Отговори
# 30
Честит Рожден ден на патерици на Митко, Дана, Краси и Мириам!
Честит Рожден ден на Йоана Албена!

Нека дечицата растат здрави и красиви, умни и добри!!! Simple Smile

Момичета, ние изкарахме страхотно в Стара Загора - не само заради прекрасното място и организация благодарение на Дени, но най-вече заради почти нереалното и вълнуващо запознанство с повече от майките и дечицата, с които споделяме почти 2 години добро и зло  Hug За мен наистина бе много прекрасен момент в живота ми. Исрекно се надявам да подържаме приятелствата си, и да отгледаме заедно здрави и щастливи деца! Ще се радвам да се видим винаги, когато имате път към Варна, или околността Simple Smile

Все още се съвзсемам, оправям багажи и главоболие Simple Smile Скоро ще се опитам да кача и нашите снимки! Искаше ми се май срещата да продължи повече. Следващият път задължително трябва да е поне 3 нощувки!!!

Стискам палци на Бела и интервюто, което тече в момента!

Всички, които не успяха да дойдат на общия рожден ден много липсваха. Но пък с тях надявам се да се видим при първия следващ случай!

Съжалявам че не успях да се запозная с nadi_mishi -  да си кажем здрасти, но пък в суматохата така или иначе се "видяхме" покрай децата. Всички - и вие и дечицата, сте прекрасни  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 11:39 от ronja

# 31
  • София
Леле пак гледах снимките. Страхотни са !!!
Ети много мерси за СМС-а. Стана ми много мило, че в този момент си се сетила за мен Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ШОКОЛАДКИНА!!!  bouquet

# 32
Купона беше страхотен и за да се потопите в атмосферата му, ето малко клипчета:
http://www.vbox7.com/play:0bfd88c3
http://www.vbox7.com/play:dea9b24c
http://www.vbox7.com/play:36033e00
http://www.vbox7.com/play:3f2f82d4
http://www.vbox7.com/play:0e9b69f7
Вече знаете какво сте пропуснали  Mr. Green и другият път няма да се дърпате  Mr. Green!
Снимки: малко по-късно  Peace!
П.С. ако имате проблеми с гледането на филмчетата - пробвайте малко по-късно, че току що ги качих и още не са одобрени от модераторите  Peace!

# 33
  • София
Качих малко снимки от РД на Миташки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=311

# 34
Здравейте, момичета!
За мен също беше страхотно изживяване срещата ни! Искренно благодаря на Деничка за всеодайността с която направи тази среща незабравима за мен и предполагам всички вас! Много истинско и сърдечно празненство се получи. Забелязах, че всички се държахме много естествено и искренно...като приятели. Ако външен човек беше гледал срещата ни едва ли би предположил, че с повечето дори не сме се виждали до този момент  Mr. Green Прекрасно беше! И сигурна съм, че няма недоволен татко
  Peace
Изабела, относно "в последния момент на някой му хрумва нещо и решава да го предложи в последния момент??!!" най-малко съм искала да притесня Дени или да създавам смут в организацията. Всеки си прави сметка и му се ще да си прекара хубаво когато отиде някъде да се забавлява. И предположих, че много от майките са на моето дередже и много малко от нас могат да си оставят децата да спят и спокойно да излязат. Някои деца спят дълбоко и и не е проблем ако при тях няма дежурен, други деца /като моето/ е абсурд да оставиш само в стаята и да си позволиш да седнеш спокойно. Съвсем не ставаше въпрос да "съобразите режима си само за една единствена незабравима вечер", а да мога някак си изобщо да прекарам вечерта, така че да не изнервя детето си, мъжът си, себе си и да мога хем да се видя с другите мами, хем и да си се прибера в стаята когато преценя че трябва. Пък и мисля, че сряда не е "последен момент", когато става въпрос за събота вечер...
Карил, ето от тук си поръчах кенгурото-седалка http://family-bg.com/prX_1546.htm
Ние след като си тръгнахме от х-ла отидохме в СЗ. На Андрей му беше МНОГО зле кръста. Една негова приятелка ни заведе при един чичко, който за половин минута оправи напълно кръста на Андрей. А аз от няколко месеца имах страхотни болки при плещите. С три движения на ръцете ме накара да се чувствам като от преди бременноста ми! Та освен че искарахме супер се радвам и на свободните си движения като малко дете  Joy
Страхотни снимки,ей!  Hug Моите са малко размацотани, ама ще отсея което става и после ще прибавя и аз към албума  Heart Eyes
Задължително трябва да го направим традиция! Догодина ще бъде още по-яко с още по-порасналите ни дечица

# 35
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРИАМ!!! (на патерички)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЗАСМЯНИ И С МНОГО КЪСМЕТ!!!

ЧЕСТИТО И НА ТЕХНИТЕ МАЙКИ!!!

Ей, момичета, страхотно си изкарахме с мъжа ми!!! И аз като Миленчето се нуждая от поправителен, защото покрай Алекс не можах да се видя с почти никой. Вечерта като заспа тъкмо седнах да си побъбрим и след малко той се събуди мокър, та се качихме да се преобличаме, а той се разкисели, че го събличам целия......
Благодаря на Дени за топлото посрещане и за страхотната организация  bouquet Хайде другия път да се съберем още повече и да е още по-весело!!!!

Аз не мога активно да се включвам, защото пак имаме проблеми с кредита и направо полудявам вече Sick Стискайте ми палци - имаме нужда. Впрегнала съм и майка ми да ни помага!!! Май ще минаваме на по-висша инстанция да се оплакваме от некомпетентността и личното отношение на кредитния ни инспектор #Cussing out.

# 36
newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА !!! newsm59 ДА Е ЗДРАВО, ХУБАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ !!! Tada baloni

освен на Дени4ка за страхотна организация   bouquet , искам да благодаря и на Dr.Jend за страхотната украса,която беше рисувана с много любов и старание. thumbsup

# 37
ЧЕСТИТО НА  РОЖДЕНИЦИТЕ на които не съм честитила, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МНООооогО КЪСМЕТ!!!   bouquet

безкрайно съм доволна от купона в СЗ, двукратно по-доволен е мъжо, който си пийна в приятна компания... WhistlingНА СЛЕДВАЩИ ПАК СМЕ НА ЛИНИЯ - живот и здраве!! Деничка беше организирала нещата и СЕ ГРИЖЕШЕ НЕПРЕКЪСНАТО ВСИЧКО ДА Е ОК и да е НАРЕД Hug ЗАпознах се с много мами, но всъщност вече ги познавах много добре...Това са Лина д, Пени, мамите от Варна, Нади миши ....татко Дженд и Мими..и пр и пр...Смело мога да кажа че всички са много хубави хора, ноемврийките сме ХУБАВИ но и ноемврийските татковци са готини WinkДържат на пиене и са доста грижовни бащи..Оказа се, че всички имаха КАКВО ДА СИ КАЖАТ независимо от разнородните си интереси, социален статус и въобще...живот..ЗАЩОТО ГИ ОБЕДИНЯВА НАЙ-СИЛНАТА И ПОКАЗАТЕЛНА ЗА ЕДИН МЪЖ\според мен\ ЧЕРТА\не че е черта..немога да намеря точната дума, шОто бързам\ - бащинството...ЗА ДА НАПРАВЯ ТАТКОВЦИТЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ НАШИЯ ФОРУМСКИ ТИМ аз написах това :

Почваме от моя татко - той е пич - това накратко, татко Марио - мъж на КАРИЛ , той е ДАни сътворил!!

\АНГЕЛИХА\Казанлък представя смело, татко Ники - инженерин.Искате ли дограма .... - на ви Ники, ей го ..НА!!Той мечтае кат порасне да е рокерче опасно.

А от Плевен НАДИ МИШИ, води архитект Сергей, в работата е перфектен, с Мифаелка се гордей!

КРЕО има си Димитър - спортно тяло, скиорски дух. той умее с фина грация да поставя - ИНСТАЛАЦия!!

ДАРИ М, Софийска птица е уцелила шестица с Жоро бизнсе консултант, той..на БОРЕ фабрикант. Има той чудесен чар - щото е пишман рибар.

КЛЮКИ..ДА сте виждали в костюм, ей така - дори наум, ссчетоводите на велосипед- туй е таткото на Ивко - СНажен момък и напет!!

ГАДАМЕР - ако тресне ви нощес пулпит или джаска ви мъдрец - има тук персона ВИП и естето-спец. Татко Вики ТВ стар, с церка Ема - дух и чар!!

ЖЕНИ Б - най-обичащия татко, индженерин, домакин - готви по рецепти сладко, БРей, брееей - страшен домакин!!

ГОРИС - тати Ради също инженер, едноличе е търговец смел. Майсторски фотографира, а пък тук реанимира- Много творчество му е в главата ....а моделите - в краката!!

На стадиона с купче слънчоглед , той в очакване трепери...Кой е мислите това ...ТУй е таткото на ...МЕРИ\мерелин\ Силне запалянко , фен, метълски нощес вилнее, а в мечтите си бленува Менсън на уше да му попее..

ВЕССЕТО е тук без своя мъж - ВИВАТЕЛския служител. Но сега в Египет камилар, временно на Кайро той е жител!!

ЛАЙТБЛУ. Тати Митко - деректор е на фонд. Тузар. Тъмно синя е кръвта му щото е заклет левскар.

ИВИЧЕ. Милен е нейно слънце златно. Художник - спец - силикат\не силикон\ Кротък е и знае точно, как да не прави от мухата слон.

\БИНАЙТЕД\Във Каварна щом забият със китари кой е пръв запрашил с мръсна газ?? - Тати Валентин ще разтовари мускулите си завчас..И от друго важно си рабира - той компютри програмира..

ДР ДЖЕНД го знаем не от днес , той е форумският татко и чеетм го с интерес. Щото подреден е. Пише кратко. И в кокошия отбор, той петел е няма спор!!!Мама Мими хубавица, е уцелила шестица!

Туй от части са бащите в ноемврийския ни чуден тим. Нека вдигнем пълни чаши за отбора ни любим!!!

Това сътворих в колата на път към Стара Загора, има доста бащи, чийто имена не споменах, щото нямах инфо за тях. съжалявам за което..Надявам се че на всички хареса моя не съвсем съвършен стих, но пък беше от сърце нахвърлян...Имаше майтапи и хилеж...За следващата среща ще се подготвя перфектно и ще имаме доста повече стихчета, а със сценария ще се заема лично, ако ми гласувате доверие....Мисля да е в рими всичко..и с голям хумор..

оставям ви ...ако Дани е заспал се връщам

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 07:16 от Кaril

# 38
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА НА ШОКОЛАДКИНА!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ.

Честит празник и на  мама:

# 39
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ЙОАНА АЛБЕНА!Да расте здраво,умно и щастливо дете за радост на мама и тате!
 smile3501 на Дени за желанието и времето,които е отделила да организира този празник!Досега разглеждах снимките

# 40
МОМИЧЕТА ИМАМ ЕДНА МОЛБА, НЯКОЯ ОТ ВАС МЕ БЕШЕ СНИМАЛА С ДАНИ, РЕНИ МОЖЕ И ТИ ДА БЕШЕ, ...ама не помня..АКО ИМАТЕ МОЯ СНИМКА ТуРНЕТЕ Я В АЛБУМЧЕтО, че аз не си носех апарата.
И ако ми кажете как да пусна филмчето, което мъжо ми засне..няма да е зле

# 41
  • София
Привет от нас!

Честит рожден ден на Йоана Албена и Мириам (на патерици)! Здраве и щастие за малките госпожици!

Днес нашия татко Фъстъч има рожден ден! Почерпете се за негово здраве с шоколадова тортичка!

# 42
Благодаря, че ме потопихте в атмосферата на празника  Hug
  newsm59 Да е здрав, щастлив и  голям късметлия татко Фъстъчко!!! Весел празник!   bouquet

# 43
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА! ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
ЗА МАМА ШОКОЛАДКИНА

ФЪСТЪЧКА да ти е жив и здрав рожденника! Весел празник!

# 44
  • София - Дианабад
Ето ни и нас най-накрая.
Най-напред, с огромно закъснение и голямо извинение искам да честитя ПЪРВИЯ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН, МИХАЕЛА, ВИКТОР, ГАБРИЕЛА, МОНИКА, ЙОАННА, МОНИКА, АЛЕКС, МАЯ, БОРИС, НИКОЛА, АЛЕСИЯ, СОФИЯ, ДИМИТЪР, ДАНА, КРАСИ, МИРИАМ, ЙОАНА АЛБЕНА!!!
НЕКА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ПОСЛУШНИ, ЖИЗНЕНИ И ДА БЪДАТ ГОРДОСТТА И РАДОСТТА НА МАМА И ТАТИ!!!

И за очарователните мами:

Ние също благодарим много на Деничка за прекрасната организация - Дени, ти си СУПЕЕЕР!!! Много ни хареса всичко, запознахме се с прекрасните варненски и очарователните бургаски мами, с чудесното семейство от Казанлък, видях и много софийски мами, с които не се бяхме виждали мнооого отдавна - с някои повече от година. Всичко беше прекрасно Grinning.
Благодаря и на Карил за страхотната поемка, посветена на татковците ни. Hug

Също се извинявам, че не съм писала от рождения ден на Софи, но й направихме един рожден ден в четвъртък с още 2 дечица и някои наши приятели, а в неделя се събирахме с роднините на рожден ден и прощъпулка накуп.
Сега искам да почерпя с тортите ни: и

Предварително се извинявам за грешната дата на снимките, но не снимахме с наш апарат и се объркахме за датата Embarassed.

Ето и едно клипче, което нашият тати направи за първата годинка на Софи: http://programatoribg.com/sofia.exe

Меги, честит рожден ден и на вашия тати: да ви е жив и здрав, много мил и грижовен към двете принцеси!

Общи условия

Активация на акаунт