Сървайвър - 5 част

• 23 491
  • 491
  •   1
Отговори
# 105
Пак казвам, че всеки отслабва по различен начин и в различни области!! Нормално е Лъчо да е най-отпуснат, защото е най-възрастен!! А Дренски е изгубил преди всичко мускулната си маса и се е получило това, което наричате сланинки, това е неговото отпускане!
.......
Разбрах! Дренски е от тези, които отслабват в посока навън.  hahaha
И как моля ти се всички живи същества при глад първо стапят "резервите" от сланинки, само Дренски, който на всичкото отгоре тренира, губи мускулна маса  Shocked   Сигурно защото е от американската академия, разбирай - извънземен.    Wink

Ето, обясни ви го лекарят, преглеждащ Дренски - отоци!! Не гледах внимателно, за да цитирам точно, макар че пак ще кажете, че е нагласено изказването му, че лъже! Не защитавам Дренски, дори не го харесвам, просто разсъждавам за реални възможности, защото все сте много мнителни, все не вярвате и говорите за сценарии, манипулации.. ами просто превключете канала!

Последна редакция: ср, 28 ное 2007, 20:59 от Сисии

# 106
  • Berlin
някой по-наблюдателен видя ли на кадрите от следващия епизод кой носи огърлица за двоен глас? пак ги дадоха всички в план,ама докато зацепя да гледам..

# 107
някой по-наблюдателен видя ли на кадрите от следващия епизод кой носи огърлица за двоен глас? пак ги дадоха всички в план,ама докато зацепя да гледам..
Не, но видях, че космите от рекламата са на Лъчо!  Grinning

# 108

Не, но видях, че космите от рекламата са на Лъчо!  Grinning
newsm44 newsm44 newsm44

# 109
Значи пак стрипа ще спечели двата гласа и ще изгонят Лъчо. Ама те космите на Лъчо са прошарени  Rolling Eyes щеше да ти направи впечатление ....

Дренски адски много ми е опротивял  Sick Мазник някакъв ...

# 110
Вярно е, че вече е време Дренски да се върне при племето. А ако го закарат направо на съвета, ще е голям майтап.

Не е ли логично първо да се състезава с този, когото ще отстранят утре, и който победи - да ходи обратно в племето?

# 111
Значи пак стрипа ще спечели двата гласа и ще изгонят Лъчо. Ама те космите на Лъчо са прошарени  Rolling Eyes щеше да ти направи впечатление ....

Дренски адски много ми е опротивял  Sick Мазник някакъв ...
Прошарени, ама бяха мокри, което значе че са плували! Днес ги огледах много добре - само Лъчо има такваз растителност по гръдта си!  Mr. Green

Ама пък ми се стори, че мернах огърлицата /за двата гласа/ на Светла, което вече ме хвърли в тъча...
Организаторите си играят с мен!  Crossing Arms

# 112
  • UK
Някой виждал ли е на Светла гърдите? Може да са нейни... Wink

Шегувам се.

# 113
Определено не съм сигурна какво точно видях, ама май огърлицата носеше Светла .... това  са само догадки де Wink Чудно обаче ако наистина Светла печели, от какъв зор гони Лъчо .....
А тези космати анонси все още не съм ги гледала .....

# 114
  • София
Не видях на кой е огърлицата,но ми направи впечатление,че Светла не я показаха от близо ,когато даваха хората от племенния съвет.За това реших,че тя носи огърлицата и не я показват за да не видим,че тя ще гласува с 2 гласа.

# 115
Довечера отново ще висят .... Според мен Лъчо няма да издържи много, много. Залагам на Георги отново, но може би и Светла ще даде някаква съпротива Wink

# 116
  • Бургас
Пак казвам, че всеки отслабва по различен начин и в различни области!! Нормално е Лъчо да е най-отпуснат, защото е най-възрастен!! А Дренски е изгубил преди всичко мускулната си маса и се е получило това, което наричате сланинки, това е неговото отпускане!
.......
Разбрах! Дренски е от тези, които отслабват в посока навън.  hahaha
И как моля ти се всички живи същества при глад първо стапят "резервите" от сланинки, само Дренски, който на всичкото отгоре тренира, губи мускулна маса  Shocked   Сигурно защото е от американската академия, разбирай - извънземен.    Wink

Ето, обясни ви го лекарят, преглеждащ Дренски - отоци!! Не гледах внимателно, за да цитирам точно, макар че пак ще кажете, че е нагласено изказването му, че лъже! Не защитавам Дренски, дори не го харесвам, просто разсъждавам за реални възможности, защото все сте много мнителни, все не вярвате и говорите за сценарии, манипулации.. ами просто превключете канала!

Господ те изпрати да ми кажеш как да се справя! Дразни ме пустия Дренски, пък не знам какво да направя, та да се спася от него.  Wink  Мъжът ти като гледа мач с пристрастен съдия какво прави - възмущава се или превключва канала?

И да те питам, ти всичко, което дават, ли го имаш за чиста монета?  За  "отоците" на Дренски вече разбрахме. А за това, че рибата "се лови" с голи ръце (с едно загребване по 2 рибки) , а те 12-13 дни превъртат от глад и за цялото време не са хванали и една, какво мислиш?    Twisted Evil

# 117
Никога досега във Форума не съм влизала в конфликт, не смятам и сега да го правя, но твоят тон е смущаващ..
Мъжът ми не гледа мачове, но да, когато гледа нещо, което го дразни или не му харесва превключва канала, както и аз. Повтарям, че мен също ме дразни Дренски и не се явявам негов защитник. Не, не приемам всичко за чиста монета, знам как се прави подобно предаване, освен това и аз самата съм PR. Предпочитам обаче да не си развалям удоволствието от гледането.

# 118
  • густо майна Филибето
Нали Дренски вече разясни, че си хапва гущери и жаби, още водорасли и изобщо всичко, което в академията са го научили, че може да се яде. Освен това си яде сам храната, с никой не я дели.

# 119
  • Бургас
Считам тогава този разтовор за приключен. Моята цел тук също не е да си търся с кого да се скарам.
Считам също, че имам разрешението ти да не вярвам на това, което показват и да се отнасям с подозрение към част от нещата, без упреци, че съм мнителна.

Общи условия

Активация на акаунт