Отговори
# 525
Анджела, сложи една десетична запетайка някъде - че Ритката с тез размери много бързо мина в 20-та седмица Simple Smile Което й го желая от сърце Simple Smile  Hug

# 526
Голямата бяла птица влиза да честити Игнажден на патерици! честит имен ден на половинките на Ронката и на Шер!

Ритка, пу-пу! бравос!

Аничка,
слава Богу, че щетите са само материални! настройте се коледно и оставете нервите настрана!

АНгела, ох кога дойде време за прощъпулника! чакам снимки после!

# 527
Аги, чакаме репортаж от мястото на събитието.  Hug Бързи и здрави крачета да си има Лъчи.  Heart Eyes Ако хартисат фигурки, нали мама му си знае?  Wink
Ани, на тенекиите да им лошото.  Hug Да внимаваш кога Борис ще отвори очи за поза прекрасна. То с тези прекрасни бузи на кой му пука дали ще си държи очите отворени.  Heart Eyes

Благодаря на всички за пожеланията. Особено на Милото от милото. Mr. Green Heart Eyes
Днес е последен бач-ден за тази година.  Party

# 528
  • София
Аничка,добре че мъжо се е оттървал! Praynig

Аз съм добре.Вече няколко дни съм добре с кръвното.Може би съм преживявала станало миналата година по това време с близначетата и за това така се беше побъркало това кръвно.
 Иначе в Белгия много ми харесва.Запознах се вече с няколко български семейства и ще празнуваме с тях НГ.А една от жените,роди в Събота и сега ще има с кой да бутаме количките. Mr. Green

# 529
Здравейте момичета Hug Heart Eyes влизам и гледам само добри новини браво ,браво все така

Ритка
равам се че всичко е наред , аз си знаех че ще е ,но сега се радвам че и ти си по спокойна Hug
Angels_zg радвам се и за теб ,че нещата с кръвното се нормализират Peace може би си права ,може би точно това е причината  Hug

Ladybebi
и hrisi радвам се и за вас ,че всичко е наред и че започвате с бебеправенето от януари аз също имам зелена светлина от доки,но ми биха една ваксина за заушка и трябва да изчакам до март.

Аничка радвам се че  милото ти се е разминало само с материални щети важното е че той е наред Hug

Беше ми нещо криво тези дни ,тъжно ми е и днес ,но като гледам по-горе за колко неща се радвам ми стана по леко.БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

# 530
  • София
Анджела, сложи една десетична запетайка някъде - че Ритката с тез размери много бързо мина в 20-та седмица Simple Smile Което й го желая от сърце Simple Smile  Hug
Ох, да - 19,5 мм  Embarassed Хем помагам на щерката в момента с дробите hahaha

# 531
Аги, Лъчезарното момче Лъчко какво си избра?  Heart Eyes

# 532
  • София
Аги, Лъчезарното момче Лъчко какво си избра?  Heart Eyes
Още не сме започнали. Той спи, а аз се изгърбих вече Tired

# 533
Ето ме и мен най-накрая Hug.
След моите перипетии покрай схванатия ми врат место не можех да си намеря...
Ама сега си ходя на процедури,бият ми инжекции,пия си хаповете и вече е по-добре.Даже се движа почти нормално.
Но доктора каза,че лечението е дълго и трябват редовни процедури,за да не стане пак такова схващане...Беше меко казано ужасно!Ако не вярвате питайте Ники.

Ники,миличка не разбирам защо ме питаш дали ще се видим?Нали знаеш,че съм в Пазарджик,нямаме уговорка за среща?А за зъболекар нали говорихме да се чуем януари живот и здраве,ако ще работиш?Нямам навика да си забравям уговорките, да не си се объркала нещо?Пиши ми по въпроса,че сега се приесних,честно.Днес ти писах на кюто,ама теб те нямаше.... Sad

Ритке, супер да си изкарате в Куба и да се натоплите и за мен Hug.Ако пък ме вземете с вас...,цена няма да имате.

Фивър,честита ти книжка  bouquet!Лека и безаварийна най-вече.

Честито на всички именници,да са живи и здрави!

Не съм изчела всичко и моля за извинение,ако съм пропуснала някой,но утре обещавам да ви изчета Hug.

# 534
  • София
Ехо, любими  Heart Eyes
Ето подробен репортаж от събитието - Зари, след като искаше да хване питката, но беше възпрян от подобаващо количество рода и насочен към правилното място, от раз се хвана за четката за зъби /Ники, задава ти се форумски конкурент Laughing/ После взе химикалка и четка за рисуване. Ядохме и пихме до 9 часа и аз напуснах събитието почти насила изкарана от колегите ми да ходя на фирмено парти. Ама с това висене вкъщи и по градинките се чувствах като скумрия hahaha Нищо де, излезе звяра да го види свЕт. Айде, прятен уикенд. После ще има снимков матрЯл. Hug Hug Hug
Рони, този път няма фигурки, ще трябва торта да ядеш Laughing

# 535
Ники, дължа ти направо форумско извинение Praynig Praynig Praynig.
Моля да ми простиш нехайството да забравя,че имам записан час.
Грешката е моя.

# 536
Аги, добър Лъчко си имаш. Човек с вкус.  Heart Eyes

# 537
  • София, "Младост 3"
Ехо, любими  Heart Eyes
Ето подробен репортаж от събитието - Зари, след като искаше да хване питката, но беше възпрян от подобаващо количество рода и насочен към правилното място, от раз се хвана за четката за зъби /Ники, задава ти се форумски конкурент Laughing/ После взе химикалка и четка за рисуване. Ядохме и пихме до 9 часа и аз напуснах събитието почти насила изкарана от колегите ми да ходя на фирмено парти. Ама с това висене вкъщи и по градинките се чувствах като скумрия hahaha Нищо де, излезе звяра да го види свЕт. Айде, прятен уикенд. После ще има снимков матрЯл. Hug Hug Hug
Рони, този път няма фигурки, ще трябва торта да ядеш Laughing

Аги браво на юнака
щерката заобикаляше и рода и всичко и си взе питат и това е....а всичко което й бе поднесено го отблъскваше с такова услие, че след 10 мин мъки ние се отказахме да се опитваме да й дадем професията в ръце...или ще е хлебарка или ще яде хляб на готово Мимито ми и това си е   Wink

# 538
Здравейте приятелки! Искам да ви пожелая Весела Коледа! Да сте живи и здрави, вие, и семействата и близките ви  Heart Eyes Да нацелувате от мен и Вики всички бебоци, и родените и тези дето ги очакваме скоро време  Wink Тези, които работят по бебешките въпроси - дано коледната магия помогне чудото да стане  Wink
helenapeeva на теб специално ти пожелавам много, много да се усмихваш по празниците, да се повеселиш, защото си страшно лъчезарно момиче и не бива да си тъжна! Както съм ти казвала - всичко ще се подреди, само търпение  Heart Eyes
Ние сме на село за празниците и мислим да останем за по дълго време, защото на нова година майка ми ще гледа бебка, а ние ще празнуваме  Grinning Тук обаче малко трудно се вредявам на компютъра  ooooh!
Аги, браво на Зари! Умник си е той... Боже, толкова бързо порасна, нали? Сякаш вчера се роди... Сякаш вчера тук се вълнувахме и чакахме да се върнеш от запис на тоновете и да се отчетеш, че всичко му е наред... А ето вече е голямо пораснало юначе! Да ти е жив и здрав!  Hug
catnadeen, и Мими е умница  Wink Няма лошо ако хляб на готово яде  Laughing Хубаво да е оправна в живота  Laughing
Между другото скоро май ще ми обяснявате за тоя прощъпалник или там както се казваше... Викито си стои стабилно на краката и все повече се задържа сама без опора. Снощи направи 2 крачки... ама после падна. Обаче като я гледам как упорито опитва може скоро да проходи  Grinning
 Поздрави на всички и много ви обичам Hug Hug Hug

# 539
  • София
Ето малко снимки - Прощъпулник, ама като гледам как сте се изпокрили, кой ще ги гледа Wink

Cher, определено скоро ще имаш проходила красавица Heart Eyes

Наде, знаят децата какво искат, колкото и да се опитваме да ги вкараме в правия път Wink Права си е Мимката, нека да я глезят мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт