Отговори
# 210
ДеСи, много се радвам да те видя тук Hug
http://www.bg-mamma.com/site/component/option,com_wrapper/Itemid,38/
20ти юли ти излиза, така ще те пиша, ако има промяна кажи Simple Smile

# 211
Добро утро, дами!
Kokolin@, с прегледа всичко ще е наред! Не се тревожи!
ДеЩоВиди, много тежко звучи това с твоето повръщане! Аз съм в 7-ма г.с., гади ми се, но досега не съм повръщала. Първа бременност ми е и нямам база за сравнение, но така като се гледам, изглежда като да минава леко Simple Smile За термина ти - 20 юли чакай бебчето Simple Smile Стискам палци на теб и всички останали да са наред нещата!

# 212
Добро утро,

аз се завърнах от пистите Mr. Green Изкарахме си страхотно, въпрки продължаващото повръщане сутрин Sick

Май последно писах на 3та страница, а сега сме на 11 ooooh! Щ се опитам да наваксам с четенето Wink

# 213
  • София
ДеЩоВиди, моята дата на посл. менстр. е 13 октомври и по мои сметки съм в осма седмица, ти защо седма смяташ?? И аз съм от Плевен  Grinning

# 214
  • София
Здравейте, здравейте!
Добре дошли нови бременлийки! Множим се бързо гледам  newsm74
А на тези, на които им е зле стискам палци бързо да им минава, че това повръщането е много гадна работа.
Аз като ви чета и започвам да си мисля, че не съм бременна Grinning Съвсем малко и рядко ми се гади. А може би още ми е рано Thinking В 6-та седмица съм. В четвъртък като вляза в 7-ма очаквам да ме връхлети и мен този дискомфорт.

# 215
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Добро утро от мен.
От снощи и аз съм с гърлобол и ужасна хрема.Днеска се наливам с чайчета,дано се размина от нещо по сериозно. Tired

Добре дошли на новите майчета.Виждам ,че вече си имаме и близнаци. Peace

Аз се чудя нещо и ще попитам вие какво мислите.В петък трябва да пътувам до Варна,че имам изпит.Но се притеснявам,понякога маршрутките са ужасни и пристигам като разбита,всичко ме боли.130 км. яко друсане и бая теснотия.Мъжо за съжаление е на работа и няма да има възможност да ме закара.Чудя се удачно ли е да пътувам сега.Мога да си отложа изпита за края на януари.Макар че вече един отложих защото се чувствам ужасно изморена,и незапомняща. Mr. GreenЕдна позната ми каза да не рискувам сега,в края на януари вече ще съм към края на 4 и тогава щяло да е много по - безопасно. newsm78

# 216
Добро утро и от мен.
Аз също се присъединявам към болните,но на обяд отивам за болнични-не мисля да се правя на героиня.
На ме последната ми ментсруация е на 30.09 и термина ми е 07.07, така че ДеЩоВиди на теб би трябвало да е 20-21.07.2008.
Лек ден на всички   bouquet

# 217
ДеЩоВиди, моята дата на посл. менстр. е 13 октомври и по мои сметки съм в осма седмица, ти защо седма смяташ?? И аз съм от Плевен  Grinning

Ми не знам, миналият понеделник в родилното ми казаха, че съм в 6та. На мен менструацията ми напоследък е през 24-25 дни, това май също има значение, може и грешка да има някаква.

Повръщането при някои започва много рано. При мен започна около два дни след форумската среща, поне там бях добре, че и почти две чаши вино ометох.

Притеснява ме, че сигурно повръщам и фолиевата киселина.

Миналото раждане по сметките на лекарите там с онези въртящите се календарчета и по изчисленията на менструацията терминът ми беше на 16 юни. Ехографът на Мазнейкова през март показа 19 юни, когато и родих, баш на термин. та ще видим. Раче значи, аз ги харесвам. С дъщеря ми и двете сме близнаци.

# 218
Здравейте и от мен   Вчера видях  тупкащо сърце та се осмелих да се включа и аз  В 8г.с.сьм и сьм много скарана  с клавиатурата  Crazy За което се извинявам . Втора бременност ми е На 35 години. От Стара Загора  Имам син на 10 год.Много се радвам че ви има    bouquet Лек ден на всички

# 219
Хайде и аз да се запиша. Малко суеверие ме гонеше да сега и за това само четях, но вече довършвам 10 г.с. с се надявам всичко да е наред. Досега имам два ехографа - един със сакче и един с бебчо. Видяхме му и сърчицето.
Предстоят ми утре изследванията на кръв и урина и нов ехограф другата седмица  Praynig

За протокола - на 28 г. съм от София, първа бременност. Терминът е записан на 2 юли  Simple Smile

Деска видях те, мила. Честито и много се радвам, че ще ги караме една зодия малките юначета.

# 220
Поздравления и добре дошли на всички нови майчета  Hug  bouquet
Групата се умножава доста добре Simple Smile
Поздравления и за близначетата Simple Smile Най-после се появиха.
Аз съм в много празнично настроение от идващите празници, заради най-страхотния коледен подарък, който си направихме  baby_neutral Така съм украсила вкъщи, че не ми се тръгва на работа сутрин.  Rolling Eyes

# 221
  • София
Пухчо, а ако представиш болничен лист за деня на изпита, те не са ли длъжни да ти определят индивидуална дата? То не че е голям кеф индивидуално да се явиш де...

# 222
добро утро на вси4ки!
като гледам колко сте изписали ще имам да наваксвам и аз доста с 4етенето

да ви споделя аз последните три дни се чувствам страхотно: няма гадене, прилошаване или каквото и да било:)
да се надявам че сте е така .....макар че едва ли:)

лека седмица на всички и без  Sick
  bouquet

# 223
  • София
Пишете ме и мен в списъка.  Hug
Деситааааааа Hug Hug Hug Ех, тази групичка се очертава страхооотна! Толкова се радвам Heart Eyes
Аз тази сутрин ходих за първи път на преглед. Всичко е  наред Grinning Имаме плоден сак, в матката е, с точица вътре Heart Eyes Още нямаше пулсации, но следващия път, да се надяваме, ще има! Ехографът ми сметна 5 седм. и 5 дни - точно колкото смятам и аз. Значи слънчицето се развива перфектно! Мнооооого съм доволен Sunglasses
Определиха ми термин 31 юли, но като вземем предвид високосната година, значи оставам за 30-ти!
Айде, почвам да бачкам, че от сутринта само бебета са ми в главата и не съм свършила за 5 стинки работа hahaha

# 224
Дуци как се лекуваш от настинката? Снощи вдигнах температура 37.3 (която после падна до 36.9), но не посмях да пия никакви лекарства. Почти не можах да спя, носът ми или течеше или беше запушен и не можех да дишам, а на всичкото отгоре в малкото време, в което успях да поспя сънувах кошмар Cry

Общи условия

Активация на акаунт