Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Феталната морфология е вид ултразвук, който предоставя триизмерно изображение. Препоръчително е да се извърши след 12-та седмица. Други важни ултразвукови изследвания по време на бременност включват нухална транслуценция, фетална морфология и сърдечна морфология. Биохимичният скрининг обикновено се извършва между 15-та и 19-та седмица.
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
-
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
-
Какви са препоръчителните дрехи за бременни и какви са опциите за панталони?
-
Какво представлява биохимичният скрининг?
В краен случай ще напуснем любимата родина, мъжът ми е докторант с 250 лв. заплата, а в Германия му предлагат поне 2500 евро. Всички ни се чудят какво правим още тук, и то вече с бебе на път
Но аз се надявам тук да се справим де!
,направо не повярвах,след толкова дълго чакане и неуспехи .Разплаках се,но този път от щастие.
няма да падат, може да се скрият под блузата, а аз лично обичам и да си ги показвам (тирантите) и си правя забавни комбинации... Дано на някоя да е от полза тази идея! (ако знаете къде продават тиранти, споделете! брат ми си търсил наскоро, и го попитали "какво значи тиранти?"!!!)
. Но притесненията ми най-вече са от факта че майка ми трябва да дойде да живее при нас за дълго време, да спи на дивана в хола, и прочие - последно като ни гостува за 2 месеца, аз, честно казано, леко се побърках - в крайна сметка, човек има нужда и от малко усамотение
. (То ясно че това във фаза след-бебе ще е невъзможно така или иначе
)
Е, към 6-ти месец ще имаме право на гарсониера, и на това се надявам... Иначе всичко това се прави в името на спестяванията (тук наема е 50лв, преди месец беше 500лв...) уж ще си купуваме наша "къща", но и тя ще е с размери 45-50кв, с терасата... Както и да е! Важното е да сме живи и здрави, и все пак да може поне веднъж седмично да се прави секс необезпокоявано, другото ще се нареди

Май ще трябва нова темичка да почваме, че тази набързо я опапкахме
.
i shte ni e parvoto otro4e