Времето бързо минава, лети - ДЕКЕМВРИ е - сбъдват се наще мечти!

• 11 970
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Клерче, понеже ти втори път успешно се справяш със спиране на нощното хранене искам да те питам следното: Пишеш, че се храните на около 3 ч и последното в 12, но се чудя ако привикне на режим през 3 часа как не се буди към 3 през нощта или даваш водичка ако се разбуди?
Дари и Вифреш успех утре  и чакаме новини Hug

# 211
Здравейте момичета!  Hug

Мен ме наляга нещо като депресия. Колкото повече наближава, толкова по-страхлива ставам. И днес като бях на преглед. Имам си контракции имам си почти 4 см разкритие. И направо ми се сви коремчето от "ужас". Извинявайте, че ви занимавам, но имам чувството, че ще откача!  #Crazy

# 212
  • София
bebobo ,аз съм много доволна от ТК. Когато ме оперираха, имаше малка истерия с ВИП-стаите, точно тогава имаше голям наплив и платилите цял пакет бяха леко изнервени,че може да им се размине със стаята. Но на следващия ден, когато мен трябваше да ме местят, се освободиха стаите и ме преместиха без проблем. А на още по-следващия ден още се освободиха, та настаниха и тези, които искаха ВИП, но не бяха платили предварителен пакет, а само заявиха, че искат такава стая. Моят съвет да не плащаш цял пакет, защото макар и да имаш предимство, ако са заети стаите точно тогава, едва ли ще ги гонят хората. А така или иначе доста се надплаща според дните, които реално си в болницата. Направи си избор на лекар, за да си спокойна, а стаята, ако не същия ден, на следващия се намира. Когато те приемат вече може да кажеш, че желаеш, но това не ти гарантира, че ще имаш, но пък плащаш накрая, ако те настанят. Аз бях с едно момиче, което беше в стаята 12 дни ( 11- в стаята и 1 в реанимацията) заради проблеми с дечицата(тя имаше близначета), та накрая за целия престой плати 330 лв, плюс, ако има избор на лекар още 500 лв, плюс изследвания и консултации преди раждане примерно 100-на лв и получаваш 930 лв. А аз толкова платих за 4 дни в стаята плюс избор и консултациите, които влизат в пакета Wink  Според мен лекарят е най-важен, а другото се урежда.

# 213
Мерси много Вещичка Grinning

# 214
  • София
Здравейте и от мен. Да се отчета - първо за Муниека видяхме я за не повече от 2 минути с баба Тонка, изглеждаше много добре, каза че е доволна от ТК, не можахме много много да я разпитаме, защото беше извън времето за посещение. Каза, че има доста шевове. А и името на бебка е още под въпрос.
Мен от тази седмица ме викат на тонове два пъти в седмицата, не че имаме проблем, ама наближавал бил термина.
После направих една 2-3 часова разходка и сега отмарям.
Ми май  е това. Друго не се сещам, ама съм и доста изморена, ако има нещо пак ще пиша.
О да сетих се  - успех на раждащите утре мами.

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 18:39 от nonich

# 215
  • Габрово
Честити бебчета на муниека и лили  bouquetБързо оздравяване на мамите и скоро да се гушкат в къщи с бебоците!

Раждането на Муниека май и мен ме постресна защото веднага след като прочетох започнах да "раждам" и аз Mr. Green
Цяла нощ имах контракции, които не бяха съвсем безболезнени  и досега съм със силни като менструални болки, но понеже нито тапата е паднала, нито водите са изтекли та се чудех какво да правя, но все пак отидохме до болницата днес и казаха, че имам малко разкритие, но нямало да раждам засега и поне намазах запис на тоновете, че да видя и аз какво е туй чудо, но както винаги нито хапчета за болката изписаха, нито нищо, а мен продължава да си ме боли Sad
Ами ожалвах се и аз...

За утре късмет на Дари и Ви фреш Peace

# 216
Успех утре на раждащите мами...стискаме палци!!!
Бабче какво каза доки за кръвното?Говорихте ли?
Аз утре съм на среща с лекаркат апри която ще раждам...да видим какво ще каже...
Относно градините и по големите деца...азмисля Йоанна да я спра след тази седмица...но незнам до кога newsm78
Може би януари да я пусна ама незнам...както дойде...поне тези  месеци най -зимните да не носи вируси...
Аз съм в настроение...нямам такива изблици на сълзи, ноникога не е късно:-)нали така...Дръжте се мамчета малко остана на тези дето още не сме родили....
Лека вечер!

# 217
  • Пловдив
МОЛЯ, помогнете и ... не ми се смейте  Embarassed Embarassed Embarassed

Искам да си направя албумче в december2007 в snimka.bg, а незнам как.
Моля  Praynig, някой да ми обясни.
БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet

# 218
  • София
Здравейте, мамчета, бъдещи и настоящи!
Пресни поздрави имате от Муниека и една молба специално към Баба Тонка: кажи ми моля те имената ти, за да ги дам на Муниека и да може тя да те намери в болницата. Разбрах, че ще те приемат утре, ще стискам палци! Hug Та тях ще ги изписват на 7-ми, петък, така че тя се закани да провери дали сме пак на тортичка в Хъшове! Laughing

# 219
Стискаме палци на мамчетата, които ще раждат утре.  Hug
G-baby, какво е станало с бабчето? Да не я резнат? Нонич, я кажи, че ти трябва да си наясно. Тъкмо щях да питам защо я няма на линия, а всъщност е на линия, къде блея и аз. А за Муниека, супер, тъкмо ще се видим в петък и ще разкаже на дълго и на широко, само да не я изпишат предварително (всъщност защо ще я държат толкова много? Нонич пише, че имала мн шевове, дали заради това или заради бебо?).
Мама Боби, трябва да влезеш с user и парола (пише ги на 1-ва страничка) и после даваш "създаване на нов албум" или подобно, че говоря на изуст, след което качваш снимки. Мисля, че ще се справиш, всичко е на бг и не би трябвало да се затрудниш. Все пак ако има нещо пиши, ако искаш и на лични.

# 220
МОЛЯ, помогнете и ... не ми се смейте  Embarassed Embarassed Embarassed

Искам да си направя албумче в december2007 в snimka.bg, а незнам как.
Моля  Praynig, някой да ми обясни.
БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet

МамаБоби, влизаш в снимка.бг с потр. име и парола...горе малко в ляво виждаш опция "създаване на нов албум"...слагаш си име, натискаш "създай" и така...после отиваш в този албум и от дясно ще видиш опция "добави снимки в албума"....това е Peace

# 221
  • София
Привет от мен  Grinning
И май е за последно преди да се отчета с Голямата Новина. Утре сутринта ме взимат в патология и подозирам, че ще си отлежа до второ пришествие. И то не заради кръвно, а зарад пустото ми желание за естествено раждане. Та ще видим колко народ ще се изреди да ме гледа и какво ще последва от цялата тази работа.
И понеже изобщо не остана време, да днес бях на мащабна обиколка за холна масичка и пердета. Искрено ви препоръчвам да идете в новия мебелен магазин "Зона" на спирка Орион. 5 етажа с голямо разнообразие от мебели. Хареса ми много повече от Комо, Айко и Арон. А на първия етаж има всякакви джунджурии от бамбук и дърво.  yes
Та след като обиколихме и си харесах масичка, хванах майка ми под ръчичка и направихме страшен тур по магазините за пердета. Накрая едвам ходех, и сега съм скапана, ама то това беше целта на упражнението. Та харесах си и пердета и то в единствения магазин, в който не беше безумно ароматизирано и не миришеше на мухъл. Дали защото ми е изострено обонянието от бременността, но наистина не знам как седят по цял ден тия продавачки в магазините. Смърди та се не трае. Както и да е.
Сега след като ще ме приемат за лежане, мога да си преместя нещицата в по-голяма чанта и смятам да направя известна реорганизация. Преди всичко ще си запълня плейъра с малко аудиокниги и още един епизод на Хаус.
Ако някой е лежал в патологията на ТК нека сподели информация какво е положението там.
Джи-Бейби, казвам се Антония Тодорова. Нонич обеща в петък като ходят на обиколка да минат да ме видят. Аз съм почти убедена, че няма да родя до тогава, така че ако някой има път към ТК - там съм.
Да ви река, чувствам се много спокойна. За разлика от благоверния, който много се е шашардисал. Ох, стана много дълго и аз съм уморена и гладна.  eat

# 222
  • София
Тъкмо написах един дълъг пост за Баба Тонка, тя се появила и е казала голямата новина.
А относно сълзите и лошото настроение - ей един крив ден нямам през бремеността (като изключим ако някой ме е ядосал и то в работата). Сега откакто съм си у нас - настроението ми е на 6. Дано само да не се обърнат нещата след като родя.  Praynig

# 223
  • София
Ами бебето на Муниека е на някакъв антибиотик и се водело "недоносено", та затова ще ги държат чак до петък. И тя се чуди какво толкова му е недоносеното, термина й последно беше за 21-22 декември, бебата си се е родила достатъчно голяма, а може би просто те искат да си я задържат, по разни... "користни" причини, знае ли човек.

# 224
Абе дано всичко да е ОК с бебка на Муниека и нея самата, пък ще полежи повечко там, няма значение, с бабчето поне може да си правят компания Simple Smile
А за настроението, аз като бях на работа, бях по изнервена, сега ми е едно спокойно, само дето мъжа ми ме дразни по някога с неговото седене пред компа, ама...кво да праи човек, ще го видя като се появи бебка дали пак ще играе игрички. Иначе утре в "Часът на мама" ще говорят точно по темата за следродилната депресия, та ако искате гледайте (аз гледам ако се сетя и нямам какво да правя).
Вчера и аз като разбрах, че Муниека е родила и болните, и аз се бях шашнала, явно тази новина подейства на всички ни. Но днес се чувствам чудесно, бърсах прах, преподредих терасата към спалнята ни и така си направих кът за гладене Simple Smile Добре се получи, а и колелото има къде да стой (даже викам на мъжо "подготвила съм ти го, само трябва да тренираш"  Mr. Green). Направих баница, тая вечер решихме да сме на баничка с кисело мляко, нещо по-лекичко. Правя сега и някакъв сладкиш с ябълки, че свеки беше пратила ябълки и само се развалят, а не ми се ядат, нещо на мандарини съм го ударила, ям с кг... Изпрах всички налични възглавници на кучето (наследство от предишните тук, та сега миришат хубаво Simple Smile ).
Айде стига толкова, че пак се увлякох, да ходя да видя тоя сладкиш, ще става ли за ядене или не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт