Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на безсъние и други проблеми със съня по време на бременност?
Какви са стандартните тестове, които трябва да се направят по време на бременност?
Какви са цените на прегледите при гинеколози и ехографи по време на бременност във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на безсъние и други проблеми със съня по време на бременност?
Безсънието по време на бременност може да бъде причинено от различни фактори, включително хормонални промени, физически дискомфорт и емоционален стрес. Някои често срещани симптоми включват трудности при заспиване, често събуждане през нощта и повишено дневно време за сън. Повишената честота на събуждане през нощта може да се дължи на посещения до тоалетната, физически дискомфорт като болки в гърба или корема или емоционални фактори като стрес или тревожност.
-
Какви са стандартните тестове, които трябва да се направят по време на бременност?
-
Какви са цените на прегледите при гинеколози и ехографи по време на бременност във Варна?
-
Какви са препоръките за управление на безсънието по време на бременност?
-
Какво може да означава липсата на видим плоден сак след 11-дневно закъснение?
. Лека бременност 
. Ужас, толкова много напълнях последните 3 години, че направо не се понасям
Сложиха ми я някъде през 7 месец, ако не се лъжа, а когато бебчо се роди се оказа и той с отрицателен и си спестих другите 150 лв., н0 260 са страшно много.
И започна
На мен само ми се гади, не съм повръщала до сега - аз много трудно повръщам по принцип.После в Пощенска банка - съответно -опашка 10 човека. Прави.Ужас. Изпих си водата- пак ми е лошо. Едвам свърших работа и се върнах обратно.Сега се чувствам малко по-добре, пия кола.Шубе ме е вече да карам:cry:
нещо май се оплетох, моля ви ако на някоя от вас се е случвало нека сподели 
Бях си записала час за 2 часа, но влязох в 2:45. Приятелят ми ми каза следващия път да питам кои лекари са в 4-ти и 5-ти кабинет и да си запиша час за тях, защото там по-бързо се минавало
Малка и черна, нищо повече не се вижда. Ето я и нея - 
въобще не се сетих за това, а какво ли не ми мина през главата...наистина снощи бях заспала по тениска на дивана и съпругът ми ме пренесъл...ама кой да се сети 
Не съм сигурна обаче от какво е. Със сигурност при мен не е от много ядене, защото някак не ми върви тази част напоследък (затова започвам и витамините вече!).. А и запек нямам... Но при мен е рано да е от друго, в началото на 7 гс съм...