Отговори
# 270
Здравейте и от нас,
Гадамер, Карил имате още 1 глас Peace
Уф и аз да се оплача - изолираха ни  стафилококи в гърлото след като дадохме гърлен и носов секрет. Аз не знам защо си бях решила, че ще е отрицателен резултата и ми дойде бая изненадващо. И след консулт с 3ма лекари тотално се обърках - единия държи веднага да се почне 10 дневно лечение с АБ, другият казва, че било едва ли не нормално наличието и ще се съобрази с антибиограмата едва ако е болно детето и има нужда от АБ, засега нищо да не правя. Третия път каза, че въобще не се доверява на такива секрети и може детето да е здраво и пак да излезе положителна посявката.а всичко почна от постоянно хъркащия и нос ooooh! а пък аз съм #Crazy newsm78. И след като тя се отърва от кашлицата и сополите, мъжа ми се прибира вчера болен и аз направооо #2gunfire #2gunfire
Та ще питам мамите които са минали през това - какво ви посъветваха докитата, какво лечение предприехте и ако е АБ помогнаха ли?
Димана никога не е имала зеленикави сополи или храчки и т.н. и ми е чудно. Двоумя се дали да не пускам втори секрет за потвърждение?
Извинявайте за мрънкащия пост ама Коледното ми настроение отиде ... А иначе в четвъртък
съм на фирмен купон и се надявам поне там малко да се отърся от кофти настроението

# 271
Здравейте и от нас с Мими! Hug

Ние сме в Ямбол, не съм ви чела от няколко дни, затова влизам само да се разпиша.
Тук е доста студено и почти не сме излизали. Мими направо полудява вече у дома.

Стискам палци всички болнички да оздравяват бързо Praynig

Ели, ще ти се обадя само дано се постопли малко/нямам време да пиша ЛС/

Hug Hug Hug на всички

# 272
Здравейте,мадамки!Дени,мерси за кафето и между другото имаш страхотен аватар HugНие днес сложихме ваксината за заушката,за сега няма никаква реакция,много спокойна беше и дори не заплака когато я боцкаха,а само правеше някакви муцунки Grinning
Момичета,благодаря на всички за пожеланията Hug и за милите думи за моя мъжо GrinningВ интерес на истината и мен много ме изненада,дори не съм си представяла че може да ми спретне такъв подарък GrinningАз естествено вече съм в еуфория,започнах трескава подготовка относно стягането на багаж,дрешки на Симито приготвям ту за едната баба,ту за другата,защото 4 дни ще я гледа майка ми и още толкова свекърва ми.Имам нужда от много пролетни и летни дрешки и просто ум не ми побира кога ще ходя до Пловдив и дали изобщо ще се намери нещо за тези сезони WinkАбе общо взето хем ми се приповдигна настроението,хем и ми е едно притеснено за Симончето,защото до сега никога не сме се разделя за толкова много време SadНо се надявам отида ли там да забравя всякакви тревоги,притеснения и т.н.
Мони,за крачето,аз мисля че също трябва да го прегледа специалист,той най-добре ще каже PeaceНо всичко ще бъде наред,сигурна съм PeaceЦелувки на Миташки от нас със Симка Hug
Лина,Бебко,Ели - стискам палци бързо да се оправяте и дечицата да посрешнат Коледа по-здрави от всякога Hug
Пети,честита ви пешеходка и честита ти нова прическа  PeaceЧакаме снимки Hug
Клюки,страхотен подарък,аз м/удругото си бях пожелала същото,но нищо,ще го оставим за догодина Grinning
Лек и спорен ден Hug

# 273
Не мога да не споделя тази доволна физиономия на сина си с вас!!!  Laughing :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197450&photo=41

# 274
Sofko, голям е сладуран Данни, прилича ми на едно мое старо гадже всеки път като го погледна Simple Smile

Ели, за сополите ще ти кажа какво са ни казвали на нас. Много противоречиви мнения за едно нещо. Последната грема на Сашко не беше супер силна или зле.. а енда док, при която за пръв път ходихме ни изписа Бивацин капки за очи и уши, на които пише да не се дават на кърмачки, камо ли на бебета. НОО - нямало проблем, защото очната лигавица и носната били различни и т.н... както и да е, купихме ги но не му ги слагах. Взехме бактробан -антибиотик, 7 дни. Той лекувал бактериите, а не хремата. Но на носния секрет излезе че няма нищо. И не знам направо какво да мисля. Дадоха ни пък за отпушване едно спрейче, Тетрисал, много по-лесно се слага от физ. разтвор и по-добре отпушва.
Лятото когато и гърлен секрет изследвахме излезе че има стафилокок, НО всички имали и не било страшно, никакво лечение не ни дадоха тогава.
Прецени си внимателно и гледай какво пише на това дето ти изпишат все пак. Аз не искам да дам нещо на което пише ДА НЕ СЕ ДАВА.

# 275
Мами, да са ни честити новите 220 лв. майчински
http://www.econ.bg/news/article132646.html

Софко, Дани е голям сладур!!!

Ели, и ние влачим сополи от 1 месец и ни изписаха Цилоксан (без да ни вземат секрети). Но и тези капки са за очи и уши и листовката им също е доста страховита, както писа Jenny. Не знам толкова ли няма добри лекарства за нос, че изписват капки за други органи.  newsm78
Друг е въпросът, че аз въобще не успявам да ги капна в ноздрите на Вики. Той постоянно се върти, пробвах и докато спи, но пак без успех и вече се отказах да ги ползвам. Вие как успявате?

# 276
И Моника ОТНОВО е с хрема от днес  #Cussing out Направо ми писна  #2gunfire Почнах Виброцил; капя ги лесно, то детето вече привикна постоянно да капя или пръскам нещо в носа  ooooh! Та, слагам я да легне, обяснявам й, че ще правим кап-кап и тя, милата, стои и си чака  Peace

# 277
бързо оздравяване на всички болнички. Peace

ето малко снимки да се разсеете : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201133&view=1&photo=9

# 278
бързо оздравяване на всички болнички. Peace

ето малко снимки да се разсеете : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201133&view=1&photo=9

МАЛЕЕ СРАМ ПРЕД ЦЕЛИЯ ФОРУМ
 tooth smile3533 smile3532 smile3534 Hands Clap newsm35 smile3540 newsm29 Hands Clap hahaha moresmile

# 279
Мадам, и останалите купонджийки сте СУПЕЕЕЕР !!!!  Laughing  bouquet Party

# 280

Общи условия

Активация на акаунт