Отговори
# 255
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ МОМЧЕТА!!! Да са живи и здрави и много да слушкат мама Карил, мама Хриси и мама Софко!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерички на Мартинка на Линка!

Хриси много хубава новина HugДано вече да е здравичък Дани Praynig Praynig Praynig
Роня лек път и приятно изкарване в чужбинско, а за коледния подарък на Симона нямам думи. И аз се присъединявам към групата на благородно завиждащите! Пожелавам ти приятно изкарване в Египет и да направиш мнооооого снимки, които после да разглеждаме и да цъкаме!

Иначе при нас нищо ново - от ден на ден Миташки ходи по-стабилно, но трудно взима завоите и въобще много бърза та аз съм почти постоянно след него свита на четири, но и това ще отмине. В събота спа цяла нощ без да се събуди и аз си помислих, че вече всички ще спиме, но тази нощ ме опроверга, но здраве да е! Още не съм украсила къщата, не съм и купила никакви подаръци и всичко съм оставила за последния момент! Друго не се сещам засега абе имаше нещо ама им изхвръкна от главата newsm78!

Целувки и спорен ден!

ПС. Сетих се какво искам да питам. Нещо, което ме притеснява да ми кажете само при нас ли е така - Митко си криви лявото краче на вътре като ходи. Трябва ли да го водя на ортопед или да изчакам?

# 256

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАНИ НА КАРИЛ, НА ДАНИ НА RAGTIME, НА ДАННИ НА СОФКО!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА! ДА РАДВАТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ!

Днес, надявам се, сме последно на лекар за тази година. Дробчетата на Ради били чисти, спряхме антибиотика, но продължаваме с два сиропа и капки за нос. А до Нова година ще пие Фенистила.   

# 257
  Привет и от мен!
     Да са ни живи и здравички всички Данитовци-да получат мноооого подаръци!!!
   Симона -страхотна коледна изненадка си получила!И аз получих моя подарък и съм много щастлива-велоергометър newsm39-това беше нещото което наистина исках.Само,че да попитам Мина и Карил(а и др.мами)как да си задържам пулса на едно ниво?Уж въртя в един ритъм ,а пулса постоянно скача или пада newsm78
    Днес и аз купих малко украса и започнах да я слагам,ама се оказа ,че миналогодишните ми красоти са в мазето,та и аз като Гуги ще чакам мъж ми да си дойде и ще продължа.Имам обаче проблем-няма къде да сложа елхичка.Ивайло навсякъде пипа и направо съм в чудо newsm78
  В неделя бяхме в ДЖЪМБО-много ми хареса,ама с двамата мъже беше много натоварено,та пропуснах сумати неща.Сега чакам другата неделя за да отида пак.Има страхотни неща.На Ивко взехме музикален стол,свирещ пумпал и ходещ и пеещ Дядо Коледа на въже.Сега е опънат в кухнята и Ивайло много му се радва.Горещо ви препоръчвам да отидете ,ама се въуражете с много нерви и мрънкащи мъже не взимайте!!!
    Момичета имате моя глас newsm10

# 258
  Забравих-Хриси радвам се за малкия дано най-после се управите.Да те питам как сте с ваксините покрах тия болести?че Ивко има един пентаксим и последна хепатитна да бием.

# 259
Мамо Мони, ортопедът, който ни прегледа като бебе, беше споменал следващият преглед да е като проходи. Но педи то ми отказа сега направление с довода, че е необходимо, а само ако има проблеми. Така че,  щом кривите стъбълце /може да е съвсем безобидно, но пък не сме лекари, че да знаем/, вземай едно направление и отивай без да изчакваш.  

# 260
Клюки ние имаме всички ваксини, които се биеха до 6 месец. Сега тази за шарките а и следващите реваксинации ги пропускаме. В болницата ми казаха, че минимум 3 месеца не трябва да имаме пристъп за да се ваксинираме. Така че едва ли ще е скоро.
Мама Мони веднъж гледах в Часът на Мама точно за това кривене на крачето.  Ортопедът каза че по принцип било безобидно и доста дечица го правили, но задължително трябва да се прегледа от специалист за всеки случай, особнно ако детето е вече стабилно проходило /около 1,6 г.-2 г./ и кривенето продължава. За талон от педиатърката не знам дали ще успееш да и измъкнеш. Обикновенно преди края на годината казват че са им свършили и аз така вече си плащам 4 преглед при УНГ  #Cussing out. Та ако ти откаже с този аргумент опитай догодина иначе трябва да се разделиш с 20-25 лв.

# 261
Еиий, МЕРСИ- МЕРСИ на всички... Аз незнаех, че имаме днес имен ден, ама вече ще знам... Нали сръбския поп Данило го е писал в кръщелното, значи баш на място ни поздравявате!!!

Бтв- снощи спретнахме един мини рожден ден (1 година и 1 месец) на младежа и тук, и той много се радвА. Ама беше минорен състава и с малко подаръци... Януари, смятам да празнуваме, година и два месеца, защото го намирам забавно и полезно Simple Smile.

У Флорида цвикна студ- плюс 4 Ц... и аз досега бях в невъзможност да извадя пенсионираните зимни дрехи от гаража, но понеже Данни-то заспа, сега ще ги вадя... То хич, не си заслужава усилието, защото утре- вдругиден пак ще се пържим от жега, ама нали трябва да се излиза...

Поръчах разгъваемо дунапренено фотьойлче с Елмо за малкия и докато го чакаме да дойде го пробвах в един детски магазин, дали ще му допадне този тип мебел и много му допадна- не искаше да слиза от него и събра публика, даже... също така много хареса един огромен кон, дето мърда като го милваш или чешеш, ама е твърде голям за него и много се скубе... С дунапренения фотьойл се надявам да го науча да спи в него, че сме чудна тройка инак...

lina d, печелите конкурса за най- голям пакостник... Малеее, ама това с фризера звучи направо... СМРАЗЯВАЩО!!!

Като кача снимки, може да сложа линк тук, но имам много работа да върша като бързата кучка, затова ви оставям и ви пращам целувки на всички!!! Чао засега...  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197450&photo=31

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 23:28 от sofkobofko

# 262
Честит имен ден на всички, които празнуват- Дани на Карил, на Софко и Ragtime и всички други!  bigdance2
Simona S наистина всички ти завиждаме благородно естествено. Адмирации за изненадата от съпруга ти smile3501
Иначе Никол вече втори ден не само излизала навън, но е такъв студ,че направо cold аз бях на фризьор и съм с нова прическа, направено по френска техника  Laughing(фризьорът ми беше на обучение в Париж). Та похвалих ви се Simple Smile
Иначе и ние вече сме в редиците на пешеходците, все още плахи, но от ден на ден ставаме по-стабилни.
За коледната украса- вече украсих на всякъде, и повлияна от Ради направих и Английския коледен кекс, но нещо не ми се получи, поизгоря, догодина на поправителен. Мисля и сладки да направя, но да видим. Ще пусна по късно снимки на нашата скромна елхичка.
Клюки, нашата елха е на едното ниво на секцията. Аз и тази година реших да сме със старата изкуствена елха, която е по- малка, точно за да е нависоко, да не я пипа Никол.
Karil,Gadamer имате и моя глас!
Лека вечер от нас!

# 263
  • София
Честит имен ден на малките сладурчета!

Ние днес бяхме на Коледно тържество от работата на мъжа ми. Беше страхотно, бяха поканили Бате Енчо, и се запознах с него, даже ми се стори по-мил отколкото на предаването. Йоанка не си падна много по него защото той в един момент се преоблече като Дядо Коледа, и и дрънкаше с едно звънче в муцунката.
Но пък има раздадоха много сладурски Коледни подаръци. Всичките бяха Лего, обаче различни за рзличните вързасти деца. Имаше много вкусни сладки, а Йоана награби един шоколад и го нагриза, преди да успеем да и го измъкнем от лапите, та после не знам дали не си въобразявам, но май видях, че има пъпки по бузите. Сега милата е така гроги, че е заспала в 19 и още не се е събудила да вечеря.
Иначе всичко си е ОК при нас!

Карил, Марианка, гласувах за вас.

# 264
Здравейте!

Честит имен ден на всички празнуващи! Много късмет и щастие, със здраве да си носят името!

Аз да се оплача - Алекс е болничък - разтройство, повръщане и температура го мъчи малкото ми момченце  Sick От вчера сутринта е така и дано по-бързо да се оправя. Поне съм спокойна че доки ми даде болничен и се гледаме двамката, а не съм на работа.

Дано всички болни - малки и големи скоро оздравяват и да посрещнат празниците по-здравички от всякога  Praynig

Целувки  Heart Eyes

# 265
Да се оплача и аз, след едноседмичен курс с антибиотик и почти 10 дена лечение, Ради отново кашля като за световно и тази вечер повърна 2 пъти /май от кашлицата/. Сега спи.

бебка и бебко, дано пожеланията ти за болните се сбъднат по-скоро! Стискам палци на Алекс!
Лека нощ!

# 266

ПС. Сетих се какво искам да питам. Нещо, което ме притеснява да ми кажете само при нас ли е така - Митко си криви лявото краче на вътре като ходи. Трябва ли да го водя на ортопед или да изчакам?

Мамо Мони, Вики също си кривеше леко крачетата навътре и когато поисках направление от педи ме отряза, че нямало нужда. Принудих се да го заведа на частен (30лв.) и се оказа, че имаме изкривяване на крачетата, причинено от много ранното изправяне и прохождане. Най-често се среща при момченцата. Докторът ме успокои, че с времето ще се оправят с походката и около 4,5 годишна възраст ще започнат да се поизправят. Оказа се също, че Вики има много еластични стави и абсолютно противопоказно е било да носи ортопедични обувки, ама кой да ми каже по-рано. Толкова съм бясна на невежата ни педиатърка, че ще я сменям този месец. Да напомня и на всички, който са недоволни от педитата си - сега е моментът!

# 267
Добро утро, мадамки! Heart Eyes

Тази сутрин кафето е от мен - за разсънване и за настроение Simple Smile Аз вече се отказах да се надявам, че ще се наспя...на цялото неспане тази нощ, Тедката се събуди в 6.40, та оттогава сме на крак...нищо не помага - ни гелчета, ни Панадол...мрънка и това си е Tired

Руми, lina, стискам палци Алекс и Ради да оздравяват бързо Praynig Много мъчно ми става като прочета за болни дребосъчета Sad
Фъстъчка, той и Тедката преди време се захрани сам с шоколад Grinning Беше взел един обвит с целофан бонбон и дъвкал, дъвкал, докато не пуснал шоколад...после не мога да му го взема от ръцете...голям рев беше Wink
Peti, дай да я видим таз французска прическа, де!!! Laughing
sofko, завиждам ви за "зимата"! Mr. Green И аз искам такава - всичко да е зелено покрай мен Wink А Данни с тази джудженска шапка е много сладък, особено там дето са му почти закрити очичките Heart Eyes

Топъл и усмихнат ден! Flutter

# 268
  • София
Хриси, Сантанджела благодаря ви за разясненията - ще го дзаведа на ортопед да видиме нещата ама май много се взирам. Той вкъщи е по едни чорапи, но вчера му сложих пантофки и цяла вечер го гледам и като че ли с обувките не криви крачето, но за всеки случай ще го заведа.

# 269
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте мами, как сте тази сутрин? Simple Smile

За кривенете на крачето наистина най-добре да прецени специалист. Аз съм виждала много малки деца, които си кривят навътре крачетата кат оходят или като стоят прави...даже и аз имах като малка един такъв период....но не знам нормално ли е или не...

Мерси на всички за гласовете, които дадохте Simple Smile Сега се чудя кой още да помоля да гласува за нас?

Общи условия

Активация на акаунт