Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява коластрата и каква е нейната роля по време на бременност?
Какво е предлежанието на плацентата и какво означава, ако е ниско разположено?
Какво е значението на разположението на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява коластрата и каква е нейната роля по време на бременност?
-
Какво е предлежанието на плацентата и какво означава, ако е ниско разположено?
-
Какво е значението на разположението на бебето по време на бременност?
-
Какво е значението на коластрата и кърмата след раждането?
-
Какво е значението на изследванията и прегледните по време на бременност и какви са мненията за тях?

микробите и ми хареса
Пак се надишах на препарати даже ме заболя главата по едно време, надявам се да не навредя на бебка
ама трябва да изчистим няма как.
лелеееее доредих се да съм първа
ми така е ,като ме събуди телефона........рано-рано в неделя...........
Хич ме няма,тоесто и преди да забременея толова пиех (изключение правеха дискотеките ) там си пийвах 1-2 уиските или джина и това си е
Сега въобще не ме блазни алкохола,ама хич 
Аз като ви следях тук колко желаещи се изброихте,а накрая само 3.....Поне добре сте си изкарали
!!!Всичко беше наред и подрусах бебка малко.Днес тя обаче си връща-едни ритници ми праска от сутринта.За болежките-мен ми е схваната цялата дясна страна на гърба и когато съм седнала направо умирам от болка.Снощи обаче като се раздвижих малко днес май съм по-добре.Това е от мен за сега.Отивам да готвя,после пак ще мина да ви прочета.Весел ден на всички