Отговори
# 15
  • Пловдив
Хайде честита ни темичка  bouquet
Купона е бил страхотен,много мъници гледам е имало... Hug

# 16
Дари, досега гледах снимките ви от Париж. страхотни с Hug а пейзажите просто....мнооого са добри. Peace

# 17
# 18
Здравейте!
В СЗ прекарахме страхотно! Малките щуряха и бяха много сладки. Всичко мина перфектно! Дени се беше справила много добре.
Наистина, тичайки подир малкия /детегледачката ми предпочете да рисува с Марена, а дубльорът ме отменяше за кратко/ не остана време да поговоря с всеки, но с нетърпение очаквам нова подобна среща и дано повече от нас имат възможност да дойдат.

# 19
  • Ботевград
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Купона е на ниво  Hug
Отивам да видя за нови снимки  Hug Grinning

# 20
Честит първи рожден ден на Йоана Албена на Шоколадкина! Да расте здраво, умно и послушно дете!

За Шоколадкина
- - Весел празник!

Момичета, радвам се, че сте изкарали добре на купона  Hug Чакам още снимки  Heart Eyes

# 21
БЕШЕ СТРАХОТНО-РАДВАМ СЕ,ЧЕ СЕ ЗАПОЗНАХ С ВАРНЕНСКАТА БАНДА,С ГРАДСКИТЕ(МНОГО ГОТИНИ ХОРА Wink) И С ОСТАНАЛИТЕ МАМИ,КОИТО НЕ СЪМ ВИЖДАЛА НА ЖИВО
ДРАГО МИ БЕШЕ ДА СЕ ПОЛИГАВЯ В КОМПАНИЯТА НА ДРУЖКИТЕ ОТ СОФИЯ-ДА НАГУШКАМ МНОГО БЕБОЦИ
ДЕНИ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ГОСТОПРИЕМСТВОТО И ЗА ВСИ4КО  bouquet  bouquet  bouquet
АЙДЕЕЕЕЕЕ КОГА ПАК Hug
СЛЕДОБЕД ЩЕ КА4А И СНИМКИТЕ

# 22
Честит първи рожден ден на Йоана Албена!!!  Да е здрава и щастлива, палава и игрива! Весел празник!   bouquet
Видях снимките на сътвореното от Мишенце /Сбъдваща мечти/ одеалце. Прекрасно е!
Симона, честито ви нови придобивки! Със здраве да си ги ползвате! Благородно ти завиждам за малката коконка - друго си е момиченце да киприш  Embarassed
Ивиче, дано са разбрали! За мой ужас, Митко ми погажда подобен номер не за пръв път, но дано този е бил последен  Praynig
Успешен и усмихнат ден!  Hug

# 23
    Добро утро и от нас!Вече сме у дома и София още спи.Нали си е отново в нейното легло!
Беше много хубаво на рождения ден,Дени благодаря още веднъж!Дано запазим тази традиция и да правим всяка година общ рожден ден.Ще е още по-забавно следващата година-ще пеят,ще танцуват,ще си духнат сами свещите...
   Честит рожден ден на Йоана Албена!Да бъде здрава и усмихната! 
     Днес сме на консултация,ще ни сложат и ваксина сигурно.Доскоро!

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 10:04 от raliar

# 24
Честит рожден ден на Йоана Албена

РАЛИАР-вашият подарък се падна на нас-много му се радва НИЯ Hug  bouquetстрахотна книжка-научи ве4е прасенцето и кон4ето кои са Wink

# 25
  • Пловдив
Честит рожден ден на Йоана Албена,весело изкарване и щастливо детство и желаем!!!

# 26
  • Отвъд алеята зад шкафа
ето и моите снимки, наслаждавайте  Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197416&view=1&photo=49

# 27
  • София
Здравейте и от нас!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА!!!!!!!

Съжалявам че не писах вчера, но се прибрахме късно и нямахме сили.
Всички сме приятно изморени. Сега ще качвам снимки.

КУПОНА БЕШЕ СУПЕР!!!!!!!!!!!!!! НА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА БИЛИ ЩЕ СЕ ЯВАВАТЕ НА ПОПРАВИТЕЛЕН.

Дени, много ти благодаря. Организацията беше перфектна. За миг не съм се почувствала объркана или притеснена. Като започнем от подробните инструкции за пътя до напускането на хотела. Добре че напуснахме по-рано, за да можем да отидем до Казанлък. Възползвахме се от хубавото време изцяло.

Ники както оня ден не спа изобщо вчера спа 4 часа в колата и вечерта си легна към 9. Много се е изморило детето. Сега ме дърпа да играем, да танцуваме, ама аз не мога да издържа на това темпо.

Мони, това явно е някакъв период. Когато дечицата не са събирани да играят с други връстници им е по-трудна адаптацията, но за кратко. Първата вечер в СЗ бяхме по-малко семейства. Когато някой му вземеше играчката или го бутнеше и той започваше да мрънка и да реве. Ела да видиш какво става втората вечер Laughing. Като го пуснахме в залата при многото дечица направо ни забрави.

Абе страхотно си беше. И на татковците много им е харесало. Щом моят мъж ми заяви, че мъжете си говорели, че тези срещи ще станат традиция Mr. Green

# 28
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА!!!

НА МАМА ШОКОЛАДКИНА ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

Това е последния рожден ден в темата ни, сега идва ред на Коледните празници и Нова година, няма да останем без празнуване  Mr. Green

Гледах снимките, които са качени до сега, било е страхотно! Браво на Дени за всичко! Догодина предлагам ние да я организираме нея някъде  Grinning

Ние в събота с Кати му се натресохме на мъжа ми, имаше срещи по работа във Велинград и ние с него на разходка. Като няма да ме води в СЗ, поне на срещата му ще отидем  Simple Smile Та се разходихме малко там, чудно време беше. А пък вечерта излязохме да се позабавляваме, че да сме в тон с купона и ние  Simple Smile

# 29
Честит Рожден ден на Йоана Албена!  bouquet Да е здрава и щастлива!
Момичетата вече са се похвалили какво невероятно настроение имаше на ноемврийския рожден ден и понеже е много далеч втората годинка, с Клю, Григ и Ети си говорехме, че би било добре да направим пролетноятна СРЕЩА на годинка и половина. Heart Eyes Аз попритесних част от софийския отбор /Рени, Ради, Ети  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes/ с пренос-превоза на 3/4 от фамилията  Blush, за което още веднъж МНОГО им благодаря. Както и на Дени, която не само организира всичко месеци наред, но и там беше непрестанно на разположение.  bouquet А на татковците си пролича, че им хареса, мнооого.   Party
И на всички свежи и позитивни ноемврийски мами - благодаря, чи ви има и се намерихме във форума. Heart Eyes
Миленче, поправителния да го организираш в най-скоро време на софийска почва.  Hug Радвам се, че салтото на Ивко се размина само с ожулена брадичка. Ради вчера беше добре и нямаше температура. Praynig Милото ми, така съвестно гледа дребчото от 22 до 1....а мама пийваше и бърбореше, без да подозира, че го тресе. Thinking
Дил, дано урокът е бил разбран, мила. Praynig

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 11:24 от Весето s

Общи условия

Активация на акаунт