Честит Рожден ден на Йоана Албена!
Нека дечицата растат здрави и красиви, умни и добри!!!

Момичета, ние изкарахме страхотно в Стара Загора - не само заради прекрасното място и организация благодарение на Дени, но най-вече заради почти нереалното и вълнуващо запознанство с повече от майките и дечицата, с които споделяме почти 2 години добро и зло
За мен наистина бе много прекрасен момент в живота ми. Исрекно се надявам да подържаме приятелствата си, и да отгледаме заедно здрави и щастливи деца! Ще се радвам да се видим винаги, когато имате път към Варна, или околността
Все още се съвзсемам, оправям багажи и главоболие
Скоро ще се опитам да кача и нашите снимки! Искаше ми се май срещата да продължи повече. Следващият път задължително трябва да е поне 3 нощувки!!!Стискам палци на Бела и интервюто, което тече в момента!
Всички, които не успяха да дойдат на общия рожден ден много липсваха. Но пък с тях надявам се да се видим при първия следващ случай!
Съжалявам че не успях да се запозная с nadi_mishi - да си кажем здрасти, но пък в суматохата така или иначе се "видяхме" покрай децата. Всички - и вие и дечицата, сте прекрасни

!
Стискайте ми палци - имаме нужда. Впрегнала съм и майка ми да ни помага!!! Май ще минаваме на по-висша инстанция да се оплакваме от некомпетентността и личното отношение на кредитния ни инспектор
.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА АЛБЕНА !!!
ДА Е ЗДРАВО, ХУБАВО И УСМИХНАТО ДЕТЕ !!!

НА СЛЕДВАЩИ ПАК СМЕ НА ЛИНИЯ - живот и здраве!! Деничка беше организирала нещата и СЕ ГРИЖЕШЕ НЕПРЕКЪСНАТО ВСИЧКО ДА Е ОК и да е НАРЕД
Държат на пиене и са доста грижовни бащи..Оказа се, че всички имаха КАКВО ДА СИ КАЖАТ независимо от разнородните си интереси, социален статус и въобще...живот..ЗАЩОТО ГИ ОБЕДИНЯВА НАЙ-СИЛНАТА И ПОКАЗАТЕЛНА ЗА ЕДИН МЪЖ\според мен\ ЧЕРТА\не че е черта..немога да намеря точната дума, шОто бързам\ - бащинството...ЗА ДА НАПРАВЯ ТАТКОВЦИТЕ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ НАШИЯ ФОРУМСКИ ТИМ аз написах това :

на Дени за желанието и времето,които е отделила да организира този празник!
.
и