Отговори
# 150
А, моя кръчмар ,вече не е  smile3533

# 151
Ники, честит имен ден на теб и на мъжо .Честита ви и годишнина .Обичайте се и мъжо по малко да те ядосва.

Зори,стискам палци ,мила всичко да е наред.Пиши като се върнеш от прегледа .

# 152
Това го видях  една тема в Бъдещи и настоящи,много ми хареса
http://www.llerrah.com/achildsangel.htm
 Hug

# 153
  • София
Никче, честит имен ден мила, на теб и на мъжО. Да сте живи и здрави у много да се обичате, а той ако може повече да слуша. Hug   bouquet  Heart Eyes
Ясничка, къде се губиш мило, липсваш ни.Ще трябва да те хвана аз по-изкъсо, да ми разкажеш това онова.  Heart Eyes

# 154
  • Виена
Честит празник на всички НИКИТА!!! Да са ни живи и здрави! Да им се слави прекрасното име!
Тук днес е голям празник. В Австрия си имат един добър Николаус и един лош Крампус. Николяус раздава днес на добрите деца лакомства, а Крампус им дава торбички с въглени (но това вчера!) Познайте дали някое дете получава нещо от Крампус  Mr. Green Винаги се движат заедно обаче!
Берни, малко си поплаках над тоя линк!  Hug Благодаря, много вълнуващо! Марти ми се вижда много пораснал на снимката! Цункай го по петичката от мене!  Heart Eyes
Аничка, споко! Рони като ми звънна на мене, аз можех да се закълна, че събитието няма да е същия ден.  Whistling Ма ей, на! Виж как стана  Mr. Green Затова предупреждавам, че Рони е с връзки и като ти се обади да те пита как си (с оня невинния гласец  Wink ), по-добре не мърдай никъде без багажа.  Mr. Green
Зори, без паника! Ти си знаеш!  Hug
Весел празник на всички! Аз изчезвам, че ще имам гости и трябва да приготвям рибката!

# 155
 bouquet Честити ти празници Ники и семейство!
Пожелавам ви в отлично здраве и прекрасно настроение да дочакате ВАШИЯ МАРТЕНСКИ ЩЪРКЕЛ!
 Hug

# 156
Ники честит РД на патерици и честити имен ден и годишнина  на теб и мъжлето.

Пожелавам ви цялото щастие на този свят,подплатено с мартенска госпожица  bouquet

# 157
Никчо, честит троен празник. Желая ви много да се обичате и винаги да имате това, което ви прави щастливи.   bouquet

И тази седмица си останахме без срещичка, а и Зори не видяхме на изпроводяк. Нещо много ни куца организацията напоследък. Аз съм свободен електрон и съм съгласна, така че мислете нещо и казвайте, че вече от кит се превърнах в барбарон и ако натрупа сняг кой знае кога ще ви видя. Ами липсвате ми.  Heart Eyes

# 158
Никинце, и тук - Честити ти празници/цели три броя/! Жива и здрава да си ни! А догодина ще празнувате трима! Толкова е хубаво като си го представи човек! Обичкам те! И нали няма да забравиш какво ти заръчах. Wink
П.С. Специални поздрави на Ники №2 от мен!

Глоренце, Вики е добре. Днес бяхме на контролен преглед - всичко е супер. Но оставаме на антибиотик.

П.С. Тъй като се връщам към любимото си старо задължение -списъка , имам една молба. Понеже така или иначе не се научих да поставям разни снимки в постовете си, моля някой да ми помогне да сложа една иконка на Св.Серафим в последния си постинг към темата за списъка. Св.Серафим е закрилник на бебетата и децата - информация лично от главата на църквата в Пловидв. Бях заръчала да разпитат.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 19:38 от svetlana_78

# 159
  • София
ето меее,бебчо е много добре,вече е 740г. и даже върви с 10-тина дни напред от термина,който аз си изчислих.Явно протеините и суматите лекарства са помогнали все пак и той папка добре.Дано и за напред сме така. Praynig

# 160
Зоренце, браво на вас, значи добре го гледкаш бебо! Искрено ти се радвам! Hug Hug Hug Все така да я карате с бебо до края. Peace

# 161
Зори, дано в Брюксел да попаднеш на много добър лекар, който да се грижи за вас с бебчо. И да продължаваш да ни радваш с хубави новини.  Hug

Светле, да го цункаш щуротийчо.  Heart Eyes

Ренче, недей така говори за мен, че уважаемите дами ще спрат да си вдигат телефоните.  Laughing

# 162
  • София
Ренче, недей така говори за мен, че уважаемите дами ще спрат да си вдигат телефоните.  Laughing

Ронка, Юли месец като ти зачезна и не ти вдигам перманентно да не се чудиш защо.  Mr. Green

# 163
Да, обаче пък аз ще се обадя на Весето и тя ще те издаде. Добричка и душичка е.  Grinning

# 164
  • София
Малко спамо-чат ... относно Веселуяшка , тя ми е дружка и няма да ме предаде. При това ще си има толкова грижи на морето с детето , че ... и тя няма да си чуе телефона. Ама ако обещаеш после да се напием както трябва, обещавам да съм добричка и да не се покривам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт