Отговори
# 180
Лили и Ритка, ако скоро не сте гледали филма "9 месеца" с Хю Гранд и Джулиан Мур, горещо ви го препоръчвам. Много разтоварващ е. Добре е и мъжовете да го гледат.  Mr. Green
Добре ти е подействал Хирсаря май Rolling Eyes Mr. Green
Направо чудесно. Току що прекръстих един артист.  Joy И няма да си признавам пред никого, че се насвитках като дива керемида с чаша и половина (може и по-малко да беше) червено вино.  Mr. Green Само Светлето знае, защото един портьо ме изпорти.  Mr. Green
А на 9 месеца попаднах в събота по НВО-комедийния им канал. Бях забравила какъв дивашки  филм е.  Grinning

Представяте ли си, Ламята и добра душа. С това ламешко име.  hahaha

/Херка, като ти писна, бамни ме. Такмън да си почина малко от компа Mr. Green/

# 181
  • Стара Загора
/Херка, като ти писна, бамни ме. Такмън да си почина малко от компа Mr. Green/
Нцъ  Naughty друго наказание съм ти измислила Crossing Arms Пращам ти Слави вместо бан...вярвай ми ще се самобаннеш като го получиш Mr. Green Hug
Винцето е хубава работа...хубави неща върши Mr. Green казвам го от личен опит Crazy

# 182
  • София
Херко, това с лентичката още ми е далечно, но като мине рисковия период обещавам, живи, здрави и незадоволени ... Joy Весела каза че сме спамърки гадни ...

# 183
Добре, само чакай да мине гласуването за любим МОД.  Mr. Green После - пълна свобода.  hahaha
А Веселка е подслушвачка непишеща.  Crossing Arms

# 184
  • Стара Загора
Херко, това с лентичката още ми е далечно, но като мине рисковия период обещавам, живи, здрави и незадоволени ... Joy Весела каза че сме спамърки гадни ...
Аз не съм гадна  Naughty груба съм Mr. Green

# 185
  • София
А за винцето червено , много ли е забранено?

# 186
Докато е забранен и секса.  Mr. Green
На мен едно време след 4-тия месец ми го вкараха като лекарство против ниско кръвно.  Wink
Нали си знаеш обаче, че след 2 седмици ще питаш дока и това. Можеш да си записваш, каквото се сетиш, че накрая много се забравя.  Laughing

# 187
Какво ми е, Ронич? добрата ламя Спаска! шъ видиш ти, куту се заяждаш!

Ритка, спираш всякакви забавления и се концентрираш върху глезоча! грижа за тебе си! шопинг, папинг, спинкинг и слушкинг от страна на всички околни! понимаеш?
Даже Мия Лакомия потвърди току що с да-да-дааааа! Слушай детето какво ти казва, хихи михи

и да даваш ежедневен отчет как върви!

# 188
А Веселка е подслушвачка непишеща.  Crossing Arms
Ами днес бях на работа по заместване и с тая нахална колежка - Ритата- не мога да се докопам до клавиатура  Mr. Green. А ти иначе кво искаш да кажеш като викаш, че съм добричка и всичко си казвам  Crossing Arms? Егати пък кви сте хиени  smile3534 - човек нищо не ви каже и вие вече всички разбрали Heart Eyes.

Аничка, вече много те мисля и да знаеш, че съм с перманентно стиснати палци в очакване на малкия ти мъж fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed.

Приятен уикенд, милички  Hug Hug Hug.

# 189
  • София
Ритка,радвам се,че всичко е ок за сега.На нас секса ни е забранен до края.Винцето също ми е забранено до края  Close- заради кръвното и лекарствата дето пия.

Мацки - стискайте ми палци утре.В 9 ч. политам за Белгия ,дано бебчо е добре и не му се отрази негативно летенето. PraynigАз ще ви пиша още утре. Hug

# 190
  • Стара Загора
angels_zg лек полет...всичко ще е наред Hug Стискам палци и чакам включването ти от чужбинско Heart Eyes Погали шкембата от мен Heart Eyes

# 191
Зори, лек полет и от мен. Вярвам, че всичко ще бъде наред. HugПиши ни наистина веднага щом можеш, защото ще те мислим. Heart Eyes

# 192
Лек полет, Зори! Всичко ще е наред.  Hug

# 193
Леко пътуване и от мен Зори.

Бори, някакви новини от Дари? Аз не смея да звънна, че не знам какъв е режима с бебетата в МД - да не ги сваря кърмещи се.

Веселке, благодаря за стиснатите палци. И аз вече си искам младежа да си го гушкам. Въобще всички вкъщи го чакат с нетърпение. А той си ритка в корема. Особено протестира като заседна пред компа. Иначе е кротичък. Днес понеже беше послушен - и на разходка го водих и следобеден сън спахме Simple Smile

# 194
Зори лек път мила.Всичко ще наред Hug

Аничка
не остана мила ще си го гушкаш юнака  съвсем скоро аз също като Веселка съм ти стиснала едни палци ей така за всеки случай Wink

Аз се събудих току що,направих си кафенце и съм още по пижама нещо не ми се захваща да щетам smile3506 ама ще трябва.

Весели събота и неделя на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт