Къде в Пловдив??? - 2

• 55 740
  • 650
  •   1
Отговори
# 285
"Черноризец Храбър" е училище
Аха сетих се, в Тракия  Peace

# 286
Plyvala sum tam kato y4eni4ka ,no ne bix si zavela deteto dori i da ima6e basein za bebeta,6te go vodq moq manuk na Varvara selo do Pazardjik s mineralna voda i basein za malki deca Peace

# 287
  • Pb
Плуване за малко по-големи има и в басейна на СК "Младост" (до гребната), треньорите са мн. добри, но това на този етап не ми върши работа.

Sweetmama, лесно ли се намира този басейн, единствен ли е в селото, ако не е, ще дадеш ли някакви координати. Открит ли е басейна?

# 288
  • Пловдив
Аз тьрся фирма,която чисти по домовете с Рейнбоу.
Креми, във в. Марица от петък имаше поне 2 такива обяви, виж там  Peace

# 289
Лейди магазина на Енита се намира на оная улица,която вьрви от Джумаята кьм Енергото-не мога да се сетя как се каваше. От лявата ти страна срещу Солинген.

PeaceДа-там е улицата е "Христо Г.Данов".Ама в сайта им видях направо "страхотни страхотии" Laughing-дали ще ги има и в магазина Thinkingа ако са и намалени Party

Абе момичета, сигурни ли сте, че е там магазина? Вчера минах набързо от там, огледах се срещу Солинген, но не го видях. Да не го бъркате с магазина на Етере?

# 290
Момичета, моля ви за помощ  Praynig
Откъде посред зима да си купя бански, предпочитам цял с твърда чашка.
И още - откъде да купя на малката надуваем пояс. Има в сайтовете за играчки, но проблемът е същия - за 3 лв пояс искат 4-5 лв доставка, а подаръците вече ги накупихме и няма какво друго да поръчвам.
Катерина дали намери да продават някъде пояс, че тия дни се побърках да търся из града?

# 291
  • Пловдив
И аз обърнах целия град... Tired Намерих само пояси за ръчичките (в Маринела, едно тенекиено магазинче между Гранд и Евмолпия). В една книжарница на кап. Райчо под блока имаха останали от лятото пояси но за деца 8+ и за бебета т.е. нещо като лодка с дупки за крачетата. Мен не ме устройва такова нещо. В Илиенци пък имаха една жилетка само, в Комсед, Хиполенд, Метро, Билла, Вис Виталис, Бейби Ленд - няма смисъл да ходиш, всичко е прибрано. И джапанки никъде не можах да намеря, едни по-големи имаха в Денди, ама бяха поне за 5-6 годишно.
Специални благодарности на Гаргамела за инфото   bouquet  bouquet  bouquet

# 292
Къде мога да намеря от надуваемите понита за скачане?
Благодаря предварително   bouquet

# 293
Здравеите ,искам да попитам дали знаете къде има детски юники или малки пиана ,и някъде да слагат капси.

# 294
  • Pb
Лейди магазина на Енита се намира на оная улица,която вьрви от Джумаята кьм Енергото-не мога да се сетя как се каваше. От лявата ти страна срещу Солинген.

PeaceДа-там е улицата е "Христо Г.Данов".Ама в сайта им видях направо "страхотни страхотии" Laughing-дали ще ги има и в магазина Thinkingа ако са и намалени Party

Абе момичета, сигурни ли сте, че е там магазина? Вчера минах набързо от там, огледах се срещу Солинген, но не го видях. Да не го бъркате с магазина на Етере?

Магазин на Енита на това място не е имало. Явно е стана грешка с Етере. Даденото описание точно към Етере води.

# 295
Ние от Метро купихме страхотен синтезатор, има поне 20 различни стила на свирене, там има и други модели така, че може да идеш да погледнеш. Peace

# 296
  • Зеленият рай в сърцето на България
Знаете ли в кой салон (магазин) има кристали Кристали Una-Rolland? Проверих в един до нас, но нямаха. Ако някой знае и може да ми помогне да не обикалям по всичките салони, ще съм благодарна   Wink

# 297

Божееееее сьвсем сьм изтрещяла Embarassed Ами и аз за Етере говоря.Лейди голямо Извинявай,имаш едно от мен.

# 298
 Praynig Praynig PraynigИ от мен ,и от мен-от три дни се каня да вляза и дам "пояснение",че ходих и търсих страхотната колекция на "Енита" и изведнъж получих "просветление" Mr. Greenче това всъщност е магазина на "Етере" ooooh!Те също имат хубави неща но нищо общо с това което всъщност издирваме.Огромни извинения за заблудата-аз лично останах страшно разочарована и ядосана на себе си SadВ крайна сметка дали има Енита в Пловдив или не newsm78

# 299
Божееееее сьвсем сьм изтрещяла Embarassed Ами и аз за Етере говоря.Лейди голямо Извинявай,имаш едно от мен.

Hug

teo_71, надявам се да има. Имат интересни попадения. Може да се пробвам пак да ги питам на мейла, ако благоволят тоя път да ми отговорят Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт