Отговори
# 180
Shada
и при мен вече пъпчиците са си като на някой пубертет - ужасно е  Embarassed
с какво се лекуваш ти или те самички ще се махнат?
а вярно ли е че когато майката погрознява значи бебчо ще е момиче?
хехе това са май бабини дивотии ама да питам аз Laughing

# 181
Shada
и при мен вече пъпчиците са си като на някой пубертет - ужасно е  Embarassed
с какво се лекуваш ти или те самички ще се махнат?
Нищо не правя по въпроса, защото четох че повечето продукти за акне са вредни за бебето Rolling Eyes и затова се въздържам. Но пък от друга страна при мен пъпките ту се появяват, ту изчезват и затова ще се доверя на лекаря, че това  ще е до края на третия месец....така , че после ще му мисля, ако не изчезнат Simple Smile

# 182
  • София
Ааа, моля ви се, категорично отказвам при предната ми бременност да съм била грозна! А имам момиче  Grinning

# 183
Marigold просто питам не съм казала че е така  Laughing
Shada къде го пише това че препаратите за акне вредят на бебето? за първи път го чувам - сериозно ли?

# 184
  • Варна
Нищо не правя по въпроса, защото четох че повечето продукти за акне са вредни за бебето Rolling Eyes и затова се въздържам. Но пък от друга страна при мен пъпките ту се появяват, ту изчезват и затова ще се доверя на лекаря, че това  ще е до края на третия месец....така , че после ще му мисля, ако не изчезнат Simple Smile

Чак пък...айде сега в аквариум ли да живеем.. Значи всичките там дивотии ми се виждат доста странни, козметика да не ползваме,косата си да не боядисваме,акнето си да не лекуваме, чай да не пием, какво беше още Grinning.. На времето майка ми с мен като била бременна отишла на първи преглед в 5-ти месец, преди това била на село, баща ми бил на рейс и си дошла във Варна ве4е с коремче.. Laughing Сега като си говорим с нея ми казва да не се вживявам много , повечето работи са пълни глупости, здравото дете е зависи от това дали Бог ще ти даде такова!/изключвам антибиотици и др. супервредни навици/Дай Боже на всички ни такива бебоци и по-малко глупости си мислете....  bouquet

# 185
Здравейте и от мен. При нас няма нищо ново- чувстваме се добре. Вече направихме коледната декорация у нас.

Момичета, прави ми впечатление, че често се поместват мнения едно под друго на един потебител. Мисля, че е по-добре да се ползва функцията редактирай, вместо да се пускат по 2 или 3 мнения от един потребител в рамките на една минута.
[/i]

# 186
Аз пък погрознях, направо бях зловеща Twisted Evil И имам момче. Ама то пък хубавооо Flutter
Обаче ако и този път кача 25 кг и заприличам на слон, не знам какво ще правя Laughing А както е тръгнало с това ядене, за да избегна гаденето, баш натам отивам.
И само ми се ядат разни неща, това ми се яде, онова ми се яде, днес една прителка с ник на храна ми писа и аз сега нямам търпение да се прибера и да си го направя Embarassed

# 187
Здравейте момичета!
 Stop
Честито на всички!!! Wink
И аз се присъединявам към юлските мами - ако е рекъл Господ на 11 юли трябва да стана майка за втори път. На всички желая безпроблемна бременност и здрави бебоци!!! Hug

# 188
Само да споделя: и мен ме мъчи една сънливост!!!  Embarassed
Оставете съня, пък и много ям - УЖАС! Направо не мога да се понасям. И един рев за нищо. Дано скоро отмине. Grinning

# 189
  • Сливен
Искате ли да ви разсмея малко ?

Вчера моето момченце ,което на почти 6 години , но все още незнаещо ,че ще става батко ме шляпва по дупето и ми вика  " Май нещо си понадебеляла малко!!  и после гузен ,че ме е обидил ме прегръща .   А пък то ..... аз не съм качила много само  1-2 кг.

# 190
# 191
  • Варна
Аз пък погрознях, направо бях зловеща Twisted Evil И имам момче. Ама то пък хубавооо Flutter
Обаче ако и този път кача 25 кг и заприличам на слон, не знам какво ще правя Laughing А както е тръгнало с това ядене, за да избегна гаденето, баш натам отивам.
И само ми се ядат разни неща, това ми се яде, онова ми се яде, днес една прителка с ник на храна ми писа и аз сега нямам търпение да се прибера и да си го направя Embarassed

Дуци , свали ли ги после всички..?леле  + 25 кг не си се представям...  Shocked

# 192
Здравейте на всички!!
Честито на новодошлите майчета. Лека и безпроблемна бременност им желая.
Днес сутринта написах един голям постинг, но накрая какво се прецака интерета newsm78 и нищо не изпратих, а това което го бях написала се изгуби Cry. Толкова се ядосах!!!
Да сподела за гаденето. Вчера си разтворих половин ч.л. сода в половин чаша вода и ми просветна. Знам че не е препоръчително сода за бременни, ама да ти е зле по-добре ли е ?!??!
Голям мързел ме е обвзел. Нищо не ми се върши. Само мисълта ми е как да си полегна и да заспя. ама, че странна работа.
Вие сложихте ли си коледна окраса вече???

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 17:05 от Kokolin@

# 193
Shada къде го пише това че препаратите за акне вредят на бебето? за първи път го чувам - сериозно ли?
Някъде в сайтовете - козметика за бременни, може и тук някъде да беше Thinking

Vessi_to , това за акнето , беше последната "препоръка" за бременни, която прочетох Rolling Eyes, защото и аз като теб се уплаших от всичките тези забрани....май е по добре да не знаем толкова по-въпроса БРЕМЕННОСТ, а и тази информация заливаща ни от всякъде може да ни побърка до някъде....в началото на бременността бях много вманиачена на тема "какво може да прави и какво не бременната жена", но след заплахата на съпруга ми , че ще изхвърли компютъра ако продължавам да чета ме стресна и спаси Laughing

# 194

Ами аз не знам дали защото не ми е за първи път или просто вече съм някак си по-зряла, но го няма това диво нетърпение, както първия път Laughing Преди 4 години, помня, че ходих на трима лекари, докато най-сетне някой видя точицата Mr. Green Просто не можех да чакам десет дни и туй то!!! Сега ми е едно такова спокойно и....хубаво Heart Eyes
[/quote]
Сигурно е така, на мен ми е за първи път на една по-зряла възраст (не, че се чувствам на толкова, ама  Confused) и съм ужасно нетърпелива, малко уплашена и незнаеща какво точно ми предстои  Thinking
Да ви се похваля - вече се сдобих с първите джинси за бременни  Laughing много са ми удобни и не притискат коремчето. Не знам как съм с килограмите, но ми стават само 1 чифт дънки и 1 джинси, които разкопчавам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт