
-
Какво представлява биохимичният скрининг?
el_vi от София - първа 
Mushmorika от София - първа

Прегръдки и на Маристута, която води темичките ни досега.
Пожелавам ни новата темичка да е изпълнена само с приятни емоции, а защо не и вече да разберем пола на бебетата!? 

Благодаря ти от сърце!
Затова в последно време едвам намирах време да следя редовно всичко в темичките ни. Благодаря ти още веднъж!
а в дънките ми изобщо не мога да вляза....

. Иска ми се да имам момиченце, но... каквото е хвърлил таткото в пещта, това ще е