Отговори
# 135
Абе един странен въпрос до майките бременни за втори/или повече/ път!
Възможно ли е да усещам движения на бебето в 7 седмица??????? Аз направо не мога да повярвам, ама не са газове или нещо такова, съвсем както преди усещах като се размърда.....Не знам, не си внушавам, убедена съм! Не съм от тези хора ,,аз ще съм първа,, и затова ми е много странно.....

# 136
. Дано до 8-ма седмица отшуми Mr. Green

Кое се надяваш да отшуми?? Гаденето или апетита? Аз също си хапвам, направо ми идва да се прасна с някой тиган по главата Cry Ама това е, коричка хляб ми разкарва киселините, които вече имам и ми минава гаденето, което ми е почти по цял ден. А за гаденето - мина ми към 4 месец, да не ви плаша....

# 137
Гаденето се надявам да отшуми, на Shada почти й е минало Simple Smile
Аз нищо не усещам още Thinking

# 138
T.e. като мине гаденето да мине и апетита  Laughing
Много ми е чудно това с усещането, ако някой има подобни случки да сподели, да не се чувствам  Crazy

# 139
Здравейте и от мен най-сетне. Аз цял ден не мога да отлепя от леглото и чак сега намирам силички. За сега си мисля, че са само бременните симптоми, пазя се да не ме лепне някой вирус, че тогава съвсем ще я втасам.  smile3516 smile3518. Ох момичета постоянно ми се гади и искам да ям. Толкова обичам да си похапвам, а от вече цял месец имам чувството, че съм лапнала килограм ръждиви пирони. Ужасно е!!!! smile3511. Дано поне всичко мине и на Коледа и Нова Година да съм добре. Какви ще да са тези празници ако постоянно повръщам?!?!?!?!? smile3514
saxophone оздравявай час по-скоро!  newsm10
Астарта честито ти сърчице!  smile3501
Като ви чета май не съм сама за гаденето и повръщането. Дуци, Elen@, emzi,Aгата ® дано скоро се почувствате по-добре.
mylili за лекуването на гъбичките си мисля че не е добре да се лекуват по време на първото тримесечие. newsm78. Ти консултира ли се с лекар???. Не си мисли за извънматочна бременност. Така само ще се изнервиш. Спокойно имай търпение.
Aгата ®  струва ми се нереалистично в 7ма седмица да усещаш движението на бебето. Казват че след първата бременност бебето се усеща по-рано ама чак пък толкова??? Не знам?? Аз очаквам някъде в края н 3ти месец да го усетя. Тогава беше при първата ми бременност и знам, че е рано.
Ох сега съм на края на 8ма седмица. Дано както Дуци казва да отшумят тези неразположения вече. Да не говорим че аз ги имам още от преди да си направя теста за бременност (от 4 дни след овулацията) и вече взема да ми писвааааааааааа.
Хайде лека вечер на всички!!   love001

# 140
Дуци, и ние сме студенти все още, трети курс в момента Rolling Eyes И ние си мислехме да поизчакаме, някъде по Коледа да им кажем, но след като установих, че ако не ме назначат много скоро на работа (родителите му имат фирма) няма да мога да събера 6 месеца стаж решихме, че може и да побързаме. Но важното е, че се зарадваха хората Grinning А приятеля ми какви ужасии си мислеше само.
За гаденето, точно след като писах първия път започна пак да ми се гади Sick Е, не е много, но пак не е особено приятно. И днес цял ден ми се спи и нищо не ми се прави, ако можех щях само да лежа. За жалост имам да пиша курсова работа и то по много досаден предмет.

# 141
Здравейте, момичета, хайде бързо да ви минава гаденето и неразположението!!!
Аз пък днес чувствам леко пробождане ниско долу и не знам какво да си мисля - първа бременност ми е. Не е постоянно, от време на време го усещам. На някоя от вас случвало ли се е ?

# 142
  • София
 Hug Здравийте  Hug
И аз съм още в отбора на  Sick По цял ден ми е лошо и често ми се случва през нощта да съм мноооооооооооооого гладна  Joy

Aгата ® Не усещаш бебчо още  Heart Eyes има време. Ако не си качила много килограми може и в 3 месец, ако не в 4-ти със сигурност Wink Много е малък още и няма как да се усеща Sunglasses а и не знам дали е започнал да се върти вече  newsm78 май по-късно беше  newsm78
Можеш да усещаш матката, -болки или нещо некомфортно, защото тя расте.  а и червата сега са  ooooh! 
Аз си спомням , че първите ми пъти когато усетих Денис, бяха като потупване, много лекичка , като тупкате на сърчице туп-туп, но по скоро, само докосване newsm78 Много е нежничко Heart Eyes

# 143
  • Бургас
ДОбро утро...

Днес съм много ранобудна и ре
ших да ви пиша...
Надчвам се вси4ко с вас да е ок...сутрин се 4увствам ужасно...бърка ми се стомахът ....но после като се поогледам и ми се дояжда..ужас...

разкажете пове4е за това изследване фетална морфология...кога се прави...за какво???
моята лекарка не ми е казала още..

вие на колко време посещавате лекарката си?аз само 2 пъти съм ходила...веднъж на ехограф,2 път да и оставч изследванията и да коментираме какви са параметрите..

Wink Hug

# 144
Като написах в гугъл фетална морфология нищо свестно не излезе, а само писания по форуми Tired
Ето нещо интересно: http://www.1agb.com/news.php?id=19

Мен сега не ми се гади, но не бързам да се радвам, защото сутринта ми беше зле. Но се разболявам, болят ме линфните възли, врата ми е схванат, кашлям и едва дишам нощем и май на по-зле отиват нещата. За сега пия чай с мед и толкова. Не смея да се тъпча с парацетамол още, ако вдигна Т евентуално.

Моя син сутринта ми разби нервната система, толкова много плака горкото, че не иска на градина. Още от нас се започна с едни крокодилски сълзи Confused
Две седмици не беше ходил и е отвикнал. Но там са двете му братовчедки, та се надявам бързо да се е успокоил. Нямам търпение да стане 5 и да тичам да си го взема.

# 145
  • София
Момичета, да ви кажа аз как се оправих със зверска кашлица, болки в ухо и в гърло. Беше още в началото, една седмица преди предполагаемата дата на менстр., но нали очакваме да не ми дойде, та реших без лекарства. То впоследствие не ми дойде, та му натривах носа на мъжа ми, който непрекъснато ме укоряваше, че поне един парацетамол не искам да взема. Продължи две седмици, едната преди да знаем каквото и дае, и следващата, когато вече не ми дойде. Та така, на ухото си слагах затоплена носна кърпа, само това. За гърдите - защото и те ме боляха - слагах синап, то пари след 2-3 минути на мястото, затопля. Мазах се и с едно Хималая, миризливо, природен продукт уж. Чайове - борови връхчета, бронхо пам, гръден, липа. Носех си на работа шише с чай, сутрин ставах по-рано, за да си го направя, да изстине и до го сипя в шишето. Какво другооо - смрадлика за гаргара и по цял ден съм с лукче в устата, от тези билковите. Също изстискан лимон с мед. Отврат! Тези нещо, обаче, ги приемах, докато още не ми се гадеше, после ми мина кашлицата и започна гаденето. Снощи, обаче, детето вдигна темп. 38,3, та си викам етоо, суупееер, пак се почва, ще видим докъде ще я докараме. Пък нали и аз имам темп. още от началото, викам си да не би аз да съм я заразила. Ама тя нали уж моята темп. е от бременността, пък бременност не се предава по въздушно-капков път...
Дуци, а ти на работа ли си?

# 146
  • София
Добро утро!

Аз и днес ще пазя дивана, че като почна да ходя насам натам пак се появява зацапване, което вече е с розова кръв, точно като от рана. Четох по форумите, че и други мами са имали кървяща раничка на шийката на матката и всичко е било ок накрая. Най-много ме измъчва мисълта за извънматочна, четох форумите и такъв рев му дръпнах. Утре следобед ми е прегледа а душичката ми е толкова свита.... Cry И сега се разплаках. Мъжът ми ми се кара, че съм такава черногледа, но то не е точно черногледство а страх и ужас. направо благородно ви завиждам че сте си видели дечицата и сега ви е лошо. Ако и моето бебче е добре съм готова да изтърпя всички неразположения на бремеността. Стискайте ми палци и се молете утре да ви зарадвам с добри новини. Praynig

Сега пия прясно мляко, въпреки че на празен стомах не е най-приятното изживяване. 

# 147
  • Варна
Добро утро на всички работни и почиващи  мацки  Heart Eyes Момичета и аз съм със същия проблем, лошо ми е на стомаха зверски и единствено докато ям съм по-добре Rolling Eyes. Но до повръщане още не се е стигнало, просто е непрестанно гадене..от около седмица.. Sick Не ми се мисли колко храна погълнах вчера, направо ми призлява като се сетя..

# 148
  • София
Добро утро и от мен!
Аз пък учудващо засега не съм усетила нито много силен глад, нито гадене. Е, лекичко, ама направо се чудя на моменти дали съм бременна. Освен бодежите долу и гърдите, които не дават да се докосват други признаци нямам. Ще видим докога, де  Wink
Успешна седмица с по-малко неразположения ви желая, а в края на седмицата ще ви приканя да ми стискате палци, че съм на преглед за сърчице.  Heart Eyes
Не издържам вече, искам да идва петък. Дано с вас седмицата ми мине по-бързо.

# 149
Майлили, не се притеснявай. Стискам ти палци и се моля за теб Praynig

Мариголд, на работа съм, да. Ама няма угодия за мен, вчера ми се ходеше на работа, днес ми се седи у нас Crazy Но чакам 6-ти с неръпение, тогава съм на лекар при д-р Марков Simple Smile

Веси, това с яденето и гаденето става един затворен кръг, както казва една моя приятелка. Тя е била така до 4ти месец Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт