Отговори
# 150
Момичета, запишете ме и мен в списъчето. На 35 год. съм от Варна. Това ми е втора бременност.  Терминът, според калкулаторите ми е на 11 юли 2008 год.
Имам дъщеричка на 11 год. Много искахме второ дете, но все не ставаше. Сега съм бременна от ин-витро и естествено притесненията са ми доста големи. Радвам се, че ви има и че ще има с кого да си говоря за бебета.
Иначе ходя на работа, въпреки че изобщо не ми се иска. Но няма как. Паричките ни трябват. Главен счетоводител съм в голяма фирма и сега на края на годината ще имам много работа. Изобщо не знам как ще я върша. Много съм отвеяна и само бебета са ми в главата. На всичкото отгоре през повечето време се чувствам като парцал, постоянно ми се гади и като съм гладна и като хапна пак, и много ми се спи. Коремът ми е подут и изобщо картинката е пълна. #Crazy
Ама иначе чакам бебчо с голямо нетърпение. В сряда съм на док. Дай боже, всичко да е наред!!!

# 151
  • Бургас
ами и на мен ми се гади, но до сега не съм повръщала...дали пък няма да ми олекне, ако повръщам вместо само да се гади,гади ,гади...

и аз ям като прасенце... Thinking

# 152
Абе и аз се изтъпвах нещо и все ям. Хем после пак ми се гади, но нещо не мога да се котролирам Embarassed Дано не стана като бетонобъркачка Rolling Eyes
Не знам защо излизам като гост. Смених си компютъра и нещо май не влязох както трябва!!!

# 153
Добре дошла, Djini-Selena!
Добро утро и от мен! В началото на 7 г.с. съм и от вчера почна да ми се гади...Днес е 3 в 1 - обилно слюноотделяне, киселини (снощи, с целия си акъл, ядох праз!!!!! Blush) и гадене, ама гадене....
Нищо, де, ще потърпя.
Тази седмица към края съм на преглед, трябва да си избера гинеколог и имам опция за проф. Папазов от Правителствена болница (сега УБ "Лозенец"). Четох в стари теми от форума за него, че е много добър, титулуват го много...Вие чували ли сте нещо?
Поздрави на всички и хубав ден!

# 154
  • Варна
Веси, това с яденето и гаденето става един затворен кръг, както казва една моя приятелка. Тя е била така до 4ти месец Rolling Eyes
 maimunka2 , едва ли олеква .... На мен вчера сестра ми ми каза да не се напъвам, щото то не е такова като повърнеш да ти мине..
Дуци , ще станем прасенца..  ooooh! От сега се усещам надебеляла.. CrazyНе знам какво ще става после...
 А аз на 10.12 трябва да чуя сърчице, предния път го нямаше още.. Rolling Eyes

# 155
Добро утро  bouquet
Аз за сега съм свежа като краставичка Sunglasses, дано най-накрая да се почувствам като човек, че до сега се мъкнех като парцал насам -натам Simple Smile
Момичета, аз постоянно сънувам, то са едни филми Wink, та започвам да си мисля дали да не ги записвам сутрин? Може пък роман да напиша Wink Преди въобще не съм сънувала, а сега.... и при вас ли е така???

# 156
Добр утро и от мен.Доста сте изписали, докато ме нямаше.
Аз също се чуствам адски надебеляла. Леко ми се гади-скоро даже не е.Не съм повръщала нито веднаж ей тъй от кумова срама.
Ям много сирене и почти не ми се яде готвено.От два дена ми се гади от миризми-открих,че ме дразни аромата на омекотителя.
Лек ден ви желая  bouquet

# 157
Сънувам и аз, като се събудя, имам чувството, че съм се приземила току що Crazy

И аз мразя някои миризми, дааа. Мъжът ми има ново яке, ей тая миризма ме влудява. Омекотителя също ме дразни, а си го купих малко преди да знам, че съм бременна и много ми харесваше Rolling Eyes И взех огромна опаковка, отврат просто. Ще трябва да го трая. Помня, че като бях бременна с Пепи, ми допадаха единствено миризмите на цитрус и най-вече лимон. Та днес съм се засилила съм супермаректа да си купувам чай с аромат на лимон Crazy

# 158
  • непостоянно
Здравейте и от мен момичета newsm51

Цяла седмица не съм влизала, защото имах проблеми с интернета smile3511 Много ми липсваше форумчето newsm45

Нооо вече имам нет newsm44, както и страшно мноооого за четене newsm12 Така, че по-добре да се залавям smile3503

ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА smile3525 ЛЕКА БРЕМЕННОСТ preggo И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА НА ФИНАЛА  newsm32

# 159
Оооо, Ивона, как си душа Heart Eyes

# 160
  • Варна
Аз заради това че ми смърди на гадно почти всичко ще сменям парфюма, ползвам само един адидас спорт, сега че ми е най фреш и не ми става гадно от него  Rolling Eyes

# 161
  • UK
Здавеите бременилки!

Не съм писала от седмици, но за сметка на това чета много редовно и се радвам на хубавите новини!!!!
 От три седмици нямам сила за нищо и искам само лежа и си почивам. Ако продължава така , няма да се разберем! :y34: Аз съм деен човек и това разплуване ми се отразява доста зле!!!!!  :gun1: Ама какво да направя като нямам сила и много ми се   Sick.... На всичкото отгоре и маиката на JP ни беше на гости за 4 дена....Тя е много ОК, но постоянно се чувствах под наблюдение и това страшно много ме умори. Да не говорим, че и на работа ме съсипаха последните 2 седмици с какви ли не Коледни подготовки и концерти, а аз още не искам да казвам за бебето и трая стоически всичко   #2gunfireХаиде стига съм мрънкала...Навън е слънчево и се надявам настроението ми да се подобри през деня!   HugСамо един път да мине това  Sick !!!

Много лек и усмихнат ден ви желая! :y36:

# 162
Аз пък в момента не ползвам парфюми, защото ми се повръщаше от всички Sick
И понеже цяла сутрин се хваля как съм по-добре тези дни, пак се почна старата песен на нов глас Sick

# 163
  • София
Аз продължавам да няма никакви признаци, освен чувствителните гърди. Не ми се яде много повече, не ми се гади, не ми се спи, няма безсъние, киселини, запек. Ех, похвалих се Hug

# 164
Привет на всички бъдещи майчета, лека седмица без  Sick и много туптящи сърца. И не се поддавайте на тормоза на колеги и шофьори-грубияни  Naughty
Sisioni и аз смятам като теб да направя с личната, ще я изнудя ако трябва, къде ще ходи  Twisted Evil вече съм в 7 г.с. скоро ще започна 3-я месец и няма с какво да се оправдае.
С две ръце съм за среща на юлските майчета от Варна  Hug Имате ли идея кога и къде??? Знаете ли място където НАИСТИНА НЕ СЕ ПУШИ? Аз освен залата за непушачи на Селена-Чаталджа друго не знам  newsm78, а сетих се че скоро ми казаха за едно барче на Гладстоун - първия етаж бил за непушачи.
Благомира не се сърди тук всички сме добронамерени   Laughing стягай се за срещата на Варненските бременелки!
Аз съм с ужасен гърлобол от вчера, а от снощи с много гадна хрема  #2gunfire не ми се ходи на лекар и се наливам с чайове, хапвам мед, снощи си приготвих лимон и мед, а довечера мисля да пробвам рецептата на rosin555. Дано бързо се оправя, че в петък съм на преглед за сърчице  Grinning
Таткото е много притеснен, че се разболявам, иска да ходи да си прави ваксина против грип за да не ме зарази ако се разболее. Иска и аз да си направя, но не съм сигурна може ли по време на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт