Отговори
# 225
Влизам да ви кажа някакави трикове, преди малко се връщам от родилното, ходих за болничен и понеже до към 11ч бях повърнала 5 пъти, ги попитах няма ли каквото и да е, поне нещо да ми помогне. Казаха:

- настъргани ябълки с изцеден лимон - при мен не действа, пробвах
- кока-кола - на малки глътки, но не и ако имаш киселини. Понякога биели и инжекции с кофеин, едно време обаче, сега нямало практика. Но кафето не помагало много, по-скоро колата.
- водка или уйски на екс една капачка, най-добре сутрин на гладно, но можело близо 50гр на ден, разпределени на няколко глътки. Ей сега ударих една капачка уйски и ще кажа по-късно как е.
- полвин чаша ледена биричка
- да ядеш каквото ти се яде
- препечени филийки, сухари, с малко сол или сирене
- възможно изключване на въглехидратите и сладките неща
- инжекциите деган и хапчетата не се препоръчват

Еми тва е, може да не спрем да драйфаме, но пък ще се пропием.  Wink

# 226
Добро утро и от мен!

Добре дошли на новите мами, ах колко юлски бебчета ще има smile3522

На мен пак ми е зле, ама то май вече свикнах ooooh! само да добавя, че вече рева като магаре за щяло и нещяло...аз пак да питам Мамите /извинявайте , ама си е друго да чуеш нещо от вече раждала жена/ знам, че всичко е  индивидуално, но вярно ли е че след 3-ия месец гаденето и виенето на свят престава?????

# 227
- кока-кола - на малки глътки, но не и ако имаш киселини.

Simple Smile
на мен кола ми помага определено Simple Smile
в крайна сметка всичко трябжа да се пробва.......

# 228
нещо ме можах да се справя с копирането, извинявайте .....още ми е трудно да се ориентирам Wink

исках да добавя, че като ям зелена салата ми олеква и може ни за това се чувствам по добре тези дни newsm78, но пък wc-то е мое  Embarassed
ще пробваме маи всички трикове

# 229
  • София
Каква зелена салата сега бе, душа?

Само между другото, това са ни правата по закон http://www.nhif.bg/bg/default.phtml?w=1024&h=738

# 230
Ми зелена, пълнаа с нитрати сигурно,но определено ми олеква и ме прокарва Embarassed

като тревопасно съм станала  Laughing, но какво да се прави

# 231
  • София
Ама марула ли? Те сега продават ли? Номерът с копирането на линка не стана, най-долу на страницата, pdf file "Майчино здравеопазване"

# 232
да, да марула ! и лук и краставичка Simple Smile

# 233
Marigold, благодаря за линка!
Тези лекари са станали ега ти кожодерите, тъй че не е зле човек да си знае правата и да си ги отстоява. Тук в БГ имаме да се учим на това още известно време, предполагам...

# 234
Ехе, колко много нови попълнея си имаме. Честито на ДеЩоВиди, polys и dollyeta Hug
При мен си е все същото, почти нищо не усещам, само започна маалко да ми се гади. Вчера изяхдох няколко желарина бонбона и ми стана много лошо от тях. Иначе си хапвам добре и все ми се ядат тестени неща Crazy

# 235
Marigold, благодаря за линка!
Тези лекари са станали ега ти кожодерите, тъй че не е зле човек да си знае правата и да си ги отстоява. Тук в БГ имаме да се учим на това още известно време, предполагам...
И аз и аз  bouquet

Пухчо, на мен лекаря ми каза че до края на третия месец не е препоръчително да се пътува на дълги разстояния- ама ти си прецени Thinking Защо не попиташ своя лекар???

# 236
Marigold, наистина този линк е супер. Аз никога не съм се интересувала от тези неща, е не са ми и трябвали.
Но тук доста добре е разяснено....Simple Smile

# 237
Честито на новодошлите Hug
Аз все още съм много скапана, почти целодневно ми се гади. Определено е по-различно от предния път - тогава ми се спеше много и повръщах, а сега ми се гади целодневно... Confused

# 238
Здравейте и от мен!Не съм се включвала от много време! Виждам че сме се увеличили доста! Честито на новодошлите и леко бременеене.
Ние сме добре! Ходихме на доки вчера, станали сме 2.5см и вече ясно се вижда сладкото ми ембрионче, а сърчицето си тупти ли тупти... Много готино!
Иначе много ми се гади, но не повръщам и изобщо немога да се храня, но пък съм щастлива. Това е засега! Отивам да работя! Hug

# 239
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Marigold,вярно е че с болничен трябва да ми дадат протокол за индивидуално явяване ,ама честно предпочитам да ида директно на поправка от колкото точно сега да ме цеди някой.А освен това в веднъж опитах да се явя индивидуално по този начин и ми заявиха, че имало поправки и ликвидации изобщо да не ги занимавам с мойте болнични. Crazy Какво да ги правиш,изживяват се на велики.
Пухчо, на мен лекаря ми каза че до края на третия месец не е препоръчително да се пътува на дълги разстояния- ама ти си прецени Thinking Защо не попиташ своя лекар???
Shada моя лекар ми каза да отида следващата седмица,вече сериозно се замислям дали да не отида утре да говоря с него все пак.Може и да е престараване от моя страна но след зацапването което отмина ,бих казала че хич не ми се рискува.

Общи условия

Активация на акаунт