Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните ултразвукови изследвания по време на бременност и кога трябва да се проведат?
Феталната морфология е вид ултразвук, който предоставя триизмерно изображение. Препоръчително е да се извърши след 12-та седмица. Други важни ултразвукови изследвания по време на бременност включват нухална транслуценция, фетална морфология и сърдечна морфология. Биохимичният скрининг обикновено се извършва между 15-та и 19-та седмица.
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се препоръчва?
-
Какви са препоръките за хранене при липса на имунитет към токсоплазмоза?
-
Какви са препоръчителните дрехи за бременни и какви са опциите за панталони?
-
Какво представлява биохимичният скрининг?

В момента не пия никакви витамини, въпреки че доктора каза да пия аспирин и фолиева, но при мисълта за хапче ми става неприятно
.
.

Когато забременях на датата на М имах зацапване и бях сигурна, че ще ми дойде нормално и пак не съм бременна. Обаче на следващия ден сънувах, че ми идва и на сутринта като си направих тест - положителен
). Повечето от сънищата не си ги спомням на сутринта, но знам, че постоянно сънувам и то по няколко неща на нощ, особено сутрин, когато започне да ми звъни часовника през 5 минути
Бебчо още не съм го сънувала, но има време
И аз като Трънче съм далеч от майка ми... Свекито ходи всеки ден на работа, така че и тя няма да ми е винаги под ръка. Но, пък може би така е по-добре - сама да се науча да се справям, щото като разчитам на другите и аз нищо няма да се науча. Така че ще вярвам, че ще се справя и сама!