Отговори
# 225
  • Виена
Раличке, и ние бяхме на 12 километра от Банско. Предлагам ти вече редовно да се чуваме с теб и да се разбираме къде ще се видим направо, защото явно все по едни и същи места си ходим.
Аз предлагам да вземете да се засечете на някое училище за бъдещи мами  Wink
Ритке, като написа с такава увереност, че чакаш лъвче, та се сетих... Рони ме питаше какво предпочитам да е бебето (рак или лъв) от гледна точка на козирошката ми природа, понеже терминът ми беше за 28 юли. Бях сигурна, че каквото и да е ще ми се настани трайно на главата и...о, чудо! Познах!  Mr. Green Излезе раче, на 18 юли, цели 10 дни преди плануваната дата. Сега си имам рак с лъвско сърце, величествено настанил се на главата ми, но това е най-най-хубавото нещо, което ми се е случвало някога!  Heart Eyes
Гушкаци и целувки на всички!
Приятна седмица от утре и бременните да се пазят много!
Аничка не съм я мяркала днеска...  Thinking Да не би да са се чули с Рони през деня и ние да не знаем нещо важно  newsm78

# 226
Благодаря ви от името на мъжо за пожеланията:) С изненадата не се получи както на мен ми се искаше...то друг път го чакам и закъснява с часове, а баш сега да вземат да свършат повече от час по-рано и той взе,че се прибра доста преди гостите. Но пак си беше изненада, не очакваше да бъде посрещнат от такава обилна вечеря:) Аз все пак 2 дни творя, да живее готварския форум!
За първи път откакто живеем тук /при нашите/ каня гости, голямо постижение си беше. По-рано, като бяхме в Дружба, почти всеки уикенд идваше по някой.
 Аничка, как е? Ако случайно утре следобеда наминеш към Шейново, обади се. И да ви кажа,че Ася тая седмица пак ще идва към София, от достоверен източник го знам, време е да направим срещата. Изпуснахме Зори, поне Асята да хванем.
 Рени, нищо не разказваш за Филип, и снимки отдавна не сме виждали.
 Ани, тоз Влади много готин. Аз не съм те виждала на живо, само от няколко снимки, дето си качвала в албумчето,ама ми се струва, че ти е одрал кожата, а?
 Котката ми се настани точно пред монитора и вече  не виждам какво пиша...
 Желая ви хубава нова седмица. Още малко остава до Коледа!!!

# 227
Добро утро от мен. Не можах да си спретна подаръче за именния ден (Тошко се майтапеше, че не е успял да се отърве от 2 черпушки в бъдеще).
За съжаление няма да наминавам към Шейново тези 2 дни (освен ако не вдигна пак кръвното - но мисля, че като няма кой да ми лази по нервите ще се справя).
Иначе живот и здраве в сряда в 8ч ще ме приемат, но идея си нямам дали събитието ще бъде в сряда или в четвъртък. По принцип би трябвало да е в сряда, но ........
Днес нещо ми е малко смотаничко, но предполагам е от дъждовното време.

# 228
  • София, "Младост 3"
Добро утро от мен. Не можах да си спретна подаръче за именния ден (Тошко се майтапеше, че не е успял да се отърве от 2 черпушки в бъдеще).
За съжаление няма да наминавам към Шейново тези 2 дни (освен ако не вдигна пак кръвното - но мисля, че като няма кой да ми лази по нервите ще се справя).
Иначе живот и здраве в сряда в 8ч ще ме приемат, но идея си нямам дали събитието ще бъде в сряда или в четвъртък. По принцип би трябвало да е в сряда, но ........
Днес нещо ми е малко смотаничко, но предполагам е от дъждовното време.
неси сама Ани! ние сме тук, а и другите - дори да не са до теб не значи че са те оставили...звънни по тел да видиш колко ще те стопли гласа на някой любим човек
успех за раждзането - чакам с нетърпение хубавите новини

# 229
малко със закъснение но искам да споделя,че изследванията ни се оказаха с хормални резултати и сега оставаме да чакаме да мине определеното време.
всичко хубаво на всичкик

# 230
777 - това е чудесна новина. Много се радвам за вас. Стискам палци да не чакате дълго  EFP след като получите зелената светлина.

# 231
777, хайде да ви светва селеното тогава.  Wink
Приятна седмица на всички. На някои и възпроизводителна. И двете си знаят.  Hug

# 232
777, хайде да ви светва зеленото тогава.  Wink
Приятна седмица на всички. На някои и възпроизводителна. И двете си знаят.  Hug

и аз искам,ама поне още 3 месеца

# 233
777, браво за добрите разултати и ще чакаме след някой друг месец да се похвалиш с чертички.
Рони, и на мен ми се иска да е тая седмица. Утре ще се видя с докторката и ще знам със сигурност. Ако пак се дърпа и държи да сме следващата седмица, ще ти пратя тел. си номер  Joy

Пак навреме се сетих. Имате поздрави от Дари и Филип. Ще ги изписват днес или утре, по вероятно утре, та скоро ще се включи лично и със снимков материал.  Hug

# 234
Не разбрахте ли, че когато ми въртите номера в отпускарско време действам "разхлабващо" аз.  Grinning
777, такмън ще се хванете за зелено.  Laughing

# 235
Ритка,щеще да е чудесно да се видим!Жалко че не се чухме преди това!Ние бяхме в едно много уютно хотелче в Банско за 3 дни с колегите ми и с милото!
Но идеята на Ренка много ми хареса! Heart Eyes
777,поздравления за добрите новини! Очакваме скоро да се похвалиш и със зелена светлина!  bouquet

# 236
От половин час си лежа с комп в кревата и в корема ми някой си прави дискотека...голям купон:) Днес направо съм като разглобена, толкова уморена се чувствам. Май повече няма да каня гости докат съм бременна,че следващия път може да не дочакам гостите,а направо да заспя. Добре,че поне Ники се смили снощи и изми чиниите:)
 Мистър 777 /или ХХХ/, сигурна бях,че резултатие ще са ви отрицателни. Здрави сте, нищо ви няма. Следващият път всичко ще бъде наред. Само спокойствие и силна храна. И май трябва да се прекръстиш,понеже при последното обновяване на списъка, Светлето си те е оставила с трите хикса:)

Момичета,кога ще се видим? Много ми е мъчно вече,искам да ви видяяяя!!!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 237
Ами така като гледам - срещата ще трябва да е у дома по някое време Simple Smile другата седмица
Щото и аз искам да ви видя, ама няма как - утре ще събирам силички, а днес съм на детското парти на фирмата.

Ники, крайно време е да се обзаведете с един слуга, на който му се казва Миялна машина...... И без това сте 4-ма големи хора - трябва си ви. Тъй де - да имате повече време за вас си. Аз честно направо не се виждам без туй чудо на техниката.

Малии, нещо не ме свърта.....

# 238
Мистър 777 /или ХХХ/, сигурна бях,че резултатие ще са ви отрицателни. Здрави сте, нищо ви няма. Следващият път всичко ще бъде наред. Само спокойствие и силна храна. И май трябва да се прекръстиш,понеже при последното обновяване на списъка, Светлето си те е оставила с трите хикса:)

то се видяло,че на прекръстване е тръгнала работа,ама ще и чакам още малко май или пак да не чакам  Thinking

хм добре звучи Мистър Трите Хикса Simple Smile а?

newsm78

# 239
хм добре звучи Мистър Трите Хикса Simple Smile а?
 newsm78
Зависи от аватара. Ако си изпечен на потник, това е името за теб. Ще ти лепне.  Mr. Green

Кой каза среща? Ще моля за сериозно отношение. И за виждане след 17.30.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт