Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Феталната морфология е вид ултразвук, който предоставя триизмерно изображение. Препоръчително е да се извърши след 12-та седмица. Други важни ултразвукови изследвания по време на бременност включват нухална транслуценция, фетална морфология и сърдечна морфология. Биохимичният скрининг обикновено се извършва между 15-та и 19-та седмица.
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
-
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
-
Какви са препоръчителните дрехи за бременни и какви са опциите за панталони?
-
Какво представлява биохимичният скрининг?
....само не разбрах защо ти дава две разлини стойности за седмиците..едното е 13w4d, а отдолу пише 9w5d.... и съответно два термина
..защо така 
. А и моят лекар казва, че по отношение на изчисленията, които дава, ултразвукът е само ориентир и формулите, по които изчислява са достоверни само на 60%, така, че - апаратът е важен, но по-важен е човекът зад него! Ако той не е казал, че има проблем, значи няма 

Но пък през деня съм вече малко по-добре от преди, като че ли не ми е толкова отпаднало.. а и все по-рядко прибягвам към солетите, които са моето спасение против гаденето. Ама как въобще не ми се гледат тези солети вече!

Тогава за първи път осъзнах, че наистина ми личи. После още едно момче го попитало: ама жена ти да не е бременна?
(далеч от реалността). После сънувах че ми дават повишение на работа, но тъй като ми увеличават заплатата, ми увеличиха и плащането по апартамента (който беше в България, впрочем, и там живееше и майка ми
Абсолютни глупости сънувам.