Февруарските сладкиши в тази тема нека пишат!

• 8 903
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вярно е,че е много пусто в темичката ни.а може би всички са започнали работа,спечелили са много пари и вече не се говори с тях Crossing Arms
rotfImbo
Аз лично нямам настроение за писане, защото през нощта Ева ми разказа играта. Тъкмо я приспя и сложа в леглото- надава вой и се изправя, барабар с чувала... и така близо 3 часа. Станах на хахо  #Crazy

# 196
  • София
И аз да се оправдая, че Дани е добро дете и съм се отдала на кулинарни изкушения  Heart Eyes Снощи най-после направих щолен, а днес крокодил  Grinning за утре планирам ванилови кравайчета...
Дани за първи път яде от ДК, като начало почти изяде едната порция, хареса й, а таткото ще има крем шоколад за десерт тази вечер Joy

# 197
Честито на Прес, само щастие и радост ти пожелавам и все на ръце да те носят.  bouquet
Честито на рожденичките и месечинковците   bouquet здраве и здрав сън Praynig
Добре дошла на новата мама, както и Миш ти е написала просто започваш да пишеш и си една от нас  Hug.
Пуста, пуста темичката явно всички са в процес на доозъбване  Tired, нема спане  ooooh!, по цяла нощ скачаме и пееме явно си е, поне не съм единствената, Дарина  симптомите са си баш за зъбче и при нас е същото при това и сополи не насмогвам да ги чистя горкото като види кърпичка и вдига ръцете да се пази фтикосъ съ детито, даже и да не е за него то вече си се пази.
За чувалчето да кажа, Миш аз в началото правех тоя номер, намествах чувалчето в креватчето, така че да мога да го сложа и след като го заспи го слагах вътре и така преодоля шока, сега вече нямаме проблем.
Лека нощ и дано поне тази нощ спиме.   

# 198
Здравейте и от мен Heart Eyes.Аз съм обхваната от Никулденска треска-3 дни рових из форума да си търся интересна рецепта,но така или иначе нищо не ми грабна окото.Накрая,т.е. днес отидох в магазина и си купих готови рибни шницели-на Никулден само ги вадя от фризера и ги пържа,абе мързележката...Много ми е напрегната седмицата-в петък имама изпит по кормуване,да ми стискате палци PraynigДобре дошла на новата мама Hug

# 199
Какво е щолен? А крокодил?!  newsm78

# 200
Добре дошла на новата мама bebchica! Давай инфо и веднага те вписваме в списъка!
Бейби дол, (на патерици) честит рожден ден, мила! От здраве, щастие и любов да се не "отървеш" !   bouquet
Ели, мерси, за снежинките!  Hug
И аз нямам за хвалба. Вчера оборудвахме Мийката с шейна,  направихме една зимна разходка на Витоша - с пързаляне и веселба, но... На връщане на мен зверски ми прилоша и като се прибрахме не се знаех на кой свят съм - гади ми се, главата ме цепеше зверски, вие ми се свят, квото хапна - повръщам, абе отврат. И така до вечерта. Слава Богу днес съм добре уж.
Радостче, щолена е традиционен австрийски или германски коледен сладкиш с канела, стафиди и др. екстри. Виж за крокодила и аз се чудя... Thinking

# 201
  • София
Щоленът е нещо като сладък коледен хляб, а това e крокодил

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 21:33 от badem

# 202
Линкът не се отваря  newsm78

# 203
  • София
Честит рожден ден на baby_doll. Да си жива и здрава и много да те слушкат двете дечица   bouquet
Честито на Преси, желая ти щастлив и дълъг семеен живот и още дечица, че си млада булка  Wink
bzepic и ние сме със сополи вече цяла седмица. От зъбите каза педи, че е. Много неприятно, не може да диша детето и се тормозим взаимно с ваденето на едни дълги сополи Sad.
Бадемче, как намираш време за готвене. Аз сготвям нещо набързо, ама за такива чудесии няма време  Rolling Eyes

# 204
  • София
badem-че, не ти се "отваря" крокодила душа Laughing
Аз със моя няма да се фукам, че го изгорих Embarassed ...грубо представлява, тесто оформено като крокодил, като в търбуха му е плънката..нещо като "калцоне ала кроки" Joy Мнооого вкусно Hug

Сори за липсата ми последните дни Blush
Честито и от мен на Преси за венчавката Heart Eyes Дълъг, разнообразен семеен живот ти пожелавам Hug
Честит Рожден Ден baby_doll  Hug Много слънчеви мигове с малкото съкровище Hug
Да не пропусна и малките февруарчета пораснали тези дни Heart Eyes Все така да хубавеят

Добре дошла bebchica Hug

Поръчала съм на Петето за утре от Ози Hug, и успях да подам документи за ДК в квартала...но ми се отвори много работа покрай РД на мъжо тези дни, Никулден...торти, погачииии ooooh!
..та ще ми простите, но няма да се вясвам много...после ще наваксам Hug

# 205
  • offshore & overseas
Радост,

Крокодил за теб! Wink

# 206
  • София
"оправих" си линка  Blush  Мяу ме е изпреварила

# 207
Ех че як Крокодил Супер е и не изглежда да е труден много. Може да се пробвам и аз тия дни като гледам рецептата от руския сайт.  newsm78
За спането и ние сме на този хал. Ставаме в 8 и после спим от 12:30 до 14:30 или от 13 до 15 след което игра и къпане в 20:30 приспиването обаче отива ехеее не знам до кое време. Заспива слагам в кошарата и започва едно лудо въртене наляво надясно и ставаме и ние в кошарата. И така аз го вземам заспива на цицата местя го той пак става и при нас отива до 1-2 часа след което аз лягам и го вземам при мен. Сега се буди за 3-ти път и тати го приспива.
На 5-ти сме на Рожден Ден че си извиках Свеки да го гледа ама не знам как ще се оправят без мен newsm78 Взех да се замислям да отивам ли въобще, макар че така ми се излиза и ми липсват социални контакти последно време(към година).

# 208
дайте линк и за щолен стана ми интересно..
аз ще се готвя за Никул ден от утре... днес миткосвахме с Миленка и Вики..
На Никуден приготвямтрадиционен пълнен шаран и допълнения всякакви... Ники ще го захраня с риба тогава.. споделям че от няколко дни си правим страхотно плодово пюре ябълка и ананас и много го харесваме.. пробвахме и райска ябълка и нея доста я уважаваме..

# 209
  • София
дайте линк и за щолен стана ми интересно..
..

Щолените ги продават по магазините-Била,МЕтро...и други големи.В прозрачен пакет е ,като поръсена с брашно/пудра захар тухла/или не втасал козунак.До колкото знам е постен ,сладък хляб с много сушени плодове и марципан.Издържа по 2-3 месеца.Много е вкусен

Общи условия

Активация на акаунт