Отговори
# 45
Ей, момичета, страхотно сте си изкарали, а децата колко са сладки .. много, много!!!

Ние поне свършихме добра работа, днес ни дадоха визите, паспортите ще си получим до два три дни по DHL. Закъсняхме за интервюто с половин час, а излязохме един час по-рано. Минахме 6 км за час и и половина .. въобще незнам как издържате този трафик, това е ужас некъв!
Иначе на самото интервю - българските служители се държаха доста надменно, докато самото интервю с американския консул мина леко и приятно. Защо така се получава .. незнам  Mr. Green

Сега до 6 месеца трябва да влезем в Съединените щати ... и започва трудното. Но сега няма да мисля затова, отивам да доразгледам снимките  Grinning

Тали,  радвам се, че сте си изкарали хубаво  Peace

# 46
  Бела-радвам се че интервюто е минало добре!
  КАРИЛ- smile3525 smile3525 smile3525БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ за бързата доставка на лед-голям съм шемет и съвсем забравих да го направя още в СЗ,ама нещо хич не бях адекватна тогава #Puppy dog
   Тали така ти завиждам мила за посещението при чакракчийката....ти защо не сподели къде отивате та и аз да ви последвам  animal085

# 47
Здравейте!  Simple Smile

Рожденният ден беше невероятен, децата-прекрасни, татковците-наша отмяна и подкрепа.Радвам се, че се видяхме на живо, с тези, с които не се познавахме,най-после се запознахме и си побъбрихме.Мисля, че татковците също останаха доволни от мероприятието.

БЛАГОДАРЯ НА ДЕНИ ЗА ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ И ЗА МИЛОТО ПОСРЕЩАНЕ.ДЕНИ, ЧУВСТВАХ СЕ КАТО У ДОМА СИ, МИЛАHug

КАРИЛ, БЛАГОДАРЯ ЗА СТРАХОТНОТО СТИХЧЕ И ЗА ТОВА, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ОТДАДЕ НУЖНОТО ВНИМАНИЕ НА ТАТКОВЦИТЕ  Hug

Бела, честити визи  Peace Радвам се, че всико е било успешно.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНА, КРАСИ, МИРИАМ, ЙОАНА АЛБЕНА!НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ДА БЪДАТ ГОРДОСТТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!  Hug

И аз имам да добавя снимки към албумчето, но ще е утре, че не съм ги свалила още.

Лека нощ на всички   bouquet

# 48
Добро утро, мадамки!

Хайде на кафе

Искам да благодаря на всички мами, както и на варненки, за подаръците, които ми поднесоха Heart Eyes С тях Коледата ни ще бъде още по-топла и уютна...Благодаря ви, момичета! Hug

Също така, искам да се извиня на мамите, на които не можах да обърна достатъчно внимание, както и на тези, на които персонала в хотела създаде главоболия...Надявам се да мога да се реванширам в най-скоро време... Simple Smile

Искам да честитя на всички, които са празнували през последните 3-4 дни...Бъдете живи и здрави, обградени от любими хора!  bouquet

Бела, честито, мило! Желая ви успех! Peace

Хубав ден! Heart Eyes

# 49
Добро утро,майчета!До сега разглеждахме снимки- всички вие,както и татковците и дечицата сте страхотни.Личи си че сте си изкарали много хубаво Simple Smile
Изабела,честити визи мила.Желая ви всичко най-хубаво Hug
Бубалинка,стискаме палци.Дано скоро получите това,което иската Hug
Фъстъчка,честит празник на тати Фъстък/на патерици/!Да ви е жив и здрав,все така любящ и грижовен!
Честит 1-ви рожден ден на Йоана-Албена/на патерички/!Да расте здраво и много щастливо детенце,за радост и гордост на мама и тате!
Дени,мерси за кафенцето Hug-имам нужда тази сутрин от него.Симито вече втори ден ми е с температура,жестока хрема и кашлица CryДве нощи не сме спали,а то милото така се измъчи,че като я гледам и сърцето ми се къса SadАко не ни мине и днес ,утре ще трябва да посетим чичко доктор.
Това е от нас за сега,весел и усмихнат ден Hug

# 50
  • София
Бела честити визи! Пожелавам ви много успех отвъд океана. Къде ще бъдете?
Верче стискам палци да ви се уреди кредита Praynig
Симона много гадно да ти е болно детенцето. Това явно е вируса, който доста деца изкараха. Какво й даваш като лекарства? Дано по-бързо й мине на малката ми адашка Hug

# 51
Честит празник на Фъстъчения татко, да е здрав, грижовен и щастлив с усмихнатите си чаровници!  bouquet
Гери, много готино клипче, Софи е голяма сладурка! Laughing
Карил, като виждам как страхотно се справяш с писане " на коляно и на път", представям си при наличие на време и сценарий - ще ни оставиш бездиханни от вълнения и точни попадения! Поздравления и от мен! Heart Eyes
Изабела, честита виза и попътен вятър в голямото предизвикателство! Peace
Тихичко да ви се похваля, да не чуе дяволът, че Ники две нощи спи непробудно, а през деня го опашкулвам в дебело одеало и отнася 3 часа в количката на балкона - като новородено. Супер ще е да изненадаме таткото като си дойде с трайно придобити навици за сън.  Praynig
А довечера съм на концерта на Тони Димитрова с Ради и сестра ми и ми е готино... Party
Хубав ден и никаква меланхолия в дъждовното време Naughty

# 52
Ето малко снимки и от мен - от РД на Марти у дома, от ресторанта, от купона на варненските ноемврийчета и от Стара Загора:

http://picasaweb.google.bg/MinaBakalova

# 53
goris, клипчето е страхотно !!! Peace

# 54
Виждам че е било много весело,в СЗ. #Cussing outПравите го нарочно нали,дето не дойдохме да ни е яд многоооо Crossing Arms WinkРадвам се че сте си изкарали добре и че няма пострадали ноемврийчета.Снимките са страхотни,и да не сме били там знаем какво сте правили Joy
love:Лек и без авариен ден.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 13:26 от dima 1980

# 55
http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=948&fro … arch&keyword=Кристиян
АКО Е ТАКА КАКТО АЗ СИ МИСЛЯ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ....МОЛЯ ВИ МОМИЧЕТА ПОМАГАЙТЕ! Praynig

# 56
Дима, отваря се линка - гласувах за вас Peace

# 57
и аз гласувах.

снимки, моля : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197416&photo=146

# 58
Момичета досега гледах снимки.Вижда се ,че купона в СЗ е бил страхотен.Всички сте много готини,и тържеството ,затова е било на 6.
Честита,виза на Изабела.Пожелавам ти успех ! Peace
Goris,клипчето е страхотно,а Софи е голяма сладурана. newsm10
Сега и аз ще дам моя глас.

# 59
Качих и аз снимки, ама са омешани с тези на Ивето Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт