Отговори
# 195
Здравейте и от мен!

Честито на всички!!!
И аз се присъединявам към юлските мами - на 29 години съм и ако всичко е наред на 13 юли трябва да стана майка за първи път. Радвам се че се присъединявам към вас и се надявам, че взаимно ще си помагаме като разискваме тези наболяли в момента за всички нас въпроси. На всички желая безпроблемна бременност и здрави бебоци!!!  bouquet Heart Eyes  ylinfant

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 18:12 от Desita Dimova

# 196
Момичета, не знам дали си внушавам за усещанията....но е съвсем същото както преди....И аз знам, че е много малко...и все пак Laughing Може и някое чревце да се намества hahaha

# 197
Честито,юлски мамчета!
Аз съм стар потребител,но пиша с друг ник,защото много приятели четат,а искам да запазим новината още малко в тайна/пък след някоя и друга седмица ще започна да пиша със стария ник/.Включете още една бъдеща мама/и настояща-второ детенце ще ми е/ към вашата компания!Терминът ми е 26 юли,не съм ходила на лекар още,но трябва да съм в 7-а седмица.Първото човече беше планирано и много искано,второто-страхотен шок и от там се роди и този ник.Все още съм Shocked.Първият път ми беше невероятно лошо,обезводних се и т.н. и сега съм стиснала мнооого силно палци да не се повтори кошмарът.Наистина съм по-спокойна и не толкова нетърпелива както с първото,но все пак се вълнувам,притеснявам и мечтая!
Мами на малки дечица,как ще се справите с малката разлика?Има ли такива,които са имали тежка бременност,а сега гаденето им се разминава?
За разлика от първия път,имам ужасни киселини!Пия чай от мента и помага.
Коремът ме боли понякога.От опит знам,че до към 9-та с. е нормално дори да имаш предментруални болки.
За кг-вие стискайте палци да не ви е лошо,пък другото...Свалих 6 за седмица с повръщане-не е приятно.След раждането стоях в болницата 24 часа и когато се прибрах,бях 11 кг по-лека.Така че не е страшно

# 198
zdraveite Simple Smile eto me otnopvo Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 10:15 от bigsmile

# 199
Zdraveite na mamite prez July:) Prisuediniavam se i az kum vas, moje da ni pishete za trima  Laughing
Ima li niakoi drug, koito da e s bliznaci za june-july?  Sunglasses

# 200
  • София
Bigsmile, добре дошла Simple Smile Отдавна чакаме юлските близначетата! Имаме още една мамичка в групата - peaches, но при нея ще се потвърди след десетина дни.
Да знаете и двете, че благородно Ви завиждам Hug Аз също мечтаех за близначета, но следващия път Wink
Desita, шокирана,  добре дошли и на вас:) Желая лека бременност и хубави бебчета на всички.

# 201
  • София
bigsmile Добре дошла и честити близначета Grinning

Не мога да разбера защо в единия пост си копирала заглавната страница  newsm78 а после си писала  newsm78 Това и преди се е случвало  newsm78

# 202
Катче,благодаря!
Агата,в 7-ма седмица съм и имам абсолютно същото чувство каквото имах,когато бях бременна в 5-и месец/подритвания/.Така е,защото те всъщност много приличат на куркащите черва и 'разхождащите ' се газове Grinning.В момента тялото ти разпознава и си спомня усещането-и го идентифицира.Поне това е моето обяснение-остава и да е вярно GrinningИначе първите 'ритничета' усетих в 14-а седмица/ама бях много слаба,не яла нищо от 8 седмици повръщане/-все едно се пукат балончета в корема ти.
Тази вечер/нощ/се чувствам зле психически.Знам какво е бременността,раждането,първите два месеца и като си помисля,че трябва да измина всичко това отново...цялото притеснение най-вече.Всеки ден си мислех 'наред ли е всичко',побърквах се.И да не ви плаша,но първите два месеца са невероятно трудни!Имах чувството,че ще умра от безсъние,не знаех какво да правя.Но ако знаете колко е хубаво като станат на годинка+!Гушкат се,говорят ти смешни думички,правят смешни неща.Невероятно е!Заслужава си всичко!Някакси сега ми е по-трудно.Първо имам малко детенце и второ знам какво ме чака.Май трябва да се наспя.Забелязала съм,че лошите мисли идват вечер!И може би защото ме болят яйчниците много и някаси не мога да си се представя с две деца,та ме е страх.Освен това първият ми назначен преглед е на 11-и-и не е ехографски,нито кръвен,просто общ.Едва ли ще видя човечето преди 12+седмица.Охххх,спирам.Извините ме!

# 203
  • София
Добро утро от мен и добре дошли на всички нови кандидат мами. Пожелавам ви лек ден, с по-малко  Sick, усмихнати колеги, невикащи началници, здрави деца и т.н. Grinning

# 204
  • Сливен
Добро утро !
На мен за гадене и повръщане АГ докторката ни ми изписа Вомитусхил С - хомеопатичен лекарствен продукт , глобулки поставят се в ректума , не мога да кажа дали  са ефикасни ,защото мисля,че моето не е гадене , а просто силно слюнкоотделяне с метален привкус .
Нямам търпение да стане 10,30 часа да си видя резултата от кръвната захар, защото  миналата седмица беше висока .
Лек ден на всички !! Whistling

# 205
Добро утро на всички Grinning

Виждам, че "списъчния състав" за юли доста се е позапълнил. Добре дошли на новите майчета и лека бременност.
Днес още със ставането и  Sick, ама след това не издържах и на път за офиса си похапнах (в колата) Crazy. Вече съм качила солидно количетсво килограми от 51 станах 55 и панталоните не ми стават. Според мъжът ми когато забременях съм била прекалено слаба и сега наваксвам, ама аз не съм обедена newsm78. Чакам с нетърпение коледните празници за да споделим с родителите хубавата новина. Мисля, че много ще ни се зарадват имайки в предвид , че не сме първа младост.

Хубав и усмихнат ден от мен Grinning

# 206
Аз минавам само да ви се оплача Confused
Станах в 5.30, беше ми лошо, едва дишах(не че сега съм по-добре, настинката ми много ме мъчи) и успях да повърна една в 7 Confused Ох, като парцал съм. Това е момиче, готова съм да се обзаложа. Чакам с нетърпение 15ти януари, когато свършва първия триместър Simple Smile
Отивам да си лягам, по-късно ще добавя новите.
Честито на Шокирана и Бигсмайл  bouquet Само една молба имам, да не копираш такива шаршафи Laughing

Шокирана, всяко дете е уникално, родителите също и за това да се дават обобщения не е хубаво Simple Smile
Цитат
И да не ви плаша,но първите два месеца са невероятно трудни!Имах чувството,че ще умра от безсъние,не знаех какво да правя.
Аз не съм се чувствала по описания от теб начин Wink

# 207
  • Варна
Добро утро  Grinning , аз днес за сега съм добре, надявам се да се оправят тези от вас на които им е лошо. Снощи имах малка неприятност с колата ама сега няма да се оплаквам, че нещо днес съм в настроение , на пук на всичко.. Може би защото отдавна не съм била свежа сутрин..Усмихнат ден на всички   bouquet

# 208
Добро утро и от мен! newsm53
Честито и добре дошли на новите юлски мами! Желая ви
Шокирана не се притеснявай от сега за раждане и първите 2 месеца. Да, трудни са, но после всичко отминава. А хубавото е, че си подготвена и знаеш, какво те очаква. Колко ти е голямо детето?? Аз имам момиченце на 13 месеца и не се притеснявам дали ще се справя или не. Така или иначе около мен няма кой да ми помага, ще се справям сама както мога. Таткото и той помага като се върне от работа към 8-9ч.вечерта. Само да сме живи и здрави и всичко с малките бебета да е наред. Тук има и други момичета с малки деца. Не си сама.  Heart Eyes Аз от сега си представям как ще си играят двете дечица, как ще се смеят заедно. Много ме бива в мечтането newsm03
Да се похваля вчера си похапнах и то доста и не съм повръщала. И през деня така с апетит си хапвах.  newsm17 Охх дано това да е края!!!!!
Аз пак да си кажа днес съм на преглед. Предния път преди да тръгна за кабинета, като започна да ме хваща страха, малеееее все едно отивах да раждам. Цялата се бях разтреперила и чак разстройство имах от страх. Но днес си мисля, че ще съм добре. Стискайте ми палци.

# 209
Пишете ме и мен в списъка.  Hug
На 28 години в момента навършени. С едно дете момиче на 3г,5м. С Белинда сме расли заедно като деца, на една улица. Много се радвам, че и вторите ще ги чакаме по едно и също време като първите. Дано и да ги кърмим сравнително дълго като първите.  Wink
Не съм много ентусиазирана все още, не беше особено планирано, по-нататък сигурно повече ще се зарадвам. Момиче искам пак.
Повръщам по няколко пъти на ден, миналата седмица я прекарах в болницата на системи и инжекции деган, уж ме пооправиха, но сега вкъщи пак си повръщам по два-три пъти. Е, преди беше по 6-7 и се чувствах много по-зле.
Миналият понеделник бях в 6г.с., значи сега съм 7ма. Тогава ми установиха и бремеността, в ДКЦ-то казаха, че било рано, а в болницата веднага видяха бебе.

Може ли малко въпросчета?
Значи последната ми менструация, първият и ден по-точно беше на 14 октомври. По спомени съм забременяла на 24-25 октомври някъде. Кога да очаквам термин? В болницата не ми казаха, а и аз по принцип се стресирам от прегледи и манипулации и не попитах.

Еми поздрави! като се ентусиазирам ще вляза предполагам в общия приповдигнат тон на темата. Или като спра да повръщам.

Общи условия

Активация на акаунт