Отговори

29.09 - Ангелина на velinova07.10Юлияна и Станислава на Esma14.10 - Виктор на TALI 1
23.10 - Калина на antoshkaГeорги на Dil

24.10 - Владислав на ТочкаТеа на Lightblue27.10 - Мария на Angeliha28.10 - Неда на ЦветинаТеодор на Веси 1Ян на Catty
29.10Моника на Бубулина7730.10 - Николай на Веси С.Анелия на Елимира31.10Илина на ЗЛАТИ
01.11 - Теодор на ДеничкаБорис на Дари МКатерина на GugiМаксим на Бунгичка
02.11 - Александра на SalviЕма на Gadamer03.11 - Александър на бебка и бебкоАнгел на dreben78София на Raliar
04.11 - Дарина на AngelEyes05.11 - Георги и Антония на Radi TwinГеорги на ivanka1979
06.11 - Боил на benightedАндреа на myrenаМагдалена на kachkaКристиян на Lussy07.11 - Ваяна на IvicheГеорги на MagieA
08.11 - Михаил на mashaМихаил на echiНикол на Peti n09.11 - Данаил на KarilКристиян на dima1980
10.11 - Каан на МamaminionАлександра на Мими и Dr.JendМихаил на bedstvieto
Полина на ki4o22Моника на monita911Симона на Simona s
11.11 - Виктория на mama tery12.11 - Калина на SiqВелизар на mariya86
13.11 - Ния на МерелинИвайло на КлюкаркатаИвет на Анита 1Александър на Jenny_bГабриела на Сhapelita
14.11 - Лина на Ronja15.11 - Гергана на Роси74Даниел на raqtimeГергана на pepipetiaДиляна на SbrynyДариян на dima_dari
16.11 - Дани на sofkobofkoДимана на eli_mamaНикола на МишенцеИвана на tzuky
17.11 - Ралица на ЖужаРадослав на lina_d18.11 - Вилхелмина на sheherazada
19.11 - Йоана на ФъстъчкаЗлатина на ZLATNAПитър на julia asenova
21.11 - Мартин на mina77Дарин на ВениАлександра на lavitsata1000Анна - Мария на mama_na_anika
22.11 - Кристиян на Теди91Михаела на nadi mishi

22.11 - София на gorisВиктор на santanqelaГабриела на афродита23.11 - Моника на Pam219Йоанна на blaqМоника на pebble
24.11 - Алекс на БубалинаМая на bebonina26.11 - Борис на СофияНикола на kreoАлесия на Бимба25София на SOPHI
29.11 - Димитър на Мони30.11 - Дана на GrigКраси на juju_kiss01.12 - Мириам на djein03.12 - Йоана Албена на Шоколадкина

Тиха нощ, Свята нощ
всичко спи сал една
свята двойка над своя син бди,
над главица със руси коси.
А навред тишина, а навред тишина.

Тиха нощ, Свята нощ
вест дойде най-напред
от пастирите секли нощта
чули ангел да носи вестта,
че Христос се роди, че Христос се роди

Тиха нощ, Свята нощ
две очи и във тях
нежен поглед сияещ от смях.
Лъч надежда достигна до нас
за спасителен час, за спасителен час.

Дядо Коледа ще донесе

на  42 и     53 , от които      2      двойки

СНИМКИ НА НОЕМВРИЙКИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛАДУРИ

ДЕТСКИ МАГАЗИНИ

Family-bg.com          Арбор ООД          ДаНет Електронен магазин          Barbaron          ШТЪРКЕЛ - Всичко за вашето бебе!          Dibo

МаЛеЧкО - Винаги различни          Магазин "Мечо Пух"          ПИНОКИО - истински приятел от първия ден          Premaman

Специализиран детски магазин "Бебе маркет"          Детски играчки          "КРЕМИ 74"ЕТ          Бебешки онлайн магазин ПАКОСТНИК         

Стефи - царството на детските стоки

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ В СОФИЯ

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ ВЪВ ВАРНА

ПОСЛЕДНИТЕ НИ 5 ТЕМИ:

Ден след ден е тук купон, своя първи ден рожден празнува НОЕМВРИйският бонбон!
Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една"!!!
Щури купони се вихрят сега, НОЕМВРИйче празнува годинка една!!!
През НОЕМВРИден след ден, тук за нас ще е рожден!!!
Мина неусетно 1 година, празнува своя ден рожден НОЕМВРИйската дружина

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 09:49 от Дени4ka

# 1
Пу първа Simple Smile
Чакам да разкажете как мина Simple Smile

# 2
# 3
  • Отвъд алеята зад шкафа
айде трета  Laughing

момичета беше страхотно в СЗ. Не ми се разделяше днес с вас, ей!

Дени организацията беше на шест без съмнение, много ти благодарим всички  Heart Eyes

Като кача снимките веднага ще ги пусна и то с подробн иобяснения за тези, които не бяха с нас...

# 4
  • на странно място ......
 smile3502
Страхотен купон момичета, браво на вас, татковците и бебовците  Hug

# 5
  • София
 Heart Eyes

# 6
Браво! Чудни снимки с много настроение! Радвам се, че сте си изкарали чудесно  Hug Дори малко ме е яд на себе си, че не се включихме... но догодина  може би... С нетърпение очаквам още снимки и подробности  Embarassed

# 7
  • Плевен
Здравейте, ние се прибрахме преди малко. Снимки ще кача по-късно или утре,защото съм скапана.
Рождения ден беше страхотен Grinning
Благдаря на Деничка за всичко,което направи за нас  bouquet

# 8
Здравейте момичета, благодаря за пожеланята към моето момиченце.Вчера беше наистина страхотен празник от 10.00ч.сутринта до 22.00ч. вечерта. И сега още не мога да си взема дъх  от умора, но си струваше...
Празника в Стара Загора наистина е бил страхотен, радвам се че сте прекарали добре

# 9
Запис и снимкочакам!!!  Laughing

# 10
Запис и от нас.
Рожденият ден беше страхотен. Навсякъде мъници и тичащи родители около тях.
Много се радвам, че се запознахме и следващият път вече всички да са на линия
Отивам да се хоризонтирам, че ....

# 11
  • София
Момичета личи си, че купона е бил супеееер!!!

Аз също съм каталясала и отивам да оправям Миташки и лягам с него. Днес празнувахме РД с роднините и Митко за разлика от четвъртък беше много весел, така че поне при едното празнуван се радваше детето. А сутринта видях петото зъбче, което излезна учудващо лесно (при него досега излизаха мнооого трудно). Само вчера леко киселееше и това е.
Лека вечер на всички и се надявам догодина също да има обща РД, на който да присъстваме и ние!

# 12
# 13
# 14
здравейте и от мен. купонът беше НЕВЕРОЯТЕН. искам пааак.  Hug снимки ще кача малко по-късно, защото искам и да ги понадпиша. LaughingДени Hug Hug Hug

newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРИАМ /МА ПАТЕРИЦИ/ !!!  newsm59ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ВЕСЕЛА И ЖИЗНЕРАДОСТНА !!! newsm51

Simona S, това, което сте преживели е ужасно, но добре че само това са щетите. Peace

dil, мила, ако знаеш колко добре те разбирам. лятото Марена , чувствайки се много голяма на 5 вече, беше слязла сама по стълбите, излязла пред блока, пресякла улицата и отишла в другия край на площадката.....докато я открия с бебето в ръце, крещейки и името и тичайки по стълбите, са ми минали същите мисли, които са минали и в твоята глава.....много е гадно. изобщо не съзнават какво правят. но и аз съм го правила като малка. дано само няма инциденти и дано са разбрали защо не трябва да правят така.....

Общи условия

Активация на акаунт